Buba maro,hvala,
dr.je tražio slike pa ću mu večeras odmah poslati,a onda čekam odgovor,rekao je i da se čeka 2-3 mjeseca na operaciju,pa ću Vam se svakako javiti.Divno je imati podršku od Vas! Hvala
pozdrav,čitkaram vas cijelo vrijeme al nikak da se ubacim s komentarima
Nego ak mi može ko dat savjet,mi ćemo u ovom mj navršit godinu dana,kad sam kontaktirala dr .Djinovića reko mi je da bi bilo najbolje s godinu i pol i da mu se javim kad bude u tom periodu.E sad kak se ja vraćam radit a i radi svega htjela bi da operaciju obavimo u 7 ili 8 mj jer tad nema škole i sa starijim neću imt brige ko bi ga vodi u školu i slično,zapravo i tad navršavamo god i pol.Kaj mislite kad da se javim dr?koliko se čeka na operaciju i dal će on to tako htjeti?jer ove moje na poslu traže raspodjelu go po ljeti i to već uskoro rade planove a ja bi onda bila na bolovanju i spojila bi si godišnji?
Ako trebate što ranije radi posla se dogovorit onda ga pitajte je li možete već sada imat termin za 7. ili 8. mjesec. Mislim da ćete barem (veliki barem) još i u 4. i 5. mjesecu moć dobit termin za 7. ili 8. mjesec stoga po meni ako vam nije u žurbi možete još pričekat. Kad sam bio krajem 6. mjeseca isto sam htio u 7. mjesecu operaciju i to što ranije i najranije je bilo nešto prije 25.7. Htio sam ranije, ali su već bili zauzeti termini i rekli su da po ljeti zbog školskih praznika i godišnjih se mnogi odlučuju u tom periodu na operacije. Pa nemojte ni prekasno. Tako je bilo kad sam ja išao. Možda bolje da kaže netko tko je nedavno išao se dogovorat i tražio što raniji termin i onda kaže koliko dugo se čekalo.