Pokazuje rezultate 1 do 50 od 204

Tema: NEljubitelji/ce kućnih ljubimaca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi smo imali maltezericu skoro 10 g. (i samo jedno dijete) i onda je ukradena iz dvorišta usred zime taman prije nego sam rodila L. i nikad je nismo prežalili ni zaboravili...
    Nakon toga smo mm i ja odlučili da drugog psa ne želimo više imati. Sad imamo troje djece i ne pada mi uopće nikakav ljubimac na pamet, mm i ja smo zaključili da bi nam za kvalitetno držanje npr. psa bilo potrebno pažnje i energije/ljubavi kao da imamo i četvrto dijete, sorry ali to nam je sad neizvedivo.
    I da, pas nam nikad nije boravio u kući! Maltezerica je spavala u kućici koja je još pod krovom, smatram da je peseku mjesto vani.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    I da, pas nam nikad nije boravio u kući! Maltezerica je spavala u kućici koja je još pod krovom, smatram da je peseku mjesto vani.
    Sory, ali onda je i bolje da više ne nabavljate psa.

I nadam se da su joj oni koji su je ukrali omogućili bolji život. (iako inače ne opravdavam krađu)

Maltezeri sigurno nisu pasmina predviđena za boravak vani. Mislim, priviknut će se oni na sve ako moraju, ali to zaista nije neko sretno rješenje.

Prvi put čujem da je netko tako malog psića stavio u dvorište, pa makar mu ta kućica bila apartman s 5 zvjezdica. Nadam se da sirotica nije bila još i na lancu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •