Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    yellowkitty avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    fascinantno mi je kako se malo ide u krajnost da doktori ne znaju poroditi zenu
    Pa u tome je stvar! Žena će roditi u normalnom, fiziološkom, prirodnom porodu, ne treba ju niko "porađat". Ne želim da me neko porađa ako je to nešto što se događa samo od sebe i ide dobro. Kad neka žena kaže da ju je "doktor porodio", a rodila je normalno... plakala bih.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, stekla sam taj dojam jer si odjednom pocela nabrajati sve moguce komplikacije, spominjati kockanje i statistiku.
    nisam sve moguce komplikacije, samo sam jednu od...ne znam broj niti ne zelim.

pitala sam kako se moze znati da je trudnoca uredna ako ju se, da se tako izrazim, jedva i prati. sve cure kojima je dijagnosticirana u trudnoci neki problem, bilo da se radi o urodjenoj mani, protok kroz pupcanu vrpcu, cista, nedovoljno pl. vode...na zalost i previse je topica to nije dijagnosticirano i uoceno u par sekundi. eto, to je ono sto me muci/zanima.
    Citiraj yellowkitty prvotno napisa Vidi poruku
    Pa u tome je stvar! Žena će roditi u normalnom, fiziološkom, prirodnom porodu, ne treba ju niko "porađat". Ne želim da me neko porađa ako je to nešto što se događa samo od sebe i ide dobro. Kad neka žena kaže da ju je "doktor porodio", a rodila je normalno... plakala bih.
    porodit zenu islo je u smjeru "poradjanja zene u kolima hitne pomoci", par postova vise.
    znas ono, kad ne ide, kako si rekla, dobro.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •