Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: vaš stav prema školi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

U Sloveniji dobivaju prve prave (brojčane) ocjene tek u trećem razredu , tako da su određeni broj godina pošteđeni pritiska barem što se ocjena tiče, meni je to značajna razlika .

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    U Sloveniji dobivaju prve prave (brojčane) ocjene tek u trećem razredu , tako da su određeni broj godina pošteđeni pritiska barem što se ocjena tiče, meni je to značajna razlika .
    I mi smo bili, nekad.
    Sjeća li se još netko opisnih ocjena?
    Ja sam jedna od tih generacija kojima su brojčane ocjene uvedene tek u petom razredu. I mislim da je to bilo super.
    Ali u to vrijeme su roditelji, naravno, masovno rogoborili protiv takvog sustava ocjenjivanja a i djeca skupa s njima. Nikad se ne može svima ugoditi...

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Po meni je glavni problem našeg školstva upravo to što daje minimalnog prostora za individualizirani pristup djetetu. Svi u isto vrijeme moraju naučiti čitati, svi u isto vrijeme računati do deset....u toj dobi ja sam vidjela ogrumnu razliku kod svojeg djeteta u periodu od šest mjeseci.

Netko je spomenuo i ambiciozne roditelje koji guraju djecu na hrpu dodatnih aktivnosti. Sto kada to nije odluka roditelja nego želja djeteta? Moj uopce nije odusevljen skolom ali svako poslijepodne ima izvanskolsku aktivnost i ne želi odustati niti od jedne. Njih je sam birao, one mu očito više paše organizacijom, individualizacijom, sto ja znam zbog čega sve ne...Zašto mu to ukidati?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •