Stranica 47 od 120 PrviPrvi ... 3745464748495797 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,301 do 2,350 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ja obično nisam nikad imala nikakve boli, a jedino ovaj dobitni put sam imala neku bol 4dpt i to ne po noći kako cure kažu nego po danu počelo je oko podne ali nije bilo oštro
    više kao da mi se neka upala stvara na jajnicima i maternici, tako da sam do navečer jedva na noge stala imala sam osjećaj da će mi sve pospadati dolje..a ujutro ništa više od te boli nije bilo.. ma jako čudno.. možda to i nije bilo to..
    a kažem ti znam jako puno cura koje ništa nisu osjetile i nikakve simptome nisu imale a uspjele su. to nije pravilo svaka od nas je drugačija.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    samo da vam kažem i mene je koža svrbila nenormalno a jogurte sam tamanila ko blesava.. kairad i Elena mislim da ste mi vas dvije trudnice..
    bas krasno. bila sam danas kod l. kaze da sam jako napuhnuta i nije mi dao inekciju zadnju brevactida. bio je zadovoljan. eto mene tek danas propada sa svih strana. do sada nista. i opet pojela 2 jogurta i voce taman ko blesava, cisto za usporedbu, ponekad 2 mjeseca ne stavim u usta niti jabuku.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    bas krasno. bila sam danas kod l. kaze da sam jako napuhnuta i nije mi dao inekciju zadnju brevactida. bio je zadovoljan. eto mene tek danas propada sa svih strana. do sada nista. i opet pojela 2 jogurta i voce taman ko blesava, cisto za usporedbu, ponekad 2 mjeseca ne stavim u usta niti jabuku.
    Go kiarad go.... Da bar....

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Go kiarad go.... Da bar....
    ne znam jel me vise strah da beta bude pozitivna ili da bude opet ------. svasta se dogada.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ne znam jel me vise strah da beta bude pozitivna ili da bude opet ------. svasta se dogada.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Lijepo je vidjeti pozitivnu betu, ali to nije ni pola puta..sretno draga!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Lijepo je vidjeti pozitivnu betu, ali to nije ni pola puta..sretno draga!
    Tikica, sve ja to znam. za mene ce biti i sok velika beta kad to dode tak da svjesno svi mi idemo u postupak. ali ne predajemo se.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma ja ti to kažem iz dobre namjere ja sam mislila samo da mi je vidjeti pozitivnu betu, i vidjela sam je..ali evo kak sam prošla ali ja nisam bas neke sreće , to sto se meni dogodilo je jako rijetko, naime moj Spontani je bio najvjerojatnije zbog infekta koji sam unijela s utricem ..eto sta ti je sudbina, zato želim da vam svima pomognem svojim iskustvom da ne patite kao ja i da se nikome ovo ne dogodi nikad vise!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma ja ti to kažem iz dobre namjere ja sam mislila samo da mi je vidjeti pozitivnu betu, i vidjela sam je..ali evo kak sam prošla ali ja nisam bas neke sreće , to sto se meni dogodilo je jako rijetko, naime moj Spontani je bio najvjerojatnije zbog infekta koji sam unijela s utricem ..eto sta ti je sudbina, zato želim da vam svima pomognem svojim iskustvom da ne patite kao ja i da se nikome ovo ne dogodi nikad vise!
    jako mi je zao zbog toga. Mozda to ima veze i sa doktorom. ko zna kaj sve gurnem a da niti ne znam. ah, jesmo jadne ponekad. nisam ni mislila sa mi nesto kazes iz lose namjere. najsretnija sam kad mi bas ti bilo sto napises, ne znam zasto. crpim energiju od tebe.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Joj draga moja, ma ja sm to tako napisala čisto da znaš ..bojim se da kukam previše..malo mi je teško užasno mi nedostaju moje mrve..jos se ponekad uhvatim da držim ruke na stomaku..ali znam da će bol u srcu proci tek kad ugledam dr.L , a dotad ima jos tri mjeseca i želim svima vama pruziti podršku i slaviti s vama kad objavite betu! A znam da ćete imati plus ovaj put! Ti, Elena pa onda m@tt i svi dr..

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tome se svi uvijek nadamo.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

A znam da ćete imati plus ovaj put! Ti, Elena pa onda m@tt i svi dr..
    Tikica hvala ti na ovome.

Doči će i naše vrijeme, mora. Drži se draga i veseli se ponovnom susretu s dr.L. jer on će ti pomoći i opet dati nadu. Nikad nisi rekla kako se tvoj dragi nosi sa svime time? Sigurno mu je isto užasno teško. U mislima ste nam oboje.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Joj draga moja, ma ja sm to tako napisala čisto da znaš ..bojim se da kukam previše..malo mi je teško užasno mi nedostaju moje mrve..jos se ponekad uhvatim da držim ruke na stomaku..ali znam da će bol u srcu proci tek kad ugledam dr.L , a dotad ima jos tri mjeseca i želim svima vama pruziti podršku i slaviti s vama kad objavite betu! A znam da ćete imati plus ovaj put! Ti, Elena pa onda m@tt i svi dr..
    Tikica, mene je bocelo jako boliti. sad me tako zabolilo da sam jedva do zraka dosla. danas je 7 dan. znas li sto je
    ne mogu se uopce normalno legnuti, sad sam u slovo L, lezim na krevetu ali jastuk skroz visoko, ne mogu dolje.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hej draga jel te jos drzi bol? Cuj bebice se ukopavaju moze biti od toga, ja sam isto imala često navečer. Neka stezanja. Popij magnezij tako je meni rekao dr.L.

M@tt moj dragi je bio uvijek uz mene kao podrška , ali otkako nam se ovo dogodilo mislim da je tek sad pravo i cijelim srcem počeo željeti tu bebu. Mislim da mu dosad nije sve to skupa došlo do glave jer toliko promasenih postupaka nekako čovjek gubi nadu da je to uopće moguće, a sad kad sam uspjeli , kad je bi toliko sretan da će biti tata, kad smo napravili sto novih životnih planova , i odjednom sve se srušili kao kuna od karata, sad mu je jasno .. Sad mi je jos vise snaga i podrška da idemo dalje i borimo se jer da nije njega vec bi ja bila na psihijatriji..on i drL su moja dva muškarca koji mi daju snagu da idem dalje..

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kiarad pa ti za 6 dana vadis betu! Jupiiiii!!!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kiarad bit će ti ovaj put dobitni, vidjet ćeš

Nego cure, kakav protokol ste dobili kod dr. L.?
    Ja ću znati za tjedan dana što mi treba, ali neću baš imati puno vremena za nabavku lijekova pa da znam otprilike što on daje da se mogu raspitati gdje je što najpovoljnije...

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kod njega obično klomifeni, gonali, superfact sprej,estrofem,decapeptyl,brevactid..tak je kod mene ne znam jel netko nesto drugo dobio..

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Sad mi je jos vise snaga i podrška da idemo dalje i borimo se jer da nije njega vec bi ja bila na psihijatriji..on i drL su moja dva muškarca koji mi daju snagu da idem dalje..
    Jako lijepo rečeno. Sretno dalje draga...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tikica, jedva se prezivjela ovu noc. Krenulo je boliti oko 3 kako najjaci menstrualni bolovi, zviznula sam normabel i nakon pola sata zaspala a ujutro neopisiva bol kod piskenja. Suze su mi isle. I trbuh mi se za duplo smanjio od jucer. Ne znam, ja mislim da nista od toga. Sad me jos uvijek malo boli. cudno boli.danas je 8 dnt.
    kaj nije trebalo boliti ne znam, 5 dan, a ne sad. nista mi vise nije jasno. temperature nemam.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kod njega obično klomifeni, gonali, superfact sprej,estrofem,decapeptyl,brevactid..tak je kod mene ne znam jel netko nesto drugo dobio..
    Hvala Tikice, zvuči ajme komplicirano pa tko će to pohvatati

Morat ću pronjuškati gdje su najpovoljniji. A gdje si ti nabavljala lijekove?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku

Draga, ja sam prvo bila jako pametna pa nisam htjela ici u ljekarnu di me L. poslao pa sam poslije shvatila ako imas gotovinu da je tamo najjeftnije. nisam nigdje nasla gonal ili klomifen jeftnije nego tamo. mozes malo i pogogglat ali ima samo jos jedna ljekarna blizu petrove, tam sam i ja isla ali na koncu ista stvar u lipu kao i ova koja mi je bliza. i ponekad kad mi L. zaboravi napisat recept a ja samo odem, onda mi u ljekarni daju vec tak na lijepe oci, kad znaju da smo lucijeve.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Bubimitka81 ma nije komplicirano, sve če ti dr. objasniti... Imaš ljekarnu tamo odmah kod njegove poliklinike di možeš sve lijekove nabaviti, sad da li je najpovoljnija ne znam....

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala na info, ma ako kupujem ovdje onda ću svakako u tu ljekarnu kod njega, ali neke cure su pisale da su tri puta jeftiniji npr. u Madjarskoj pa mi sad nije jasno..
    Da li se isplati u Madju ili ne?!

Tebi želim svu sreću da ti ovo uspije, malo si probaj skrenuti misli od ovoga ako je ikako moguće.. Živci zbor

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala na info, ma ako kupujem ovdje onda ću svakako u tu ljekarnu kod njega, ali neke cure su pisale da su tri puta jeftiniji npr. u Madjarskoj pa mi sad nije jasno..
    Da li se isplati u Madju ili ne?!

Tebi želim svu sreću da ti ovo uspije, malo si probaj skrenuti misli od ovoga ako je ikako moguće.. Živci zbor
    mozes i tako, npr bosna ili madarska, ali nama iz zagreba to bas nije usput. ako imas nekoga da ti posalje tim bolje.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Bubimitka81 ma nije komplicirano, sve če ti dr. objasniti... Imaš ljekarnu tamo odmah kod njegove poliklinike di možeš sve lijekove nabaviti, sad da li je najpovoljnija ne znam....
    Eh, ja se nadam M@tt.
    Ja inače udjem u prvu "trgovinu" i tamo kupim, ne da mi se šetati okolo, ali poznavajući MM on će htjeti istražiti sve opcije prije kupnje
    Zato vas sad i gnjavim... Sorry

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

A gle Kiarad, s obzirom da smo u Osijeku, Madja mi je blizu tako da mi se isplati otići ako je stvarno 3 puta jeftinije, ali tko će ga znati..
    Kud je briga oko postupka, još moram brinuti gdje po lijekove. Bilo bi mi pametnije da nisam čitala sve što mi je došlo pod ruku, ne bih ni znala za Mađu, sad sam
    si samo natovarila jedan problem više...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

U Madji su ti jeftiniji,kupovala sam tamo Suprefact bio je 300 kn,u maloj ljekarni u Šikolšu.Ako nešto i nemaju nabave ti za 1-2 dn.Nazovi ih,govore Hrvatski i vrlo su uslužni i susretljivi.Iščitaj im sve lijekove koje misliš da će ti trebati,pitaj cijenu,rokove u kojima ti evenualno mogu nabaviti...

sokica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja sam u Zagrebu Suprefact platila 434 kn u ljekarni na Dolcu, a u Madji je oko 300 kn. U Osijeku ga nema nigdje, interventni je uvoz, pa se ceka oko mjesec dana.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kiarad a da nazoves dr.L? Brinu me ti tvoji bolovi..za stomak ne brini i meni je bio splasnuo i mislila sam da je gotovo, a temper. Ne znam nisam nikad mjerila..

Ja sam lijekove kupila dolje kod dr.L u ljekarni, bila sam jednom davno u Madji probala kupiti klomifen, ne daju ništa bez recepata.ne vjerujem da je neka velika ušteda, možda grijesim..

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kiarad a da nazoves dr.L? Brinu me ti tvoji bolovi..za stomak ne brini i meni je bio splasnuo i mislila sam da je gotovo, a temper. Ne znam nisam nikad mjerila..

Ja sam lijekove kupila dolje kod dr.L u ljekarni, bila sam jednom davno u Madji probala kupiti klomifen, ne daju ništa bez recepata.ne vjerujem da je neka velika ušteda, možda grijesim..
    Tiki, a kaj mi on sad moze. vise me ne boli. to je nocas bilo prvi puta. sad mi je opet cudan trbuh ko dva brijega. malo mi je lakse kad kazes da je i tebi malo splasnuo. kad da pisam test najranije, imam ih puno tak da nema veze. ne mogu cekat 17., izludit cu. koliko se sjecam i ti si tako

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam pisnula svoj 11dpt.. Znaci možeš za dva tri dana..

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Ljekarna filipovic(ima u sesevetama i u zagorskoj-crnomerec)- gonal je 200 kn a decapeptyl 52 kn za got.,a ako je na kartice,onda je skuplje! Mozda vam pomogne usporedba cijena...
    Tikice,stvarno,svaka ti cast! Kolko ti imas snage!!! Nakon svega sto ti se desilo,jos imas snage za bodriti i tjesiti i pomoci drugima! Stvarno imas celicnu snagu! Curo draga,hvala sto si tu za sve nas!!!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Može jedno pitanje za vas koje se liječite kod dr. L-a? Je li istina da ne daje anesteziju za punkciju i ako da, zašto? Skužajte ako je već bilo.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Može jedno pitanje za vas koje se liječite kod dr. L-a? Je li istina da ne daje anesteziju za punkciju i ako da, zašto? Skužajte ako je već bilo.
    tako je, ne daje anesteziju. zasto, zato jer se da pretrpiti i to je ono sto najmanje boli bez bez obzira na broj folikula. ono sta najjace boli je hiperstimulacija jajnika i kad izgubis bebu. punkcija svaki put boli sve manje i manje. barem je meni tako. to traje mozda 3-5 minuta, stisnes zube i gotovo. popiti normabel ili nesto prije bolova prije.

Tikica, ok znaci pisnem test u utorak.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Niti ako to izričito tražite? Ne znam zašto bih nešto trpila ako ne moram, dakle ako anestezija ne utječe na kvalitetu js ili implantaciju.. Pomislih, možda ima neki konkretiše razlog.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Konfuzija, razlog je kapacitet. jednostavno nema mjesta gdje bi žene nakon anestezije mogle ležati, a to se mora... uz to je za anesteziju potreban anesteziolog. isti problemi kao na VV-u.

(cure, ovo je informativan topic koji bi trebao sadržavati informacije o svim privatnim klinikama - o problemima nakon transfera i piškenju testova se bavi topic Nakon transfera. kad ovako zachatavate, novim korisnicima otežavate pronalaženje potrebnih info...)

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A tako. Hvala, frka.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj barkica prvotno napisa Vidi poruku
    Tikice,stvarno,svaka ti cast! Kolko ti imas snage!!! Nakon svega sto ti se desilo,jos imas snage za bodriti i tjesiti i pomoci drugima! Stvarno imas celicnu snagu! Curo draga,hvala sto si tu za sve nas!!!
    Samo vraćam dobrotu koju su meni cure pruzale dok sam bila u postupku..

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

evo i mene, 9.dan ciklusa endometrij 9,5 i 5 folikula.zanima me cure koje ste koristile klomifen+estrofem koliko folikula ste dobile?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

nati ja sam imala sam 5 kom.. hoćeš li primiti i koji gonal ili samo klomići?

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nati ja sam imala sam 5 kom.. hoćeš li primiti i koji gonal ili samo klomići?
    jučer 2 gonala,danas 3, sutra 3 pa u srijedu opet na uv
    jel ti dugo trajala punkcija?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ma ne 3-4 minute , nije stašno ako su ti jajnici dostupni meni je desni bio pao iza maternice pa ga je morao Luči dizati to me bolilo užasno , ali sve skupa brzo prođe i još brže se zaboravlja ..

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ma ja to zboravim čim siđem sa stola..jesi ti dobila koji gonal?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

da da ne znam više ni ja koliko , svaki put mi je poslije uzv rekao još tri ili još dva.. ali to je taj polustimulirajući postupak koji je meni zakon i opet ću ići na njega , to mi je
    i Luči rekao jer jako dobro reagiram na klomifen i nema me potrebe mučiti sa velikom stimulacijom.

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

da tako je i kod mene zadovoljan..posebno je zadovoljan endometrijom koji je 9,5 uh samo neka uspije.
    hvala ti!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj nati prvotno napisa Vidi poruku
    da tako je i kod mene zadovoljan..posebno je zadovoljan endometrijom koji je 9,5 uh samo neka uspije.
    hvala ti!
    nati, i ja drzim fige, mi smo ocito generacija polustimulirajucih bebica.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

I ja se nadam da čemo i mi upasti u tu generaciju.

Nemožemo više dočekat kraj mjeseca da idemo kod dr.L.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ma ne nego ja mislim da su ti polustimulirajući puno bolji za organizam jer nema toliko šokova za jajnike i bebica se lakše prihvati.. ja kad imam cijeli stimulirajući uvijek imam
    hiper i bolove i napirena sam ko žaba a bebica se ne primi, dobijem 20folikula a što će mi to ( dok je nema novog zakona).

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

samo neka te bebice krenu ... sad sam tek vidla da 17. vadiš betu.NADAM SE DA ĆE TVOJA BITI PRVA U NIZU TROZNAMENKASTIH ..sretno

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj nati prvotno napisa Vidi poruku
    samo neka te bebice krenu ... sad sam tek vidla da 17. vadiš betu.NADAM SE DA ĆE TVOJA BITI PRVA U NIZU TROZNAMENKASTIH ..sretno
    aha, ali znas ti koliko ima do 17., to je kao put oko svijeta za 80 dana, nikad kraja.ima jedna curka prije mene kaj vadi ali da ja sam medu prvima....a joj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •