- OK složili se jesmo da će referendum biti namješten, jer previše se uložilo da bi sad p.....li!
- cenzura i neinformiranost je javna tajna, pa tako i ona da većina onih koji glasaju ZA ili PROTIV ustvari nemaju pojma zašto tako glasaju i to ustvari čine iz "pogrešnih razloga" (a razlog tome je neiformiranost
- kako je rekao onaj David EU će jednoga dana biti "fašistička zemlja"...a znate zašto mu ja to možda i vjerujem, pa zato što sam primjetila da jačanjem globalizacije, i guranje država u EU, počeli su više jačati ovi nacistički,fašistički i svakojaki pokreti pogotovo u Italiji,Njemačkoj i Engleskoj , iz razloga da ne izgube "vlastiti indentitet" (naravno da je to krivi način)
Glasanje ZA i PROTIV unije nema veze s desnicom ili ljevicom po meni, znam ljevičare koje će glasati protiv, i desničare koje će gasati ZA.
Evo zašto naši političari žele u EU, jer zastupnici u EU parlamentu imaju veću plaću od Merkel...ujutro se samo prijave u parlamentu radi dnevnica i bris s posla..i onda oni nama o korupciji, ma dajte molim vas, koji licemjeri...političari svagdje na Svijetu su isti-što manje radit a više zaradit- a onda tupe kako je narod ljen i neče svakave poslove za neku crkavicu...
-eto za to će ići naš porez koji ćemo izdvajati za EU..pa za pametne Grke, kojima ne pada na pamet popustiti EU, ima ih par milijona na ulicama,prosvjedima, pa si to mogu priuštiti- a ne kao Hrvati, kukaju a ni 10 ih ne dođe na prosvjed kad treba.
evo pogledajte kako su EU parlamentarci izbacili novinara ( a nisu smjeli)kad ih je ulovio muljanjima..traje oko 6-7 min. ima prijevod ....strani je prilog
http://www.youtube.com/watch?v=cA0z2RiWhzU