Pokazuje rezultate 1 do 50 od 92

Tema: Kako se borite sa stitnom.....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam ovaj tjedan na bolovanju, toliko je loše. Uhvate me takva razdoblja po tjedan dana kad je koma.
    Obišla sam dr. opće prakse, ORL i naravno endokrinologa. Dr. je tražio opsežniju obradu.
    Nervira me što cijelo vrijeme nisam sigurna da li je sve na psihićkoj bazi ili stvarni problem, eto, takav osjećaj meni daje štitnjača, da više ne znam gdje mi je pamet.
    Sva tri dr. su potvrdila da nije na psihićkoj bazi i da se ne budem ugušila.

Znači selen, imam ga doma, to mi je i preporučio moj dr., ali ga zadnje vrijeme ne pijem.

magriz, bez glutena? Jel ima kakvo istraživanje o tome. Budem pokušala, jer stvarno više ne znam što bih.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ovaj tjedan na bolovanju, toliko je loše. Uhvate me takva razdoblja po tjedan dana kad je koma.
    Obišla sam dr. opće prakse, ORL i naravno endokrinologa. Dr. je tražio opsežniju obradu.
    Nervira me što cijelo vrijeme nisam sigurna da li je sve na psihićkoj bazi ili stvarni problem, eto, takav osjećaj meni daje štitnjača, da više ne znam gdje mi je pamet.
    Sva tri dr. su potvrdila da nije na psihićkoj bazi i da se ne budem ugušila.

Znači selen, imam ga doma, to mi je i preporučio moj dr., ali ga zadnje vrijeme ne pijem.

magriz, bez glutena? Jel ima kakvo istraživanje o tome. Budem pokušala, jer stvarno više ne znam što bih.
    osjećaj gušenja je potenciran psihički
    hashimoto je autoimuna bolest i može se držati pod kontrolom, samo treba pogoditi doziranje

na forum.hr imate ogroman topic o štitnjači i ima svakakvih iskustava - preporučam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •