Zipica cestitam na beti ,svu srecu ti zelim za dalje duplanje i skolsku trudnocu!!!!!
Kiarad drzim fige za sutra,javi nam cim budes znala.
samo da pošaljem velikisvim čekalicama. cure želim vam svima velike bete i da ovo čekanje što brže prođe.
ja sam danas 5 dnt, betu vadim 23.02. i odlučila sam ne pišati testove i proooobati ovaj put ne osluškivati simptome (kao da je to tako lako)
zipica bas mi je drago,puno,puno sreće ti želim![]()
ma nije to hrabrost već strah.nakon što sam popišala blijedi plus i dočekala negativnu betu, ja se više ne usudim pišati testove. to kako sam se onda osijećala ne želim si ponovno priuštiti.
![]()
nema druge - čekanje![]()
Jelena, ti vidim još sitno brojiš!!
držim fige do neba. kako se osijećaš?
cure, jel imate kakvu ideju kako da smanjim bolove po noci, to su ustvari menstrulani bolovi koji su jaki po noci. magnezij vise ne pomaze. danas je 12dnt. hvala
Kiarad, jesi probala s normabelom? onaj od 2mg možeš popiti
mislim ne zato da tebe ušlagira nego opušta i grčeve maternice.
Posljednje uređivanje od *mare* : 15.02.2012. at 22:14
mare brojim sitno u pravu sihvala ti za fige i ja ih tebi držim da upali ovaj put.Što se osjećaja tiče:čitam ove reakcije svih cura i moram priznati da sam malo zabrinuta jel koliko sam primjetila ti neki bolovi su "dobrodošli" za dobre bete a ja ih nemam pa me pomalo strah da onda ovaj put nije upalilo
,naravni nadu još nisam izgubila
![]()
Molim te jelena1m ne obaziri se na pisanja o bolovima, mnoge cure su ostale trudne bez da su imale ijedan simptom, a mnoge su ostale trudne i bez tih bolova. Mislim da se ovih nekoliko forumašica previše razmahalo s tim bolovima. Po meni ovi bolovi kiared uopće nemaju veze s trudnoćom (ne kažem da nije trudna nego samo da je podrijetlo bolova negdje drugo), prije imaju veze s HS-om bez obzira što je ovaj put primila manju količinu gonala nego zadnji put. A tebi jelena1m i svim ostalim čekalicama bete šaljem brdo ~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od anddu : 16.02.2012. at 10:37
Moram priznati da i mene zbunjuju malo svi ti silni "pozitivni"bolovi... Meni bolovi nisu u početku nikad značili ništa dobro moram priznati...Tek u kasnijim tjednima trudnoće su počeli (širenje maternice, razmicanje organa, zatvor itd.). Kao što kaže anddu - obično su to bili ili predmenstrualni bolovi ili bolovi vezani sa hs ili neka pojava vezana za utriće. Curke, beta će reći svoje i jedino ćete onda moći biti sigurne. Želim vam svu sreću svijeta i neka vam svima bete budu do krova a bolovi što prije prođu (ili tek zapravo počnu).
kiarad - ako ti postupak ovaj put ne uspije (a nadam se da hoče) svakako reci doktoru da ti promijeni terapiju. Ako se ne varam i prošli i ovaj postupak koristila si gonale, zar ne? Možda da probaš s menopurima ili merionalima?
Ja sam imala gadnih problema s gonalima (užasni bolovi i hiperstimulacija) koji su nestali kao rukom odnešeni prilikom korištenja menopura.
kiarad, držim fige za sutra... javi!
SVIMA VAM PUNO HVALA NA DOBRIM ŽELJAMA!
Samo da razjasnim nešto, ovi moji bolovi sada su menstrualni bolovi i kad sam operirala polipe, doktor koji je kamerom promotrio stanje rekao je da sam ja taj tip žene koja ima jake bolove a slabo krvarenje. Ja to prepisujem tome. Također prošli puta sam definitvno bila u hiper i to zbog jake stimulacije i 8 uboda punkcije koji su me jako bolili. Sada imam više grčeve nego bolove, samo je to dosta jako. Ali sutra će sve biti puno puno jasnije. Također tikica, nije imala bolove a ostala je trudna sa blizancima. Tako da bolovi ili ne bolovi to nema veze kao što i svaka žena reagira drugačije na stimulaciju. Vjerujte mi da sam ja najmanje pozivitna kad me boli s obzirom da je zadnji puta bolilo jako a nije biklo ništ, a kao hiper pojačava mogućnost trudnoće.
Hiper nikako ne pogoduje trudnoci.
Kiarad,~~~~~~~~~~~~ za veliku betu sutra!!!
kiarad sretno danas.. iako ja znam da si ti naša trudnica..![]()
kiarad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas i nemoj nas dugo držati u neizvjesnosti, a što se tiće HS u mom je slučaju pogodovala T (što ne znaći da će i drugima)
zipica čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
ostalim suborkama kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
M@tt malo sam se pogubila....jeste li bili u postupku ili???
jelena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
geceta kakva je situacija kod tebe...kad je beta?
Evo i mene ovdje...
Danas 3.dt ,i u meni su dvije mrvice...
Hej,leptiricu,bas lijepo da mislis na menesmirena i opustena cekam ponedeljak,ovaj puta opce ne brojim dane.Malo su me jedan dan zabrinuli bolovi no to je sve relativno normalno,sad me pere migrena sto opet nema veze s ovim,sve u svemu svakakve su se brige pobrinule da opce ne mislim na to.Cak mislim da sam jucer propustila podnevnu dozu utrica i estrofema,uopce se ne mogu sjetiti jesam li ih uzela:/ eh i da,necu piskit test,idem u pon vadit krv u bolnicu,ionako moram u Zgb zbog laba.
Kako ti? Ima li sta nova?
kiarad se nije javila još??
geteceta u ponedjeljak te čeka VEEEELIKA beta vidjet ćeš!
Hhh,hvala,Tikiceto zato da malo popravim statistiku smrzlica :D
pa naravno!
joj baš se veselim počinje era čekalica bete.. dobro di nam je Kiarad ??
Nemam pojma,rekla je do 12,13 hmmm
Previse sam se puta razocarala u njima a i ovaj puta opce ne znam da je taj dan vec blizu.drzim palceve da nece previse kasniti! Za pocetaka onda cemo postupno vibrati za ostalo
javljam betu, nisam mogla od muke otvoriti mail.
Sorry na tome kaj sam vam živce pojela.
Beta 267,30...
ja sam u šoku.
Cestitam,draga!!!bravo!~~~~~~~~~ za lijepo skolsko duplanje
cure i ja imam jedno pitanjce:naime danas mi je 8dnt 3-dnevnog embrija, i naravno ne da mi vrag mira ja napravila testić-kad ono druga crtica blijeda se pojavila-sad, zanima me da li su to možda ostaci štoperice koju sam primila 4.2. ili je to već trebalo ispariti..??![]()
KIARAD MOJA ČESTITAM I OVDJE I SVAGDJE!
tlukaci i tebi ćemo izgleda uskoro čestitati ! crtica je crtica.. nije sigurno ali možeš se nadati najboljem ..a štoperica ti je davno isparila..
Sad mi dode da i ja radim test al se bojim upropastiti nam vikend:/
geteceta nemoj ako ne želiš, a ponedjeljak je brzo tu i tvoja BETURINA!![]()