Pokazuje rezultate 1 do 50 od 184

Tema: Express lonac

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mene zanima kakva je kvaliteta hrane skuhane u ekspres loncu?

Jednom sam probala skuhati grah i bila sam totalno razočarana, uopće nije imao onaj fini šmek kada se kuha na dugačko i polagano.
    Juha isto tako.

Jedino što mi je uspjelo je junetina u saftu, zaista za 20 minuta bude mekana.

I da i ja se bojim svojeg ekspres lonca, ali ozbiljno, stalno imam osjećaj da će eksplodirati, kada krene pištati mm umire od smijeha kada me gleda s kojim oprezom prilazim i smanjujem vatru ispod lonca.

Zapravo uopće ne uživam dok kuham u njemu,jer me je strah, a inače volim kuhati (ne volim peći kolače).
    Ne znam, možda treba vremena da se naviknem, tj. sprijateljim s njim jer sam tek par puta probala kuhati u njemu,a imam ga već dugo.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj borka prvotno napisa Vidi poruku
    Mene zanima kakva je kvaliteta hrane skuhane u ekspres loncu?

Jednom sam probala skuhati grah i bila sam totalno razočarana, uopće nije imao onaj fini šmek kada se kuha na dugačko i polagano.
    Juha isto tako.

Jedino što mi je uspjelo je junetina u saftu, zaista za 20 minuta bude mekana.

I da i ja se bojim svojeg ekspres lonca, ali ozbiljno, stalno imam osjećaj da će eksplodirati, kada krene pištati mm umire od smijeha kada me gleda s kojim oprezom prilazim i smanjujem vatru ispod lonca.

Zapravo uopće ne uživam dok kuham u njemu,jer me je strah, a inače volim kuhati (ne volim peći kolače).
    Ne znam, možda treba vremena da se naviknem, tj. sprijateljim s njim jer sam tek par puta probala kuhati u njemu,a imam ga već dugo.
    Ne znam, meni su i juha i fažol iz expresa odlični. Osobno stavim dosta povrća u jedno i drugo, a i meso mora biti dobro.
    Inače, ne volim baš kuhati i to mi je tlaka, rađe bi cijelu kuću izglancala nego što moram visiti za špaherom, tako da je meni expres lonac dušu dao.
    Prije svake uporabe pušem u one ventile da vidim je li sve prohodno jer i ja imam fobiju da mi ne eksplodira. Ali rađe i taj rizik preuzimam nego da nakuhavam satima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •