Stranica 37 od 120 PrviPrvi ... 2735363738394787 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Brevactid pod 90 stupnjeva...a Decapeptyl potkožno i pomalo, jer me je peckao

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

brev. obavezno u ruku pod 90 kako kaže darkica, ali ja sam decap. pikala u cijeloj stimulaciji od 1. dc u trbuh (podkožno), meni je tako rekao doktor. A mislim da nije greška ni u ruku ali mora biti pod 45°. I da, on peče, mene je manje pekao ako sam ga izvadila iz friždera jedno pola sata prije pikanja, i narvno, jako polako sam ga uštrcavala.
    Posljednje uređivanje od artisan : 08.12.2011. at 08:37

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Brevactid treba ići u mišić može u rame ili guzu ali mislim da i igla mora biti veća (bar kad se daje u guzu) nego za decapeptile imate sheme pikanja www.potpomognuta.info

renna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

cure imam pitanje, jel kod dr.Radončića se ide na savjetovanje privatno ili?
    jel mi moze ko malo pojasnit??
    pošto imam nizak AMH , neka od cura još prije mi je preporučila njega , pa me zanima jel mogu kod jjega na konzultacije??

Hvala vam i svima puno sreće.....

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

renna dr.Radončić radi u poliklinici Vili, privatnik je i naravno da možeš na konzultacije. Nazoveš, naručiš se i to je to!
    broj tel. 01 4846 060
    Sretno i javi nam se!
    Posljednje uređivanje od tonili : 09.12.2011. at 22:32

renna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa Vidi poruku
    renna dr.Radončić radi u poliklinici Vili, privatnik je i naravno da možeš na konzultacije. Nazoveš, naručiš se i to je to!
    broj tel. 01 4846 060
    Sretno i javi nam se!
    hvala puno....sretno svima!!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Darkica, vidim da si ti kod istok doka kao i ja. jel mi mozes reci kako to da si radila icsi u 5.mjesecu i onda odmah u 7.mjesecu, jel to znaci da nije bilo stimulirano? naime ja sam bila 27.11. na transferu i beta je 3.3, dakle nismo uspjeli pa me zanima ako mi mozes reci sto ce mi L. sada probati i sto obicno radi jer nisam ga jos zvala, strah me da se ne dere na mene jer sam radila betu 12.dan, samo imala sam takve bolove da nisam mogla izdrzat pa sam mislila bolje da znam zakaj se mucim. hvala ti na info, puno bi mi pomoglo.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tikica78, kako si? mi nismo uspjeli, vjerojatno si to vec vidla.....

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kiarad, žao mi je da niste uspijeli. Samo ti nazovi dr.L, kaj bi se derao na tebe.
    Sve ovisi kakvu si stimulaciju imala u ovom neuspijelom postupku.
    Da li si bila na klomifenima + par gonala ili menopura ili na čistim gonalima ili menopurima.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

cisti gonali, tri dnevno, spricanje nosa i one zute vaginalete.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Onda je praksa kod dr.L jedan ili dva ciklusa pauza pa klomifeni + par gonala.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam bila na stimuliranom icsi-ju u listopadu 2010., pa sam imala pauzu od 6 mjeseci, jer sam opet išla na stimulirani icsi u svibnju 2011., ali u srpnju 2011. sam bila na polustimulaciji i zato je razmak manji. Između dvije pune stimulacije dr L obično preporuča 6 mjeseci pauze...ali to ne vrijedi i za polustimulaciju.
    Inače, slobodno ga nazovi i javi mu betu. On nije osoba koja bi se na ikoga derala...a uzmi u obzir i da je privatnik i da ga ti plaćaš...Mislim da on shvaća nestrpljenje u nekih parova...to je posve normalno.
    Pozz

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    Onda je praksa kod dr.L jedan ili dva ciklusa pauza pa klomifeni + par gonala.
    Znači to če vjerojatno preporučit i nama onda. Idemo onaj tjedan prije Božića na konzultacije šta i kako dalje.
    Mislili ste klomifeni+par gonala i onda ivf? To se onda zove polustimulirani ivf onda jel?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Matt, i meni a mislim i tebi je vazno, pa postavljam pitanje onima koji znaju, kada L. ide na godisnji u 1.mjesecu? negdje sam procitala da on ide na godisnji cijeli mjsec. pa ak netko zna, please javite

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dva tjedna, od Bozica, info od novog tehnicara. Prosle godine su poceli raditi s 10.1.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

charlie, hvala. znaci onda ove godine pocinju 09.01. taman kak mi pase. ajde hvala Bogu. uh.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Dva tjedna, od Bozica, info od novog tehnicara. Prosle godine su poceli raditi s 10.1.
    Hvala na info Charlie...

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Znači to če vjerojatno preporučit i nama onda. Idemo onaj tjedan prije Božića na konzultacije šta i kako dalje.
    Mislili ste klomifeni+par gonala i onda ivf? To se onda zove polustimulirani ivf onda jel?
    Tako je, to je kao polustimulirani ivf.
    Sve je isto kao u punoj stimulaciji, samo što se počinje sa klomifenima i pred kraj stimulacije se ubacuje par gonala ili menopura.
    Moja trudnoća je iz takvog postupka. Mislim da je i od Darkice.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je, to je kao polustimulirani ivf.
    Sve je isto kao u punoj stimulaciji, samo što se počinje sa klomifenima i pred kraj stimulacije se ubacuje par gonala ili menopura.
    Moja trudnoća je iz takvog postupka. Mislim da je i od Darkice.
    Ajde super, možda bude dobitni i za nas, ko zna....

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mia lilly, a sto ako reagiram na klomifene tako da mi rastu ciste sto onda daje? ako znas mozda...femara?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Imam ja jedno pitanje.

Naime kad smo išli na AIH smo bili na klomićima i bilo je 4 folikula, a sad kad smo bili na gonalima je draga imala 6 folikula (dakle samo dva više) i 5 jajnih stanica.
    Ispada da je bolje reagirala na klomifen od gonala. Dobro ne znamo koliko je bilo u tih 4 folikula u biti kvalitetnih jajnih stanica ali ipak mi se čini premala razlika ako me kužite. Em je gonal višestruko skuplji od klomifena, em je skroz puna stimulacija...
    Draga veli da je stvar u kvaliteti pa me sad interesira da li stvarno je stvar u kvaliteti stanica ili su one isto kvalitetne i s klomifenima i sa gonalima?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Mia lilly, a sto ako reagiram na klomifene tako da mi rastu ciste sto onda daje? ako znas mozda...femara?
    Tako je kiarad, mislim da sam negdje na forumu pročitao da se u tom slučaju prepisuje femara.

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Imam ja jedno pitanje.

Naime kad smo išli na AIH smo bili na klomićima i bilo je 4 folikula, a sad kad smo bili na gonalima je draga imala 6 folikula (dakle samo dva više) i 5 jajnih stanica.
    Ispada da je bolje reagirala na klomifen od gonala. Dobro ne znamo koliko je bilo u tih 4 folikula u biti kvalitetnih jajnih stanica ali ipak mi se čini premala razlika ako me kužite. Em je gonal višestruko skuplji od klomifena, em je skroz puna stimulacija...
    Draga veli da je stvar u kvaliteti pa me sad interesira da li stvarno je stvar u kvaliteti stanica ili su one isto kvalitetne i s klomifenima i sa gonalima?
    M@tt, AIH sa 4 folikula? neki dan sam isto čitala post jedne djevojke/žene koja je također kod dr. L i također joj je radio AIH sa 3 prekrasna folikula... znam da mogu biti prazni, znam da neke žene vraćaju i po 3 oplođene stanice, znam, znam, sve znam, ali meni to malo izgleda neodgovorno s njegove strane. mislim li jedino ja tako?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj matahari prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt, AIH sa 4 folikula? neki dan sam isto čitala post jedne djevojke/žene koja je također kod dr. L i također joj je radio AIH sa 3 prekrasna folikula... znam da mogu biti prazni, znam da neke žene vraćaju i po 3 oplođene stanice, znam, znam, sve znam, ali meni to malo izgleda neodgovorno s njegove strane. mislim li jedino ja tako?
    Da matahari, AIH sa 4 folikula. I da mi smo isto vratili sad na IVF-u tri i ni jedna se nije uhvatila. Nego nisam shvatio zašto kažeš da je to neodgovorno s njegove strane? Ne razumijem...
    A jel bi mi mogla odgovoriti na gore postavljeno pitanje molim te? hvala

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

višeplodna trudnoća, samim time i rizičnija.

Da matahari, AIH sa 4 folikula. I da mi smo isto vratili sad na IVF-u tri i ni jedna se nije uhvatila. Nego nisam shvatio zašto kažeš da je to neodgovorno s njegove strane? Ne razumijem...
    A jel bi mi mogla odgovoriti na gore postavljeno pitanje molim te? hvala

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dr. L. ne radi sa femarom, ja sam pitala jer ja na klomifene uopće ne reagiram. Zato su mi jedina opcija prirodnjaci ili ful stimulirani

Sent from my iPhone using Tapatalk

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Matt, inace ako se predvidja inseminacija, a pod klomifenima se razvije dosta folikula, dr-i pacijente cesto prebace na IVF zbog rizika viseplodne trudnoce... ali ne moze se ovako preko foruma dolaziti do nekakvih zakljucaka - dr je taj koji je vidio kakvo je stanje na uzv-u, kakvi su folikuli pa zna kako dalje...

klomifeni znaju negativno utjecati na endometrij, za kvalitetu js ne znam, ali opet tu za endic dr procjenjuje stanje - ne reagira svatko jednako na istu terapiju... puno je trudnoca na forumu iz tih polustimuliranih i kad ti je draga tako dobro reagirala na klomice, vrijedi pokusati...

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    Matt, inace ako se predvidja inseminacija, a pod klomifenima se razvije dosta folikula, dr-i pacijente cesto prebace na IVF zbog rizika viseplodne trudnoce... ali ne moze se ovako preko foruma dolaziti do nekakvih zakljucaka - dr je taj koji je vidio kakvo je stanje na uzv-u, kakvi su folikuli pa zna kako dalje...

klomifeni znaju negativno utjecati na endometrij, za kvalitetu js ne znam, ali opet tu za endic dr procjenjuje stanje - ne reagira svatko jednako na istu terapiju... puno je trudnoca na forumu iz tih polustimuliranih i kad ti je draga tako dobro reagirala na klomice, vrijedi pokusati...
    Hvala ti frka na odgovoru... Iči čemo sljedeći tjedan kod njega pa čemo čuti šta predlaže dalje. Ja bi iskreno rađe polustimulirani nego prirodnjak, ali on je taj koji odlučuje. Ili?
    Posljednje uređivanje od M@tt : 11.12.2011. at 08:50

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

AIH sa 4 ili tri "lijepa" folikula? Jako, jako riskantan potez. Mislim da je dr u tom slučaju dužan objaniti paru sve o rizicima višeplodne trudnoće, informirati ih potrebi da se u tom slučaju prijeđe na IVF.
    U državnim bolnicama bi se u takvom slučaju prešlo na IVF. I vrlo neugodan osjećaj stvaraju mi ove priče naših forumašica/forumaša o inesminaciji sa 3-4 lijepa folikula.
    Razmišljam o teretu kojeg kao neplodni parovi moramo nositi-emotivno, psihički, fizički... bolno i teško. A s druge strane tu je i teret financiranja postupaka u privatnim klinikama. Vjerujem da mnogi parovi koji to prlaze teško skupe novac za postupke. Ali, slobodna sam reći da je 2000 kn koliko se naplaćuje AIH (plus folikulometrije) zbilja previše ako su uzme u obzir uspješnost AIH-a. Visoka cijena postupka male uspješnosti, plus dodatna opterećenja ako upije AIH vezana uz rizik višeplodne trudnoće.
    Neki dan sam dobila cjenik postupaka u Mariboru-cijena intrauterine inseminacije je 73 eura (plus folikulometije i eventualno troškovi domumentacije).
    Svaka bi privatna klinika trebala upozoriti par da ukoliko bude više folikula da će se preći na IVF, tako da se ljudi mogu i financijski pripremiti, a ne možda radi nemogućnosti da par plati IVF, raditi neetičan, neprofesionalan psotupak inseminacije kod 3-4 "lijepa folikula" jer nitko ne može znati hoće li se i koliko će se jajnih stanica u tom slučaju oploditi.
    Istim takvim, dakle neetičnim i neprofesionalnim, u potpunosti suprotinim sa smjernicama suvremene medicine, je prijenos više od 2 embrija koji se kod nas radi i vrlo mladim ženama. Ali to je već druga priča....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Inesz, jako si to lijepo objasnila. Da se nadovežem na ovaj dio o AIH-U (zanemarujući probleme novog, uskoro starog zakona)-ja sam jednom na klomifenu imala 3 folikula, dok smo još bili na ciljanima, al treći je bio nešpto manji, i dr se već tu bila prepala. Dakle, zaista je za AIH neka gornja granica broja folikula 3, pogotovo kod mlađih, gdje nema nekih većih dijagnoza, i gdje se očekuje uspjeh.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni se jednom na klomifenu desilo (kad sam tek počinjala) 5 folikula i onda se dr. predomislio i umjesto AIH obavili smo IVF i drago mi je da se odlučio za tu opciju zbog rizika od višeplodne trudnoć ali nisu svi folikuli kod mene bili puni imali smo 3 j.s. Hoću reći M@tt da se i to zna desiti tako da ne računaš 4 folikula kao 4 j.s.
    I ova kombinacija sa još dodanih 10 gonala ili menopura je bolja, sigurnija no vidi još s dr. što će ti reći.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bok svima! Kiarad pa jel ti nećeš vise vaditi betu? Si sigurna da nije uspjelo? Ja sam bila u 9mj na stimuliranom sa gonalima i kad nije uspjelo rekao mi je dr. Ovaj mjesec odmaramo nazovite ne čim dobijete m.i tako sam sad u 11mj imala s klomifenima i gonalima pred kraj..i u ponedjeljak vašim betu , ali moram vam reci da sam napravila već 7testova na trudnoću i svi mi pokazuju + bojim se veseliti još..

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima! Kiarad pa jel ti nećeš vise vaditi betu? Si sigurna da nije uspjelo? Ja sam bila u 9mj na stimuliranom sa gonalima i kad nije uspjelo rekao mi je dr. Ovaj mjesec odmaramo nazovite ne čim dobijete m.i tako sam sad u 11mj imala s klomifenima i gonalima pred kraj..i u ponedjeljak vašim betu , ali moram vam reci da sam napravila već 7testova na trudnoću i svi mi pokazuju + bojim se veseliti još..
    Ajme super tikica. Isto kod dr.L. si? Znači kad nije uspijelo u 9.mjesecu onda je bio mjesec dana pauze i onda u 11-tom klomifeni+gonal (koliko gonala si trebala?). Jel si mu ti predložila polustimulirani ili ti je luči predložio?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tikica, čestitam!!!!! Javi nam u ponedjeljak na Odbrojavanju lijepu betu!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tako je matt, on je sam rekao kad sam ga nazvala da dodjem prvo na uzv da vidi stanje jajnike, budući je sve bilo ok 3dc sam počela s klom. Pila sam ih po 3 tak da nabavite si dvije kutijice trebat će vam pred kraj sam Pila po jedan klomifen i dva gonala ne znam koliko sam ih potrošili mislim 10tak..imala sam 7 folik. i dobili smo 5js tri mi je vratio 3dan. e sad koliko se prihvatilo ne znam javim vam.. al ništa još dok beta ne kaze svoje..

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tikica, bravo! Jedva čekamo tu lijepu betu u ponedjeljak. Sretno, sretno....
    Posljednje uređivanje od Inesz : 11.12.2011. at 11:03

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Gabi, hvala. A kako on radi onda sa prirodnjacima, to znaci bez ikakvih tableta?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tikica, sjajno. Bas sam ponosna na tebe. Blago tebi. Ja sam danas u najgorem stanju. Nocas me toliko opet bolilo da ja vise ne znam sto da radim. Kakve su sanse da 12 dnt imam betu 3.3 i da 15 dnt bude nesto bolje....gle, ak mi ti kazes da idem vaditi betu ja cu je vaditi ali sad me trenutno boli kao da cu dobiti svaki cas. utrice sam prestala stavljat u subotu...ne mogu vise.Tak i onak ak se i desi cudo onda mi ni utric nece bas pomoci puno.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kiarad ako ti je beta bila pred 2 dana neg. onda mislim da se nemaš više čemu nadati u ovom ciklusu, odtuguj i uloži svoju energiju u novi postupak. Sorry, ako sam ovako izravna ali ne volim ni sebi ni drugima davati lažne nade i prolongirati ono što je neizbježno.
    Po meni najbolje se usmjeriti na novi pokušaj i želim ti sreću idući put
    Tikice78 baš mi je drago da imaš plusiće na testu

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kiarad ovako je to išlo kod mene- htjeli smo u polustimulirani pa smo krenuli s klomifenima ali na uzv-u 8.dan bio je samo jedan folikul (kao u potpunom prirodnjaku) pa smo odustali od gonala jer nema smisla hraniti tu jednu stanicu. Na kraju je i bila jedna, vraćen 4-stanični embrij 2. dan ali ništa.
    Uglavnom se doktor nije mogao načuditi kako na klomifenima dobijem samo 1 js pa smo za sada odustali od toga. Upravo sam u stimuliranom.
    Inače sam načula da on ne voli raditi prirodnjake bez ičega jer su kao veće mogućnosti da stanica bude nezrela ili da pobjegne prije punkcije, pa čak i slučajevima da se dobije samo jedna kao kod mene- on voli ipak ići s klomifenima jer se onda lakše ''upravlja'' postupkom.
    Ali ja sam jedna od rijetkih koja ne reagira na klomifene a u full stimuliranom bukne i po 15-ak stanica

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mimi, znam ja to. Ne zavaravam se..nego tikica moja me tak pitala pa onda pitam i ja nju...zasto to misli tako. Nego kod mene nesto sve cudno boli i ne znam ako sam dobila hiperstim. i L. je rekao na telefon da je tako, zasto me onda nitko ne pogleda kad mene i dalje boli. A necu ga zvat jer sam sama sebi naporna. necu,necu.Nadam se da ce sutra doci vjestica pa mir. Ovaj put ju jedva cekam jer me toliko bolila da sam i ostala trudna hiper bi me satrao.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Matt, znaci vi cete sad u prosincu na nesto ili vas kace dani godisnjeg, pa smo skupa u sijecnju? gluposti pitam, al ajde da i to znam.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Gabi, samo meni od klomifena rastu ciste tak da ne znam kaj mi bas preostaje.Ako on sa femarom ne radi. Inace na klomifen znam imati vise od tri samo nikad me doktorica nije pregledavala nakon ovulacije da bi mi znali dal je nesto od toga zapravo bila cista. i sad ga fuckaj opet nista ne znam. niti L. moze znati kada 8. dan ili 10.dan moze sve izgledati kao folikul.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

mislim da doktori mogu znati što je cista a što folikul. treba napraviti više folikulometrija, meni je 11. dan u klomifenskom ciklusu bilo 4 folikula 13-15 mm i jedna cista promjera 25 mm. cista je sama pukla prije aspiracije.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hvala Ines.

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Inesz i Mare

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    AIH sa 4 ili tri "lijepa" folikula? Jako, jako riskantan potez. Mislim da je dr u tom slučaju dužan objaniti paru sve o rizicima višeplodne trudnoće, informirati ih potrebi da se u tom slučaju prijeđe na IVF.
    U državnim bolnicama bi se u takvom slučaju prešlo na IVF. I vrlo neugodan osjećaj stvaraju mi ove priče naših forumašica/forumaša o inesminaciji sa 3-4 lijepa folikula.
    Razmišljam o teretu kojeg kao neplodni parovi moramo nositi-emotivno, psihički, fizički... bolno i teško. A s druge strane tu je i teret financiranja postupaka u privatnim klinikama. Vjerujem da mnogi parovi koji to prlaze teško skupe novac za postupke. Ali, slobodna sam reći da je 2000 kn koliko se naplaćuje AIH (plus folikulometrije) zbilja previše ako su uzme u obzir uspješnost AIH-a. Visoka cijena postupka male uspješnosti, plus dodatna opterećenja ako upije AIH vezana uz rizik višeplodne trudnoće.
    Neki dan sam dobila cjenik postupaka u Mariboru-cijena intrauterine inseminacije je 73 eura (plus folikulometije i eventualno troškovi domumentacije).
    Svaka bi privatna klinika trebala upozoriti par da ukoliko bude više folikula da će se preći na IVF, tako da se ljudi mogu i financijski pripremiti, a ne možda radi nemogućnosti da par plati IVF, raditi neetičan, neprofesionalan psotupak inseminacije kod 3-4 "lijepa folikula" jer nitko ne može znati hoće li se i koliko će se jajnih stanica u tom slučaju oploditi.
    Istim takvim, dakle neetičnim i neprofesionalnim, u potpunosti suprotinim sa smjernicama suvremene medicine, je prijenos više od 2 embrija koji se kod nas radi i vrlo mladim ženama. Ali to je već druga priča....

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tako je kiarad. Bit cemo skupa onda u sijecnju. Mozda bude dobitan za oba. Ja se nadam polustimuliranom. Cut cemo sta ce nam reci....

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ajde super. Matt, bit ce mi tako lakse.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kiarad eto cure su rekle da ne vadis betu pa vjerujem da onda nema smisla. Jedino ne sviđaju mi se ti tvoji bolovi, to nešto nije dobro ,ja sam u svojih5 postupaka u jednom imala hiper ,ali bol je bila grozna nakon transfera tjedan dana a poslije je sve polako dolazio na svoje..ja sam tada bila puna vode imala sam osjećaj da cu se ugusiti mislim da kod tebe to nije..naziv dr L ako te tako jako boli..

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kiarad stvarno nema smisla da se igraš sa svojim zdravljem s takvim bolovima. Pregrizi jezik i uputi se u bolnicu, ili makar kod dr. L ako ti je s ruke. Kako ti je na drugoj temi objasnila ježić, nije za igrati se s hiper, ako jest, a ako nije bolje je isključiti i biti miran
    Posljednje uređivanje od anddu : 11.12.2011. at 18:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •