Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
mi imamo poviseni krevet flexa, ona visina s toboganom.

tesko se namjestavaju plahte na tim krevetima, tesko mi je stajat pored kad mu citam pricu, jednom se usred noci spustio po toboganu, ne igra se ispod, ide mi nazivce stalno vadenje krupnih igracki koje stoje ispod kreveta kad usisavam itd... i ne moze se niko uvuc malo u krevet s djetetom ako ima problema sa zaspivanjem.

tako da ja ne bi vise takav visoki krevet, al se mm-u ne da opet to raskapat pa cekamo neku priliku za selidbu ili nesto slicno, da bude jednim udarcem dvije muhe

ako nije sila, ja bi radije niski krevet ili neki s ladicama ispod. ali flexa je super sistem jer se moze sklapati i rasklapati po potrebi, visoko, nisko, sta ti u kom trenutku pase
Pa mi imamo isti taj krevet, i zadovoljni smo, ček...a zašto niste spustili krevet, a znaš da to nije isključivo povišeni krevet, nego može biti i skroz nizak, ili na toj nekoj srednjoj visini, ovisi samo koje nastavke stavljaš/skidaš, a i ograda se isto tako može skinuti ?

To montiranje/demontiranje traje valjda nekih 15min.Mi smo trenutno na srednjoj visini, a dole se igra (140cm je visok), kad je bio manji imao je onaj dekor, kao dvorac, a sad mu je shema da nema ničeg, već ispod drži ogromnu kutiju sa legicama i slaže ih tamo.
Kad je krevet skroz dole, ispod su dvije velike ladice na izvlačenje (ima i opcija sa drugim krevetom, bar mi se čini da je tako) i to super izgleda.
Jedina zamjerka, Flexino drvo je dosta mekano, pa je i prilično osjetljivo na udarce.