Pokazuje rezultate 1 do 50 od 203

Tema: Hrana - jeste li izbirljivi?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam grozna po pitanju hrane (krivim, naravno, svoje roditelje koji me nisu natjerali da jedem sve ).
    Ne jedem ništa iz vode (olfo sam alergična, no u biti mi se diže želudac od same pomisli da jedem ribu; lignje...bilošto što pliva). I ne jedem janjetinu jer mi smrdi.
    Od "priloga" jedem sve osim riže - nju sam jela dva puta u životu i oba puta sam povraćala (ruku na srce, jela sam je samo jednom kad sam imala crijevnu virozu i jednom kad sam se liječila od alkohola).
    od salama mogu pojesti samo poli. Pohano ne volim, posebno punjene stvari (kad ne vidim što je unutra). Tjestenina dolazi u obzir samo s povrćem - sir i mljeveno meso ne jedem s tim.
    Ne pijem kafu i ne jedem ništa u čemu ima kave. I ne volim tamnu čokoladu i čokoladu punjenu voćnim okusima.

Ima još, no već mi je neugodno pisati.

Dodatno ne jedem ništa što se priprema u meni sumnjivim kuhinjama, posebno ako mi "kuhar" ne legne.

Hebate, čovjek bi rekao da sam mršava

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa Vidi poruku
    jednom kad sam se liječila od alkohola).
    Icyoh

ne znam kako vam janjetina može smrditi (smrdjeti?)?

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

meni nije jasno kako nekom može smrdit janjetina i maslinovo ulje, nikako mi to nije jasno
    Kap maslinovog ulja da i najgorem jelu poseban šmek, a janjetina ma i krumpir sam pečen s janjetinom mi je

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •