Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zhabice, ja sam otvorila na porodu topic Info o kucnom porodu, na kojem sam dala informacije o tome. Ne vjerujem da ti je promakao.
    I rekla bih da je prilicno informativan, a ni blizu nismo dosli kraju obavjestavanju.

Pkk nije ilegalan, znaci da se ne moze legalizirati, nego se treba zakonski urediti da primalje/lijecnici mogu pohadjati te iste pkk. Koji ni sad nisu ilegalni niti su kriminalno djelo.
    Posljednje uređivanje od marta : 12.02.2012. at 19:16

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Zhabice, ja sam otvorila na porodu topic Info o kucnom porodu, na kojem sam dala informacije o tome. Ne vjerujem da ti je promakao.
    I rekla bih da je prilicno informativan, a ni blizu nismo dosli kraju obavjestavanju.
    Upravo ga čitam, nije mi promakao.

Očekujem i da u nekom trenutku staviš neke informacije o opasnostima koje očekuju trudnicu i dijete i kako se na njih pripremiti, makar onoliko koliko si sama o tome razmišljala.

Naravno bilo bi dobro da stoji i nekakvo upozorenje o rizicima koji su potpuno realni, pri tom ne mislim samo na pedijatra koji će odbit pregledat bebu nego opasnosti po zdravlje mame i bebe, uzimajući u obzir da žene koje to čitaju neće imat (idealnu) situaciju kakvu si ti imala.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Pkk nije ilegalan, znaci da se ne moze legalizirati, nego se treba zakonski urediti da primalje/lijecnici mogu pohadjati te iste pkk. Koji ni sad nisu ilegalni niti su kriminalno djelo.
    Da, cijelo vrijeme mislim kako da se o tome pravilno izrazim, zato sam povremeno pisala u navodnicima "legalizirati".

Jasno da nije nelegalno roditi doma u RH ali nije zakonski uređena logistika oko pkk.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •