Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 134

Tema: Pregled trudnice

*marina* avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

evo s obzirom da već dugo nitko nije pisao,pa pišem ja...Kod mog doktora ja kod sestre izmjerim tlak,težinu i urin na trakicu,onda kod doktora malo popričamo,pa me pregleda vaginalno,ranije mi je onako lakše,al sad je malo delikantnije pregledao,to sam osjetila...i onda ultrazvuk na stolici i poslije zovemo mm unutra i s njim pogledamo,i onda još malo popričamo..i tako svaki put...nikad nemam poslijedica tipa krvarenja ni ništa...ja zadovoljna...moj đep zadovoljan...ništa neplačam...sorry na podužem postu...

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

dajte mi molim vas recite cure, plaćate li UZV pregled u trudnoći?
    moja je ginekologinja privatnica ali u sklopu HZZOa, tako da ja tu pružam svoju karticu. imala sam do sad 3 UZV, dva sam platila, jedan nisam. u utorak idem opet. pretpostavljam da ako bude radila UZV da će mi naplatiti. problem je što baš nemam 150kn viška, inače bih voljela vidjeti bebu (ok, to i nije neki pametan razlog, znam, to što bi ja gledala). onda mi neko priča da joj svaki put napravi UZV i nikad ne naplati. ???
    vaginalno me još nije gledala. ali zar ne bi trebala raditi neki bris? moja je sestra u 2. t imala visoko prsnuće puno prerano zbog nekih bakterija koje nisu otkrili jer nisu prije radili bris.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako je moja socijalan gledala uzv (5 minutni) tada nisam plaćala (rijetko je to radila, samo u ranoj trudnoći da utvrdi da li je plod u maternici) , ostale UZV-ove sam mogla dobiti uputnicu pa obaviti u bolnici ili privatno (tako sam i radila, privatno , 3 preporučena UZV-a u preporučenim tjednima+ jedan u terminu da ne odlazim na pregled u bolnicu )

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Moj doc socijalni mi je u drugoj trudnoći svaki mjesc radio ultrazvuk, nikad mi nije naplatio.. prošli tjedan sam bila na prvom pregledu u ovoj trudnoći, odmah je napravio uzv i sve mi pokazao.. Naravno nije naplatio.. naručuje me svaka 4 tjedna i svaki put će raditi uzv..

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj manal prvotno napisa Vidi poruku
    dajte mi molim vas recite cure, plaćate li UZV pregled u trudnoći?
    moja je ginekologinja privatnica ali u sklopu HZZOa, tako da ja tu pružam svoju karticu. imala sam do sad 3 UZV, dva sam platila, jedan nisam. u utorak idem opet. pretpostavljam da ako bude radila UZV da će mi naplatiti. problem je što baš nemam 150kn viška, inače bih voljela vidjeti bebu (ok, to i nije neki pametan razlog, znam, to što bi ja gledala). onda mi neko priča da joj svaki put napravi UZV i nikad ne naplati. ???
    vaginalno me još nije gledala. ali zar ne bi trebala raditi neki bris? moja je sestra u 2. t imala visoko prsnuće puno prerano zbog nekih bakterija koje nisu otkrili jer nisu prije radili bris.
    mislim da znam kod koje si ginicke... ja sam bila kod dr. Đ i njezin je uzv katastrofa ziva, nikad nije mogla vidjeti kak treba nis... bila sam kod dr. S na 4d UZV-u i platila 400 kn.... a sve ostalo sam trazila uputnicu za bolnicu i tamo su mi radili UZV besplatno....

kolegica nije placala UZV ni jedan kod dr. S... tak da neznam zasto tebi naplacuje...

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pa da, ja sam kod dr. S.! U utorak ću je jednostavno pitati. Pretpostavljam da će pitati "Hoćemo pogledati?", na što ću ja reći "Ako moram platiti, nažalost ne."
    Hvala ribica na komentaru!
    Eto, ni Klaudija ne plaća. Super za nju.
    Znam doduše da su tri UZV u trudnoći preporučena pa sam pretpostavila da ta tri neće naplatiti, a ostale ako ja želim napraviti, ali i naplatiti.

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ja idem kod soc. ginekologa i radi mi vaginalni uzv i ne naplacuje mi. Mislim da treba postojati neko generalno pravilo, a ne kako se netko sjeti. Probaj pitati u HZZO-u.

Shania avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Idem soc. dr. koja mi je prva i jedina ginekologica..ne znam ni sama još da li sam zadovoljna..

Što mislite??
    10+2 trudn, do sada 2 uzv, prvi u 6 tjednu i u 8 tjednu. Svaki put sam dobila slikicu i kratko objašnjenje da je sve u redu
    Za tjedan dana idem na 3 pregled, do sada mi je trudnička knjižica prazna, da li je to u redu??? nikada me nisu vagale, mjerile tlak ništa. Da li je bilo prerano??!
    Zadnji put sam napomenula da pijem 2,5l tekućine dnevno pa me poslala vaditi krv i zbog mog Chrona inzistirala sam na željezu da vidim da li sam opet oko 1-2 na krvnom nalazu.

Sad čekam, da vidim budu li kakve preglede, valjda bude briseve radila...nešto?? malo sam zabrinuta

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Shania, ako je sve u redu, onda ni trebaju nista raditi. Ali ako imas neku kronicnu bolest onda trebas sa svojom gin. raspraviti o mogucem utjecaju na trudnocu, krvnu sliku ili bilo sto drugo sto te brine. Razmisli o tome sto ti ocekujes od tih pregleda, pa porazgovaraj sa svojom doktoricom.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Idnom prvotno napisa Vidi poruku
    Probaj pitati u HZZO-u.
    Hm! Dobra ideja! Moram ionako odnijeti doznake. Hvala!

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Shania, i mene su tek zadnji put, s 11 tj. vagale i počele pisati u trudničku, a bila sam dva put prije toga, pa nisu. Pomislila sam da je možda zbog mogućnosti pobačaja, pa da još ne vode trudnoću tako rano, nego čekaju da se "primi"...

Shania avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Shania, i mene su tek zadnji put, s 11 tj. vagale i počele pisati u trudničku, a bila sam dva put prije toga, pa nisu. Pomislila sam da je možda zbog mogućnosti pobačaja, pa da još ne vode trudnoću tako rano, nego čekaju da se "primi"...
    tu si u pravu, i ja sam skužila da je vjerojatno to u pitanju, kad sam nestrpljiva, silom bi htjela da sam već u npr 6 mj trudnoće.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

meni moj socijalni gin naplati svaki pregled 50 kn za ultrazvuk
    mene isto zanima kako to funkcionira sa naplaćivanjem?

inače, svaki pregled mjerenje tlaka, kilaže, pregled urina, vaginalni pregled, ultrazvučni pregled i odgovor na pitanje "kako se osjećate?"
    ja zadovoljna

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Shania prvotno napisa Vidi poruku
    kad sam nestrpljiva, silom bi htjela da sam već u npr 6 mj trudnoće.
    hehe! bit ćeš i prije nego se okreneš, i bit će ti lijepo sa sve većim trbuhom...

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cure, dajte stvarno provjerite to naplaćivanje UZV-a kod socijalnih ginekologa. Ne vjerujem da se smije naplaćivati. UZV u bolnici na uputnicu je isto besplatan pa ne vidim razloga da u ambulantama naplaćuju.

Shania avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Meni je ovo prvi glas...da na socijalno plaćate uzv.nikada nisam ništa platila, ni participaciju, iako sam prije neki dan saznala da mi oslobodjenje od participacije vrijedi samo za ginekologa, kako kasnim sa plaćanjem dopunskog, kod dr. opće prakse sam platila 10 kn

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

U trudnoći nisam ni 1 platila uzv, ni kod ginekologa ("socijalni") ni u bolnici...Zbog krvarenja svaki put su me pregledavali ručno i onda poslije uzv ( vaginalni ) i svaki put sam jače prokrvarila nakon ručnog pregleda koji je, blago rečeno, neugodan (provjeravaju dal sam zatvorena s 13 tjedana) s objašnjenjem prijetnje od pobačaja...

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ali nisam ja išla u bolnicu na pregled nego u ordinaciju tu na otoku, on je tzv. poluprivatnik, ako se to tako zove
    privatnik i ima ugovor sa HZZO-om

arwenzg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

UZV-a moze napraviti koliko ti treba, i ne smije ti naplatiti nista, pogotovo trudnicama, imas sve besplatno, ako trazi lovu ti trazi racun,ako ne izdaje racun, onda mulja, a ti ne daj lovu bez racuna.

Ja osobno vodim trudnoću kod privat ali znam jer prijateljici je jednom prilikom naplatio UZV (nije bila trudna ali svejedno) i bilo je to sumnjivo i išla provjerit da bi naravno skužila da joj to ne smije naplatiti i onda je zvala na neki telefon na HZZO koji služi za takve primjedbe i nepravilnosti u radu liječnika i to im rekla i prijavila ga tamo.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Upravo sam zvala onaj besplatni broj u HZZO i razgovarala s neke dvije žene, druga je bila jako ljubazna i rekla je sljedeće: Ako dr. misli da UZV treba, onda ga ne smije naplatiti. Ako pacijent traži UZV, onda ga može/mora naplatiti. To je rekla da nije sigurna, da bi trebala provjeriti neki zakon, ali to sad ne može... i da zna moju dr. i da ona radi korektno. I da joj HZZO obzirom na ugovor pokriva dio troškova za UZV, a dio ne.
    Doduše rekla je i da bi trebalo da svi doktori rade jednako, ali da zna da ne rade, ali eto. Pretty much doslovno tako.
    Još je rekla da bi ja mogla poslati račun u HZZO i da bi mi možda vratili novac, ali bi to skinuli dr. s glavarine (whatever). Pa neću joj tako ići iza leđa. Onda ću je sutra pitati hoću platiti UZV ili ne. Budući da imam bolove, ja mislim da bi ona trebala smatrati kako bi UZV pregled bio potreban, dakle besplatan, ali... hm.
    Mislim... kužim, ali nažalost nemam viška novaca.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

ni ja nisam do sada platila ni jedan uzv, pa mi je to sada malo čudno, a odlazim svaka 3 tjedna na pregled i to kompletan...... vaganje, mokraća, tlak, pregled te uzv

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ako liječnik ima ugovor sa HZZO-om, a pacijentica otvoren kartog kod istog dr, onda joj ne smije naplatiti UZV. Ako žena nema karton kod tog dr, onda joj normalno sve naplaćuje, jer je u tom slučaju riječ o privatnoj praksi.

Moja kolegica je taj "problem" riješila tako što je tražila račun. Sestra se čudom čudila, da oni ne izdaju račune , na što je ova moja digla frku i dreku. Više joj nikad nisu spomenuli naplaćivanje UZV-a (ni bilo čega drugoga tijekom trudnoće, van trudnoće naravno naplaćuju participaciju ako žena nema dopunsko osiguranje).
    Posljednje uređivanje od martinaP : 31.01.2012. at 19:23

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mojoj sestri je doktor najavio da će je uzv koštat 100 kn, kod njega je preko socijalnog od neki dan. Rekla sam joj da joj ne smije naplaćivat, ali neće se ona tamo raspravljat pa će radije platit nego da mora ić u bolnicu na uzv. Ja bih radije otišla u bolnicu.

Stvarno mi nisu jasni takvi doktori..

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Moja doktorica je isto jedna od onih kojima je "mrsko" nesto uraditi,pa svaki put dzaba dodjem.Prije me je to smetalo,al sad vise ne.
    Dakle dodjem,uvijek nanovo sestrici napomena koja sam ono ja,ona sto je muz porodio,pita kako si,da vidimo koji je ono tjedan,da vidimo nalaze,pogleda,napise hrpu tableta,apaurin (kao za kontrakcije,nikad ne pijem,jer da pijem,popila bih jedno 5 kutija u svakoj trudnoci),neke preparate za zeljezo,cak i kad bude ok,b complex,c vitamin.I svaki,ama bas svaki put kaze,papa test cemo iduci put.I tako dodjem iduci put,sve isto.
    A posebno joj dolazim na ultrazvuk,tako da to sebi razgodim na dva ultrazvuka.
    Pregleda vaginalnih nema dakle,i drago mi je.Jer primjetila sam kod nas barem,u onoj prostoriji gdje je stol za pregled pored stoji onaj stalak s svim onim strasnim spravama.Svaka zena udje,zadrzi se po pet minuta,tako da nema sanse da sterilizuju one sprave,jer cim izlazi jedna pacijentica,ulazi druga.I samo si zamislim sve infekcije koje se mogu prenijeti,i zahvalim Bogu sto imam ovakvu doktoricu.
    I ovo sto idem,moram da bih poslije mogla prijaviti bebu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Silan, pretjeruješ, sprave se moraju sterilizirati i svaka pacijentica dobiva svoju sterilnu. Obrati pažnju kad ideš doktorici, sigurno ima i sterilizator ili autoklav u prostoriji (velika željezna kutija nalik na mikrovalnu pečnicu).

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

sirius,vjeruj mi,nikad nisam obracala paznju na ovo,niti mi je palo na pamet,dok nisam cula pricu zena u cekaonici.
    Poslije sam se fakat zapitala kad oni to odrade.
    doktorica i sestrica sjede u jednoj prostoriji,i iz te prostorije se ide u drugu.Mi pacijentice ulazimo kao na traci,bez ikakvog veceg zadrzavanja,i nikad nisam zatekla sestricu u toj drugoj prostoriji,vec uvijek sjedi pored doktorice,tako da bas ne znam kad to obavljaju.Bas cu iduci put obratiti paznju jel u prostoriji ima neki sterilizator,da ne bude rekla kazala.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Silan, ne sterilizira se između pacijentica. Imaju dovoljan broj sterilnih spekuluma za sve naručene pacijentice kojima treba pregled sa tom, kako ti zoveš, "strašnom spravom".
    Sterilizacija se obavlja sa otprilike ovakvom"spravom" i to se radi kad se skupi više instrumenata. Oni to odrade izvan radnog vremena jer autoklav ima timer.

edit:Krivo sam kopirala link.

Posljednje uređivanje od Beti3 : 31.01.2012. at 20:47

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Evo slika jednog:

http://www.cls-med.de/Sterilisation-...ege::4930.html

Mogu vjerovati da ti trudnoća mijenja percepciju, ali ne možeš samo ovako nekoga optužiti za nesavjestan rad.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja imam karton kod svog gin pa opet svaki put platim
    digla bi frku ali on mi je čak i neki dalji rod-znate kako je to na otoku
    ali onda više nebi mogla odlazit kod njega a ne ide mi se na kopno za pregled svaki mjesec a i došlo bi me puuno skuplje
    zato šutim i platim

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma ja mislim da oni imaju više tih steriliziranih stvari, pa po potrebi uzimaju, a iskorištene odlažu na jednom mjesto pa kasnije opet steriliziraju

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Silan, ne sterilizira se između pacijentica. Imaju dovoljan broj sterilnih spekuluma za sve naručene pacijentice kojima treba pregled sa tom, kako ti zoveš, "strašnom spravom".
    Sterilizacija se obavlja sa otprilike ovakvom"spravom" i to se radi kad se skupi više instrumenata. Oni to odrade izvan radnog vremena jer autoklav ima timer.

edit:Krivo sam kopirala link.

Kod nas kad se narucuje,uopste se ne govori na sta se narucuje,samo kazes pregled,i to je to.Tako da oni ne znaju koja pacijentica zaista ide na vaginalni pregled.
    No da ne budem tvrdila pogresno,budem vidjela jel imaju neki sterilizator u sobi za preglede.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kod moje ginekologice ne postoji sterilizator u sobi za preglede, jer koriste zajednički s još par ordinacija.
    kad dođeš na pregled izvadi čiste instrumente. kad ih iskoristi onda ih stavi s druge strane, tamo di su prljavi. te prljave na kraju smjene operu i steriliziraju. kad sam znala doć ujutro na pregled ranom zorom vidjela bih kako donose sve iz sobe za steriliziranje.
    ja sam si protumačila da je to ko doma - na kraju dana prljavo suđe ubaciš u perilicu tako da te ujutro dočeka sve čisto. ne opereš samo ono što pretpostaviš da će ti trebati, nego sve

moja privatna ginkologica ima jednokratne spekulume, plastične. nisu baš nešto ekološki ali bar možeš biti sigurna da su sterilni. valjda.
    ovaki su http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sp%C3%A9culum_en_plastique.jpg

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Bez obzira,ja sam napisala strasne sprave,jer imam neki strah od njih.Valjda su mi uvijek bolni bili ti pregledi,pa se nikad ne radujem,i ne volim vidjeti ove sprave.
    Kod nas je ovakav isti kao na slici koju je puntica stavila,samo nije plasticni.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sva sreća da te tvoja doktorica ne maltretira s pregledima pa te strašne sprave samo promatraš iz daleka

u zadnjoj trudnoći sam imala samo 1 vaginalni pregled, i bio je užasno bolan
    uopće se ne sjećam da su mi u prvoj trudnoći vag. pregledi bili bolni, a radili su mi ih bar jednom mjesečno, i skoro svaki dan kad sam bila u terminu

bobač avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

evo ja idem kod soc.ginekologa u vž.vaginalni pregled je svaki put i to na kratko i nikad me nije boljelo,uzv je bio prvi put u 6tj.da vidi dal postoji trudnoća u maternici sljedeći u 11tj.dalje je uzv radio svaki drugi put a na preglede sam išla svaka 4 tjedna uz to je svaki put mjerenje tlaka,vaganje,urin i naravno pitanje kako se osjećam dali imam kakvih pitanja itd.Nikad nisam ništa platila!Evo sad mi ide 37tj.i na preglede odlazim svaki tjedan!Najviše mi se sviđa što ga mogu pitati sve što me interesira i i što sve ljepo objasni na razumljiv način a ne "doktorskim"

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam jučer bila na pregledu. sestra me izvagala i izmjerila tlak, pogledala urin s trakicom. dok me pitala kako sam (to uvijek bude), ja sam joj rekla za bolove, na to me je pregledala vaginalno (prvi put u ovoj trudnoći), rekla da je tu sve ok, i napisala mi uputnice za krv i urin. možda sumnja na urinarnu infekciju, ali to nije rekla. UZV nije ni spomenula, a ni ja, jer kao što rekoh nemam love. kod mene je znači sličan slučaj kao kod astral. ona ima najbolji aparat u VU i ako hoću ići drugdje da ne platim, platit ću benzin. pa sad...
    ja sve nešto mislim, da sam joj simpatična, ne bi mi naplatila. ne mislim biti zločesta, ali prema tome kako vi tu pišete i koliko vas ne plati, i prema onome što mi je žena iz HZZO rekla, to je moj zaključak. well, too bad da nisam "njen tip".

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Meni je u zadnje dvije trudnoće naplačivao UZV (50,00 kn) a ovu trudnoću mi ne naplačuje (možda mi se smilovao zbog 4 trudnoće )a radimo ga jednom mjesečno, ostalo je vaganje, mjerenje tlaka i pregled urina na trakicu kod sestre, ulazak kod dr. kratki razgovor, vaginalni pregled i UZV

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj L&L prvotno napisa Vidi poruku
    (možda mi se smilovao zbog 4 trudnoće )
    Ako jest, dobro da je! I treba! (mojoj sestri se nije smilovala što u trećoj trudnoći drugi put nosi blizance i naplatila joj mjerenje nuhalnog nabora duplo, jer su dvije bebe, jel. )

kisica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Kod nas u dz ima samo jedan gin.
    Prošle godine kad sam bila trudna išla sam k njoj, radila mi je uzv, i nisam platila ništa.
    Onda sam imala spontani, pa sam išla na kontrolu, opet ništa nisam platila.
    Sad sam bila krajem 12og mj. na pregledu, i isto sam čula da naplaćuje uzv 100 kuna, međutim nije mi naplatila ništa. Dobila sam ant.pa mi je uzela 10 kuna za part.jer nemam dopunsko i to je sve.

Inače kao trudnici trudničku sam u prvoj trudnoći dobila sa 11 tj. u ovoj drugoj sa 6 tj. Uvijek isto, vaganje, tlak, vaginalni pregled. Kasnije nakon 20og tjedna mi je radila uzv preko trbuha

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ako jest, dobro da je! I treba! :-p (mojoj sestri se nije smilovala što u trećoj trudnoći drugi put nosi blizance I naplatila joj mjerenje nuhalnog nabora duplo, jer su dvije bebe, jel. )
    strašno

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ako jest, dobro da je! I treba! (mojoj sestri se nije smilovala što u trećoj trudnoći drugi put nosi blizance i naplatila joj mjerenje nuhalnog nabora duplo, jer su dvije bebe, jel. )
    Pa radila je jedan UZV. Kako je mogla naplatiti duplo?

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tako joj je rekla, jer su blizanci, pa mjeri obojima nuhalni nabor. to je btw u Njemačkoj. sjajno, zar ne?

Shania avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

evo meni je sestra prije današnjeg pregleda upisala prve podatke u trudničku knjižicu, izvagala, tlak i piškila sam trudna sam 11+2
    Imam uputnicu za urinokulturu, i to je to..čudi me malo što mi nije briseve radila

Još uvijek sam pod dojmom uzv jer je dr. dugo radila, sve mi pokazivala, iako sam ja slabo skužila , gdje je glavica...nogice..sram me bilo.
    Samo su mi se oči punile suzama, kad sam vidjela svoje zlato kako se kreće, maše nogicama i rukama i u jednom momentu sam ipak skužila rukice kako mašu..
    Sva sam danas raznježena i samo mi se plače od silnih emocija.

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Bas lijepo Shania! super mi je da ti je sve pokazala. Ja sam do sada bila na dva pregleda (na prvom mi je potvrdila trudnocu, a na drugom zbog krvarenja-hematom) i nikad mi nije nista pokazala. Valjda zbog okolnosti. Sutra idem ponovo i nadam se dobrim vijestima, tj da se hematom smanjio ili daj Boze nestao. Da mi bar pokaze bebicu na UZV! Jel se kod soc. gina moze dobiti slikica bebe?

Shania avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Idnom prvotno napisa Vidi poruku
    Bas lijepo Shania! super mi je da ti je sve pokazala. Ja sam do sada bila na dva pregleda (na prvom mi je potvrdila trudnocu, a na drugom zbog krvarenja-hematom) i nikad mi nije nista pokazala. Valjda zbog okolnosti. Sutra idem ponovo i nadam se dobrim vijestima, tj da se hematom smanjio ili daj Boze nestao. Da mi bar pokaze bebicu na UZV! Jel se kod soc. gina moze dobiti slikica bebe?
    Ne brini, samo budi strpljiva , i ja sam imala hematom koji je nestao..Slikice sam dobila prva 2 puta,(soc. ginekolog) ovo mi je već 3 uzv. sada je nisam dobila, ali ovu slikicu nosim u srcu
    Želim ti sutra najbolje moguće vijesti, i da ugledaš svoje srčeko
    SRETNO!

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

shania baš mi je drago, ostani pod tim utiskom.

Idnom sretno! vjerujem da će ti dati slikicu. meni uvijek da (nekad doduše platim, jel...)
    Posljednje uređivanje od manal : 06.02.2012. at 15:53

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala cure! Glavno je da sve bude OK, a slikica ako dodje, dobrodosla je za uspomenu

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mene zanima šta bi se deselo kad bi došla kod ginekologa na pregled za trudnoću i odbila vaginalni pregled dali bi me izbacila iz ordinacije, ili bi me zavezali imali netko kakvih iskustava ili to ovisi o ginekolozima???

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ovisi o ginekologu.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

vjerujem i tvom nacinu

sjecam se da sam par puta u bolnici rekla "a joooj sta bas moram" i nisam bas morala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •