Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4021

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1

    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    dovoljno blizu
    Postovi
    162

    Početno

    Koristim isključivo morsku, krupnu sol iz solane u Ninu. Znam da ona cesta što su je pred par godina roknuli posred solane stvarno kvari cijelu priču, ali je sol fina, dobivena najjednostavnijim, prirodnim postupkom i NIJE jodirana. Kupimo 10 kila svake 2 godine, meljemo je u blenderu i uživamo. A nije ni skupa.

  2. #2
    lucifer avatar
    Datum pristupanja
    May 2009
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    43

    Početno

    Citiraj klu. prvotno napisa Vidi poruku
    Koristim isključivo morsku, krupnu sol iz solane u Ninu. Znam da ona cesta što su je pred par godina roknuli posred solane stvarno kvari cijelu priču, ali je sol fina, dobivena najjednostavnijim, prirodnim postupkom i NIJE jodirana. Kupimo 10 kila svake 2 godine, meljemo je u blenderu i uživamo. A nije ni skupa.
    Da i kad nestane te soli, kamionom dovoze sa Paga i prodaju pod ninskom soli. Provjereno

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •