Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Znači to če vjerojatno preporučit i nama onda. Idemo onaj tjedan prije Božića na konzultacije šta i kako dalje.
    Mislili ste klomifeni+par gonala i onda ivf? To se onda zove polustimulirani ivf onda jel?
    Tako je, to je kao polustimulirani ivf.
    Sve je isto kao u punoj stimulaciji, samo što se počinje sa klomifenima i pred kraj stimulacije se ubacuje par gonala ili menopura.
    Moja trudnoća je iz takvog postupka. Mislim da je i od Darkice.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    Sve je isto kao u punoj stimulaciji, samo što se počinje sa klomifenima i pred kraj stimulacije se ubacuje par gonala ili menopura.
    Ajde super, možda bude dobitni i za nas, ko zna....

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mia lilly, a sto ako reagiram na klomifene tako da mi rastu ciste sto onda daje? ako znas mozda...femara?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Imam ja jedno pitanje.

Naime kad smo išli na AIH smo bili na klomićima i bilo je 4 folikula, a sad kad smo bili na gonalima je draga imala 6 folikula (dakle samo dva više) i 5 jajnih stanica.
    Ispada da je bolje reagirala na klomifen od gonala. Dobro ne znamo koliko je bilo u tih 4 folikula u biti kvalitetnih jajnih stanica ali ipak mi se čini premala razlika ako me kužite. Em je gonal višestruko skuplji od klomifena, em je skroz puna stimulacija...
    Draga veli da je stvar u kvaliteti pa me sad interesira da li stvarno je stvar u kvaliteti stanica ili su one isto kvalitetne i s klomifenima i sa gonalima?

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Imam ja jedno pitanje.

Naime kad smo išli na AIH smo bili na klomićima i bilo je 4 folikula, a sad kad smo bili na gonalima je draga imala 6 folikula (dakle samo dva više) i 5 jajnih stanica.
    Ispada da je bolje reagirala na klomifen od gonala. Dobro ne znamo koliko je bilo u tih 4 folikula u biti kvalitetnih jajnih stanica ali ipak mi se čini premala razlika ako me kužite. Em je gonal višestruko skuplji od klomifena, em je skroz puna stimulacija...
    Draga veli da je stvar u kvaliteti pa me sad interesira da li stvarno je stvar u kvaliteti stanica ili su one isto kvalitetne i s klomifenima i sa gonalima?
    M@tt, AIH sa 4 folikula? neki dan sam isto čitala post jedne djevojke/žene koja je također kod dr. L i također joj je radio AIH sa 3 prekrasna folikula... znam da mogu biti prazni, znam da neke žene vraćaju i po 3 oplođene stanice, znam, znam, sve znam, ali meni to malo izgleda neodgovorno s njegove strane. mislim li jedino ja tako?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj matahari prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt, AIH sa 4 folikula? neki dan sam isto čitala post jedne djevojke/žene koja je također kod dr. L i također joj je radio AIH sa 3 prekrasna folikula... znam da mogu biti prazni, znam da neke žene vraćaju i po 3 oplođene stanice, znam, znam, sve znam, ali meni to malo izgleda neodgovorno s njegove strane. mislim li jedino ja tako?
    Da matahari, AIH sa 4 folikula. I da mi smo isto vratili sad na IVF-u tri i ni jedna se nije uhvatila. Nego nisam shvatio zašto kažeš da je to neodgovorno s njegove strane? Ne razumijem...
    A jel bi mi mogla odgovoriti na gore postavljeno pitanje molim te? hvala

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

višeplodna trudnoća, samim time i rizičnija.

Da matahari, AIH sa 4 folikula. I da mi smo isto vratili sad na IVF-u tri i ni jedna se nije uhvatila. Nego nisam shvatio zašto kažeš da je to neodgovorno s njegove strane? Ne razumijem...
    A jel bi mi mogla odgovoriti na gore postavljeno pitanje molim te? hvala

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Mia lilly, a sto ako reagiram na klomifene tako da mi rastu ciste sto onda daje? ako znas mozda...femara?
    Tako je kiarad, mislim da sam negdje na forumu pročitao da se u tom slučaju prepisuje femara.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    U pravu si, Mia Lilly...i moja je mrvica iz polustimuliranog

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •