Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj yellowkitty prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da si u pravu, ali ako ti ona pomogne i poslije odete u bolnicu onda će ona bit heroina i sve ok. A ako ostaneš doma... ne znam. Ne bi joj nitko platio jer se pomoć zdr. djelatnika u hitnoći (i koji nije taj tren na poslu ili je umirovljen) podrazumijeva. Možda da popričaš s njom kad ostaneš trudna kako brzo rađaš i ako se to dogodi da dođe pomoći jer ne želiš rodit u transportu?
    Ja isto ne kužim zašto bi morala još i u rodilište ako je sve ok? Ok, ja sam išla, jer sam bila već ispred, u autu, sa novorođenom bebom, ali zašto bi morala ako rodim doma???

yellowkitty avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Ja isto ne kužim zašto bi morala još i u rodilište ako je sve ok? Ok, ja sam išla, jer sam bila već ispred, u autu, sa novorođenom bebom, ali zašto bi morala ako rodim doma???
    Mislim zato da tu babicu ne proglase da je bila na tom porodu po dogovoru... ne znam, možda nisam u pravu. Osobno bih svakako ostala doma, ne znam kako bi casa odlučila.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj yellowkitty prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim zato da tu babicu ne proglase da je bila na tom porodu po dogovoru... ne znam, možda nisam u pravu. Osobno bih svakako ostala doma, ne znam kako bi casa odlučila.
    Ma, sve je meni jasno, ne smije se jer nije zakonski regulirano - u Hr, ali je glupo i nema smisla. Rodila doma, sve ok, mama ok, beba ok, porod ok - a treba se tramakat do rodilišta..Zašto? Eto,i zbog ovakvih situacija treba regulitari porod kod kuće.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    zato sto zelis izbjeci birokratske probleme oko prijave bebe?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •