Pirice, najradije bih išla, ali ne znam je li mi bolje mirovati...
Kad smo kod toga,Pirice,jesi li kad vadila u analizalabu?vidim da si iz Sesveta pa zato.tnx!
Bravo,Sara!
Hhhi ja sam namjeravala tamo u petak!Ako se odvazim.Danas mi je 10dnt,placljiv,mucan opet.
Konfuzija,cestitam!!!
Nikolina žao mi je.
Konfuzija čestitam, za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Jasna09 di si? Ajde za naš jedanaesti.....
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
ajme super koliko nas je uspjelo!!! samo da nam se svima lijepo i udupla...
Jasna09, Tikica78, Karlita cure bravooooooo!
bravo cure, čestitam, neka se lijepo uduplaju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
koliko beta, čestitam cure od srca i naka vas što više nastavi ovaj dobar niz u zadnjih mjesec dana![]()
Tikica i ostale nove trudnice i ja vam cestitam. Smrc, ocito da samo meni onda nije uspjelo. Pricekajte jos malo stizem i ja...kak kaze tikica, moram uspjeti!!!!
Jel L. bio sretan? Drzim fige za duplanje...
Ajme koliko novih trudnica. Čestitam svima od srca.
anddu![]()
Posljednje uređivanje od M@tt : 12.12.2011. at 16:32
Koliko lijepih vijesti! Čestitam svima od srca!!!
anddu i kiarad,![]()
anddu, joj sorry. promaklo mi da ti nisi. mi cemo u drugoj rundi, jel tako, I mi i Matt.e da znate, sljedeci put nas troje...
Saraaaaaaaaaaaaaaaaa čestitam!!! Bravo!!!
Svim drugim curama čestitke na lijepim betama, sretno dalje!!!
anddu žao mi je![]()
ajme, koliko beta!!!! bravo, cure!!!
tuznicama veliki hug...
kako volim dan kada samo premještam imena gore
sutra tiki_a i konfuzija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nisam bas pratila ali vidim da ima puno novih trudnicaSvima saljem cestitke i zelim pravilno duplanje bete,vesele UZ preglede,da ugledaju kucajuca
a svima koje ovaj mjesec nisu uspjele saljem veeeeeeliki
i nadam se da ce im 2012 biti dobitna
![]()
Piskit na test sutra ili ne,pitanje je sad
Ako ti je sutra 10dnt mozes komotno,ako ne mozes cekati betu....ja nisam mogla...lakse mi je bilo cekati one 3 minute da vidim + ili - nego 3 sata da mi jave betu
Sutra mi je 12dnt.a ne znam,toliko je vec bilo minusa na tim testovima da ih se jednostavno grozim.Mm i ja smo se dog u petak ic u laboratorij ali svaki mi dan sve teze pada.sad vec dva dana povremeno placem tek tak,bezveze,a i mucno mi je,valjda od nerviranja.bojim se nadati
Uvijek je bolje znati istinu. Ali testovi su zaista vrag. Ja sam piškila 9. dnt, a transfer je bio 5. dan. Apsolutno ništa, smjesta sam se ukomirala i bilo me strah piškiti opet, pogotov nakon što sam pročitala u Citovoj brošuri da su testovi urina pouzdani tek 25. dan nakon ovulacije. I ne bih ga ni napravila opet da nije krenulo curiti. Strpi se do sutra pa ćeš dobiti definitivan razgovor, a sad se pokušaj opustiti. Radi nešto što te veseli i nastoj ne razmišljati previše o svemu. Iako znam da je to teško.
Inače, moja beta je 793 i trebam ponoviti prekosutra. Hvala svima na čestitkama i neka vam se svima upecaju bebači što prije.![]()
skuzila sam sto hoces reci osim ovo da ne bi ponovila test da nije krenulo curiti. Morala bih se necim zabaviti ali ne uspijeva mi misliti na ista drugo. I ja mislim da je bolje cekati petak,hvala ti!