Pokazuje rezultate 1 do 50 od 336

Tema: Rodila sam Zvijer

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo me. Živa sam. Budući da se ne javljam ovdje tako često, možete pretpostaviti da je lakše. Mislim da su grčevi prošli napokon, znači preko tri mj su trajali. Preživila sam.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me. Živa sam. Budući da se ne javljam ovdje tako često, možete pretpostaviti da je lakše. Mislim da su grčevi prošli napokon, znači preko tri mj su trajali. Preživila sam.
    Ma čim si ti promijenila svoju sliku, vidim da ide na bolje, da si se na neke druge stvari fokusirala.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moj dobrica je i dalje dobrica ali pod dva uvjeta
    (1) da je na rukama i
    (2) da su to moje ruke ako je svjestan da sam ja tu negdje

Evo jucer dolazim doma, ostavila sam ga mami na cuvanje na sat vremena, prilazim s ledja i vidim da se lijepo zabavljaju, lupa po nekom malom sinticu i sviraju pjesmice on sretan. Kazem mami "bok" (s ledja, ne vidi me jos) a on odmah u plac, place iz sveg glasa (bez suza) dok skidam cipele, jaknu, perem ruke, uzmem ga u ruke - odmah tisina
    Odlozim ga na krevet/pod - isto odmah pocne urlanje sve dok ga ne dignem. Kako ce nauciti puzati ili sjesti ako je uvijek na rukama??? Starija je bila komplicirana po sto drugih pitanja, ali se ipak htjela bar malo igrati na podu - ovaj sto je stariji to bi se vise iskljucivo nosio, i jos k tome ga moram uvijek ja nositi ako me vidi, ostalima urla... A bude valjda nekako dosao do toga, ak nis drugo jednog dana cu ga probati spustiti na pod a on ce se docekati na noge i odsetati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •