Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cikloproginova me ODUŠEVLJAVA! Ne usuđujem se krenut na Nebenwirkungen itd., pitat ću uskoro Arzta, pila sam je 3 mjeseca, nabavila u Slo, jeftino, otkriće, oduševljena sam. Meni je ona onako... ko neka blaga ruka, koja me suportira, i makar fizčki, subjektivno, vraća 5 godina unazad, lipo, blago, puno bolje od antibebi koje me ubiju u pojam, od duphastona jer on može menadžirat spotting tek od 16 dc, a do 16 dc ko živ ko mrtav, pila pauzu, ali to kao napuhuje, plus to je samo estrogen, a on je povezan s rakom, plus nastao od soje, GMO itd. Pitat ću uskoro ginića i onkologa (ovu koja mi pregledava grudi, normalno, sistematski, nemam neki issue, zasad), što oni misle o tome da ja na to zasjednem trajno jer mi je na tome predobro, bolje nego što mi je ikad bilo (nepravilni ciklusi, a ovo lipo znaš sve, kad će doći, nema PMS-a itd.), ono... hvala onome ko je to izmislio.

Ne znam može li se to i MPO, i kako točno. To ti je pitanje za Poljak-Šparca. Meni je to dao Vlaisvaljević, za izmenadžirat očekivani spotting nakon stimulacije, s obzirom da sam ja tip koji je svjesan da je uspješnost za moju dob maks 5%, a znam koji me problem mori nakon stimulacije, a ne mislim da je u mišljenju pozitivno ključ priče, pa sam realna, pa sam se s njim odmah dogovorila what-if negative scenarij (mene ruknu s 40+ gonala, ja ruknem van 21 stanicu i teško se oporavljam, sad puno teže nego u mladosti).

Česte vodene ciste - tipičan znak promjena. Skraćivanje ciklusa, tj. folikularne faze (ovulacija 10 dc itd.) - isto tako tipično. Pazi da kad vadiš FSH, ako imaš veliki E2 zbog ciste, on ti umjetno suprimira FSH (ili tako nešto).

Što sve ne znači - pala giljotina, glava je u košari, stanice - ispaljene sve. Ali je ozbiljno. Je za razmatrat što i koliko dugo s vlastitima itd. Sretno!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 08.02.2012. at 14:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •