Pokazuje rezultate 1 do 50 od 92

Tema: Kako se borite sa stitnom.....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Adal, imamo vrlo slične simptome. Ja sam užasno nervozna i to uopće ovako ne primjetim dok ne skužim da u bezazlenoj situaciji koju bih inače bez frke ignorirala, reagiram tako da "grizem zid", a ne samo ljude.
    Ista stvar - vruče, pa hladno, pa me znoj oblije, pa sam depresivna,...
    Onda dobim napadaj gladi, onda bih vraga pojela, pa kad imam lošije dane skinem 4 kg u roku keks.
    Pa taj divan osjećaj gušenja, kad mislim da ću krepati, pa me uhvati panika od toga.
    Da nabrajam dalje?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Adal, imamo vrlo slične simptome. Ja sam užasno nervozna i to uopće ovako ne primjetim dok ne skužim da u bezazlenoj situaciji koju bih inače bez frke ignorirala, reagiram tako da "grizem zid", a ne samo ljude.
    Ista stvar - vruče, pa hladno, pa me znoj oblije, pa sam depresivna,...
    Onda dobim napadaj gladi, onda bih vraga pojela, pa kad imam lošije dane skinem 4 kg u roku keks.
    Pa taj divan osjećaj gušenja, kad mislim da ću krepati, pa me uhvati panika od toga.
    Da nabrajam dalje?
    O da,poznat mi je taj osjecaj gusenja zbog kojeg sam par puta zavrsila na hitnoj,ja dok dodjem do njih vec prosao pa svi misle luda pa sam bila i psihicu (ajde rekoh da i to probam s obzirom da sam izgubila bebu pa sam mozda i malo poludila )pila terapiju i jedino sto mi je to pomoglo da ne panicim vise kad me gusi,ali da je osjecaj sranje e bome jeste

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

valjda im se ne javljaju svakodnevno ljudi bez pola stitnjace koji 17 godina nisu bili na kontroli

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    valjda im se ne javljaju svakodnevno ljudi bez pola stitnjace koji 17 godina nisu bili na kontroli
    Dobro da nisu po tebe hitnom došli.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mailom sam se javila na centralno narucivanje u vinogradskoj i nazvali su me nakon par minuta s uputom da dodjem u odredjene dane i odredjeno vrijeme bez narucivanja s uputnicom na nuklearnu.
    tako da cu pregled obaviti u ovoj godini (neke ce se sjetiti koliko puta mi je to bila novogodisnja odluka )
    Posljednje uređivanje od ivarica : 07.12.2011. at 15:09

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mailom sam se javila na centralno narucivanje u vinogradskoj i nazvali su me nakon par minuta s uputom da dodjem u odredjene dane i odredjeno vrijeme bez narucivanja s uputnicom na nuklearnu.
    tako da cu pregled obaviti u ovoj godini (neke ce se sjetiti koliko puta mi je to bila novogodisnja odluka )
    Super!
    Nemrem vjerovati, a kad sam ja zvala meni su rekli da se čeka ijuju.
    Dobro, razlika je što sam ja trebala i UZV za kojeg su mi u 8. mjesecu dali termin slijedeće godine.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije proslo nego dva mjeseca, a ja posla na pregled. jutros.
    narucila me dr sutra na vadjenje krvi, a sljedeci tjedan, kad nalaz bude gotov, na kontrolni pregled s uzv
    svaka im cast na brzini, nisam to ocekivala. ali dr kaze - sad kad ste dosli, nakon hmmmmm godina, ne smijem vas pustiti da dugo cekate, da se ne predomislite

koliko placam participaciju na krvne pretrage, hormoni, antitijela

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •