Mia lilly, a sto ako reagiram na klomifene tako da mi rastu ciste sto onda daje? ako znas mozda...femara?
Imam ja jedno pitanje.
Naime kad smo išli na AIH smo bili na klomićima i bilo je 4 folikula, a sad kad smo bili na gonalima je draga imala 6 folikula (dakle samo dva više) i 5 jajnih stanica.
Ispada da je bolje reagirala na klomifen od gonala. Dobro ne znamo koliko je bilo u tih 4 folikula u biti kvalitetnih jajnih stanica ali ipak mi se čini premala razlika ako me kužite. Em je gonal višestruko skuplji od klomifena, em je skroz puna stimulacija...
Draga veli da je stvar u kvaliteti pa me sad interesira da li stvarno je stvar u kvaliteti stanica ili su one isto kvalitetne i s klomifenima i sa gonalima?
M@tt, AIH sa 4 folikula? neki dan sam isto čitala post jedne djevojke/žene koja je također kod dr. L i također joj je radio AIH sa 3 prekrasna folikula... znam da mogu biti prazni, znam da neke žene vraćaju i po 3 oplođene stanice, znam, znam, sve znam, ali meni to malo izgleda neodgovorno s njegove strane. mislim li jedino ja tako?