Pokazuje rezultate 1 do 50 od 75

Tema: sigurnost djeteta u vasem domu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam sigurna da puno ovisi o djetetu kakvo je.
    Moji najstariji i najmlađa su zvrkovi i penjači. Srednju curu to nije zanimalo i po cijeli dan se znala (i još uvijek) sama dosta dobro igrati i preko 1h, bez nekih egzibicija. Struju smo zaštitili i rekli da je pec-pec i gotovo - nju više ne zanima. A mlađa, samo kaj ne uzme alat... Evo upravo se penjala na stol kuhinjski, to mi ni jedno dijete nije radilo do sad... Nadam se da ju bude brzo popustil taj interes za kućni alpinizam.
    moj je isto bio zvrk i penjac, al kad je bio oko neceg potencijalno opasnog bila sam uz njega, na primjer kad bi se penjao na stol. kad se penjao na kauc nisam se brinula nego sam ga pustila da se sam snalazi. i po vani na toboganu ili penjalici sam bila iza njega za svaki slucaj, al nisam ga drzala ili ne daj boze skidala s tobogana ili vikala da ne ide gore, ko sto masa ljudi radi (bake su tu posebno revne). mm-u je trebalo neko vrijeme da se privikne na taj sistem, al kad je skuzio da je spretan i oprezan onda se i on opustio.

djeca moraju razvijati svoj osjecaj za ravnotezu i opasnost, a to ne mogu ako im stalno neko sa strane suflira to ne, past ces itd. naprotiv, to je stetno, jer ga dekoncentriras i tak ce najprije past.
    Posljednje uređivanje od meda : 31.01.2012. at 15:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •