Naravno da si u pravu, ali ako ti ona pomogne i poslije odete u bolnicu onda će ona bit heroina i sve ok. A ako ostaneš doma... ne znam. Ne bi joj nitko platio jer se pomoć zdr. djelatnika u hitnoći (i koji nije taj tren na poslu ili je umirovljen) podrazumijeva. Možda da popričaš s njom kad ostaneš trudna kako brzo rađaš i ako se to dogodi da dođe pomoći jer ne želiš rodit u transportu?
Ja isto ne kužim zašto bi morala još i u rodilište ako je sve ok? Ok, ja sam išla, jer sam bila već ispred, u autu, sa novorođenom bebom, ali zašto bi morala ako rodim doma???
Ja isto ne kužim zašto bi morala još i u rodilište ako je sve ok? Ok, ja sam išla, jer sam bila već ispred, u autu, sa novorođenom bebom, ali zašto bi morala ako rodim doma???
Mislim zato da tu babicu ne proglase da je bila na tom porodu po dogovoru... ne znam, možda nisam u pravu. Osobno bih svakako ostala doma, ne znam kako bi casa odlučila.
Mislim zato da tu babicu ne proglase da je bila na tom porodu po dogovoru... ne znam, možda nisam u pravu. Osobno bih svakako ostala doma, ne znam kako bi casa odlučila.
Ma, sve je meni jasno, ne smije se jer nije zakonski regulirano - u Hr, ali je glupo i nema smisla. Rodila doma, sve ok, mama ok, beba ok, porod ok - a treba se tramakat do rodilišta..Zašto? Eto,i zbog ovakvih situacija treba regulitari porod kod kuće.
zato sto zelis izbjeci birokratske probleme oko prijave bebe?