Vidi rezultate ankete: Jeste li za ulazak Hrvatske u EU?

Glasači
241. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • DA

120 49.79%
  • NE

121 50.21%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1681

Tema: i EU zaslužuje temu :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj davorka prvotno napisa Vidi poruku
    ... nitko od vas koji ste protiv unije niste rekli kako zamišljate da će Hrvatska prosperirati sama i izolirana...
    a na svijetu postoje EU i Sj.Koreja? i ništa između?
    zašto bi Hrvatska bila sama i izolirana ako nije u EU?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj prima prvotno napisa Vidi poruku
    a na svijetu postoje EU i Sj.Koreja? i ništa između?
    zašto bi Hrvatska bila sama i izolirana ako nije u EU?
    Gle, kao prvo ne moraš mi odmah ovakvim tonom pisati, ako ne mislim kao ti. Drugo, naša tržišta nisu negdje između, nego ih tražimo u Evropi, gdje i sami pripadamo, rekla sam da sami nismo uspjeli ništa napraviti i iza toga stojim. Kamo sreće da nam uspije nešto prodati u Evropi, jer ako ne uspijemo tu, ne znam kako bi nam bilo lakše u Indoneziji ili ne znam Čileu npr. I ne kužim zašto spominješ Jugoslaviju, znači čim netko smatra da bi Hrvatskoj bilo bolje u nekom savezu, odmah bi trebao biti jugonostalgičar. Od toga mi je već fakat muka. A vidjelo se kako su oni koji su se najviše kleli u Hrvatsku (sjetimo se Tuđmanovog podizanja ruku i onog njegovog: Imamo Hrvatsku) tu istu Hrvatsku najviše i pokrali.
    Da smo mi Švicarska ili Norveška, imala bih potpuno drugačije mišljenje, ali nažalost smo miljama daleko od njih.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

briješ, nema tona

i ne razumiješ, jugonostalgičar sam ja.

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

crno - bijeli svijet?? ili Eu ili izolacija? i bas nista nema izmedju?

pa ne bira se ZA nesto (crno) iz straha od onoga za sto mislimo da je jedina alternativa (bijelo). valjda biras ZA jer si ZA, a ne nekakvom negativnom reversed logic procedurom.
    da prenesem..
    ""Često nam se poručuje sa svih strana, i mnogi ljudi vjeruju u to, da je jedina alternativa EU ostajanje u svojim nacionalnim granicama i izolacija, dok će se oni koji su protiv ulaska HR u EU etiketirati kao "nazadnjake", "primitivce" i "ljude koji nisu spremni na promjenu". No, cijela je debata postavljena u dihotomiji ili EU ili izolacija. Takva dihotomija i takav stav je ciljano stvorena kako bi unaprijed negirali cijeli spektar alternativa koje se mogu izgraditi. Ukoliko ostanemo u toj dihotomiji čini se kako zaista nema alternative."

eto, dihotomija.

a za sto sam ja.
    Ja sam za ne SAD. Mozda poslije, eto, da je referendum poslije. A sada, kada ce Hrvatska biti samo slabasna provincija (tzv. ulazak spustenih gaca), kada je sama EU u tolikoj dubokoj krizi, I don't think so.

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

neke cinjenice, neke gole brojke kao i sto je alternativa

http://www.dnevno.hr/kolumne/karino_...eu/516719.html

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •