Stranica 64 od 288 PrviPrvi ... 1454626364656674114164 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,151 do 3,200 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

simicv puno pozdrava, pazi se i nadam se da imaš kotačiće

Ako si u Petrovoj i treba ti nešto, pošalji pp, ja sam blizu pa ti donesem

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

a i ja se zaželila petrovskih posjeta

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I ja,i ja....

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Sinoć bio uzv, sve super, curica ima 2,5kg, okrenuta glavom doli i dalje, naravno spavala. Za 10 dana na ctg i na novi uzv za 3 tjedna.
    Ja se ispovraćala jučer,ne znam zašto, dr kaže da nije zabrinjavajuće,na vagi imala +1kg, cili dan slabo jela strah me bilo da opet ne povraćam. Zglobovi i stopala su mi navečer kao u slonice,to mi je odjednom došlo, grlo me boli odjednom, kašljem i hropćem dok dišem kao teški bolesnik, samo da ne zafibram još

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Klara, super za ultrazvuk I mi idemo u utorak.Tada cu biti 36+3.Baš me zanima koliko nam se curica udebljala i produžilaProšli je put već bila okrenuta glavicom prema dolje Ja, hvala Bogu, nemam edema niti sam ih imala, ali i cijela mi je trudnoća bila super, jer nisam imala ni mučnine ni povraćanje niti mi je smetala ikakva hrana. Spavam bez problema - kupial sam trudnički jastuk, just in case, ali eto, stoji mi u sobi bez da je bio u upotrebi Ali, početkom tjedna sam počela kihati, kašljucati, šmrcati...maramice ne puštam iz ruku. Uglavnom pijem čaj od brusnice s limunom, koristim Aqua Maris i cuclam Isla Moos...
    Mi smo terminuše, kako vidim iz potpisa. Nama je termin 02. travnja.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Meni je 15. travnja,baš bi volila da bude i ranije,jedva čekam
    pijem i ja čajeve s medom i limunom i ništa više
    baš javi koliko ti je teška, a za dužinu on meni ne govori, da se to ne može sada izmjerit

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Klara valjda ce biti sve dobro.I ja bila jucer na pregledu;nismo radili uzv;dr kaze da ne treba precesto.
    Ja kasljam vec mjesec i pol dana,sa prekidima;ima dana kad je sve u redu,a onda sljedece jutro se gusim..kod mene moze biti
    razlog neka cudna alergija(mozda na suhi zrak ili prasinu) jer su mi na zadnja 2 krvna nalaza eozinofili poviseni( a googlam
    da poviseni eozinofili to znace)..isli su mi do 16,a ref.vrijednosti su do 7.
    Meni zna biti isto muka ujutro,jedan dan sam se skoro zarotirala do skoljke..uzas koliko mi je bilo zlo..a razlog-jaka vitaminska
    tableta uz slab vocni dorucak koja kad legne na gastritisom nacet zeludac-majko moja
    Kad pojacam dorucak,bolje je.Inace pijem Elevit koji mi je savrsen sto se tice rezerve zeljeza,drzi mi ga na visokih 26 sto nikad u
    zivotu nisam imala..a i feritin je 22,pa je moj hematolog zadovoljan.Jedino me brine visoka doza vitamina A u njima zbog koje cak
    jedna magistra u tamo nekoj apoteci nije ih htjela prodati mom muzu kad sam ga poslala po njih-u kontekstu da nisu dobre za trudnice.
    To se vise ne zna ko pije ko placa.Pazim da ne jedem maslac,ne koristim kreme sa vitaminom A..i sad najedamput Elevit nije za trudnice
    a reklamira se usmenom predajom i na plakatima u ginekoloskim cekaonicama.Ma znam da se puno toga vrti i oko provizije izmedju
    proizvodjaca,dobavljaca i trgovaca.Iz vlastite prehrane ne mogu nikako uzeti dovoljno vitamina i nutrijenata koji su potrebni za rast
    bebe,pa sam osudjena na ovakve dileme.
    Inace,usli smo u 27.tjedan i zaista uzivamo ja i moj mali plesac.
    Jos kad nas je dr pohvalio....-mojoj sreci nema kraja.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

da baš lijepo kad odeš sretna iz ordinacije )
    Elevit je novi proizvod i sve je to marketing šta ga ostavljaju po čekaonicama, ja se držim prenatala,nemam mučnine od njega sigurno,ne znam šta je ovo bilo,valjda mi nije sjeo doručak a nisam se prejela,i zadnji put sam povratila prije 2mj, zapravo mislim da je kašalj kriv,toliko me izritirao da mi se dignuo želudac

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj simicv prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam ti ja kontrakcije. Sve je prevencija.

Meni su operirali nulti stadij raka grlića maternice 1992.g. I cerviks je pao na 30 i kusur mm, ja zdrava i pljus dvojčeki! Ovo je sve prevencija. Samo je robija bila naći doktore koji su tom problemu prišli stručno i ozbiljno. To su Šimunić i Vrčić. Možda nisu politički podobni za diskusije po pitanju MPO zakona među jatom roda, ali moji bi mališe dobro nagrabusili da nisam u njihovim rukama.
    Zato su mi stvarno smiješni nečiji strahovi, za koje nema razloga. Svaka treba biti sretna što je uopće trudna nakon svega a ne vraga zazivati.
    simicv..drago mi je da si dobro ti i tvoji bebači i želim ti svu sreću da ne bude nikakvih problema i da sve fino prođe bez ikakvih dodatnih komplikacija....šaljemo ti puse podrške ja i moj mališan

prag_mm avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

simicv

Saljemo ti puno pozdrava i izdrzi

Drage cure mada ovo nije forum za to ali moram ukazati na jednu gorku cinjenicu.
    Naime pored svega sto Vi heroji zene prodete ostaje jos puno gorcine i nepravde.
    Duboko sam potresen i neugodno iznenaden ponasanjem osoblja u takozvanom novom rodilistu Split
    Nisam ocekivao neke povlastice i tetosenje vec samo ljudski odnos koji ja svakodnevno primjenjujem i u privatnom ali i u poslovnom svijetu.
    Nazalost to nismo dobili u rodilistu.

Necu vas gnjaviti detaljima ali sam kao MM jako ogorcen ponasanjem, ali pored svega najbitnije mi je da je nasa Marija super. I napokon cu ih danas ili najkasnije sutra zagrliti u toplini naseg doma

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

prag_mm a kažu da žena bolje prođe ako dođe s pratnjom,bar ne mogu bit neljubazne do kraja,a eto šta bi bilo da ti nisi bio tamo
    uživajte doma u svojoj djevojčici

prag_mm avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    prag_mm a kažu da žena bolje prođe ako dođe s pratnjom,bar ne mogu bit neljubazne do kraja,a eto šta bi bilo da ti nisi bio tamo
    uživajte doma u svojoj djevojčici
    Je ali pratnja je samo dok se rada u bolnici ste nazalost same....

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cini mi se da kod nas u bolnici u St -u, to osoblje je najgore( cast izuzecima).Klara31 zalosno je to da u svemu sta prolazimo( i ne samo mi,nego je tako i na drugim odjelima) da se moramo nositi i s time...da moras razmisljat,sta ces napravit da bi samo dobila normalno ponasanje prema sebi...
    I kao sto je muz od Prag rekao ne ocekujemo tetosenje,vec samo ljudsko ponasanje...
    A po hipokratovoj zakletvi,to bi trebali imati.Ali nazalost u stvarnosti nije tako...
    E,pa kad ja budem isla rodit( nadam se jednom) ici ce mm,i jedno 3,4 momka..iz sokola..pa da vidimo kakvi ce biti?!!)))
    Moja prijateljica..kad je radjala..je udrila sestru...ova sva u bolovima,prvo dijete..nema pojma apsolutno nista...zove sestru,i ova se pocne derati na nju,tipa..kako ga je znala napraviti,neka sad pati...
    Ova se digne u onoj agoniji,i opali joj trisku,uz to sto joj je rekla da dovede dr.da ne bi ona pocela patit( sestra)..i dr.se stvorio u roku odma ))
    Eto njoj nije trebala patnja,ali nazalost nismo sve ona.

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Prag m, hvala bogu..najgore je proslo..znam da sigurno boli,kad vidis njihovo ponasanje..a ti nemozes bog zna sta ucinit...
    Danas ili sutra,kad ti dodju tvoje princeze ..ce pomalo to biti sve iza tebe...njihovi osmjesi,i zajednistvo obitelji..sve ce izbrisati...

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

prag m,jel je porodio Mimica?
    Pozdravi je puno,i izljubi ih obje..a tebi cestitam!!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cure i dečki, javite se na http://forum.roda.hr/threads/71767-Jesmo-li-zadovoljni

samo DA ili NE - potrebna je samo koja sekunda vremena... Hvala!!!

kiss trudnicama!!! uživajte!!!

prag_mm avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Shadow2 prvotno napisa Vidi poruku
    prag m,jel je porodio Mimica?
    Pozdravi je puno,i izljubi ih obje..a tebi cestitam!!
    Hvala puno na cestitkama

Da doktor M je bio na porodaju i imali smo srece Jer je taman tada jen imao dezurstvo Za njega-skidam kapu covjeku-toliko ljubazan smiren i ljudski nesto nevjerojatno. Uz njega je bilo puno lakse. Osoblje na odjelu ajme majko. Svakome bi ga preporucio

Sa druge strane mogao sam i ja reagirati (110 kg ciste ljubavi kaze moja zena) ali treba uvjek ostati covjek

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Moj najdrazi dr...ja sam kod njega godinama...steta sta se on ne bavi mpo..
    Krenuo s Poljakom,ali se se nisu nasli..pa svako na svoju stranu
    Je,bas je covjek..ljudina...i nadasve strucan!

Nazalost katkad je medju necovjecnima tesko ostati covjek...
    Ali slazem se s tobom Prag m,treba ostati covjek!

prag_mm avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Shadow2 prvotno napisa Vidi poruku
    Moj najdrazi dr...ja sam kod njega godinama...steta sta se on ne bavi mpo..
    Krenuo s Poljakom,ali se se nisu nasli..pa svako na svoju stranu
    Je,bas je covjek..ljudina...i nadasve strucan!

Nazalost katkad je medju necovjecnima tesko ostati covjek...
    Ali slazem se s tobom Prag m,treba ostati covjek!
    Istina, moja draga te pozdravlja ostaje jos danas u bolnici radi pazi ovo "usklade s bebom"-iako mljeko ide i sve super

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cestitke na uspjesno uspostavljenom dojenju,blago maloj Mariji,uzivat ce sa vama koliko ste dragi oboje (Prag_mm 110 kg ciste ljubavi-bas ste me se dojmili)i bit cete divni roditelji.A ovo sa bolnicom;pusti,zaboravit cete nakon nekog vremena;mozda ste i vi parfeme trebali nositi....zalosno.

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma bas!? Da nije tragicno,bilo bi smjesno!
    Ali ko ih sisa...bitno da je s curama sve super ,a vi ce te za drugi put bit spremniji...))))))))
    Pa ces lipo povest mog muza,i on ima 110 kg ciste ljubavi..kako bi tvoja draga rekla
    Ispozdravljaj je puno,najvise!!!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

simicv....isprazni inbox..krcat je draga!!

mistic avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Pozdrav trudnice!
    Ja se još nisam ovdje javljala, a vidim da jedna drugoj dajete ogromnu podršku i mislim da sam na pravom mjestu.
    Sada sam 13tt i danas mi se pojavila sukrvica, a već neko vrijeme imam bolove u donjem dijelu trbuha. Bila sam sada na pregledu jer mi nije svejedno i kaže dr. da je sve u redu.
    Jučer mi je ona moja gin. uzela papa, a pri time nije bila nimalo nježna i izgleda da sada imam posljedice...ma znam da se može poslije takvog pregleda pojaviti krv, ali ovako u trudnoći nije baš ugodno.
    Nadam se da će se sve to smiriti. Zanima me ima li netko od vas ili je imala bolove kao menstrualne u ovolikoj trudnoći (13 tt) i koji put imam osjećaj da će mi maternica ispasti van kao da ju nešto vuče prema dole....

Čestitam svima na bebicama!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bas lijepo kako nase trudnoce sa ovog pdfa teku glatko i tiho...usutio nam forum nekako...
    Ja svecano objavljujem da sam konacno-trudna!!Jucer mi se po prvi puta ustala zena u tramvaju i primjecujem kako neki ljudi doslovce bulje
    u moj trbuh!Kupila sam prve trudnicke traperice)do sad sam nosila tajice uglavnom)..ooogromne,a negodovala sam kad mi ih je trgovkinja pokazala-
    kao prevelike ce mi biti...Vraga!percepcija mi se poremetila.Ja sam veeelika teta.Imam veeeliki trbuh.Poceo se uzdizati prema grudnom kosu i
    poceo je "smetati".Opet jucer po prvi puta me zaustavila znatizeljna susjeda zapitkujuci o trudnoci...Ocito je jucer bio dan otkrivenja!!!!
    Dobro,nema veze to sto pisem sa MPO,ali dok sam vojevala svoje bitke,sanjala sam o ovome svaki dan i noc.Ostvaruje se..sve...
    Mistic dobrodosla!Da,tvoj period,od 13.-16 tjedna,osjecala sam podosta jake "menstrualne" bolove-taj sam period prelazala
    u bolnici-uglavnom taj osjecaj dolazi od rasta maternice i ploda.Bitno da si bila na pregledu i da je sve ok.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Selice, moja, onda da ti pošteno i čestitam na trudnoći! ok, skoro pa pred porod! I ja bi ti se u tramvaju digla

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

guram se javit vijest da nam je đurđa postala mama mini ljepotice, čestitam draga i ljubim obje!
    (ipak smo od početaka prolazile sve skupa pa se guram)

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cestitke za nasu mamu Đurđu i njezinu ljepoticu!!!Lijepo iznenadjenje!!!!Svako dobro objema!!!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

čestitke Đurđi I princezi velika dobrodošlica

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Đurđa, čestitam...

Sela, tako mi je lijep tvoj post u kojem nanovo objavljuješ trudnoću....

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

đurđa, čestitke!!!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Đurđa, čestitke tebi i tvom mužu na malenoj princezi!

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Đurđa čestitam...bravo za bebicu ... Puse svima od nas dvije...zelimo svima puno snage da izdrze poteškoće jer ovaj zagrljaj je vrijedan svake boli ili patnje

mistic avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Đurđa čestitam!

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Mistic dobrodosla!Da,tvoj period,od 13.-16 tjedna,osjecala sam podosta jake "menstrualne" bolove-taj sam period prelazala
    u bolnici-uglavnom taj osjecaj dolazi od rasta maternice i ploda.Bitno da si bila na pregledu i da je sve ok.
    Hvala Sela, malo si me utješila...Šta si zbog toga bila u bolnici ili zbog nečeg drugog?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

durda cestitke odna maloj princezi

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala svima na lijepim željama

Iva Mia, Prag i Đurđa iskrene čestitke na malenim princezama

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

drage moje curke
    evo da vam se i ja javim napokon od doma! ja, princeza i mojih 110 kg čiste ljubavi uživamo u svakom trenu. kad završi MPO priča i u ruci držiš svoje zlato ne možeš vjerovati da je taj dan došao i da ne držiš rođaka, nećaka, prijateljičino djete već tvoje, samo tvoje dobila sam jednu predivnu čestitku i ona najbolje opisuje ono što tad osjetite..''svako je djete koje dođe na svijet ljepše od sve sve djece prije njega'' Charles Dickens..ono..nije što je moja ali ljepše djete nisam vidjela i ne mogu je se nagledati, a kad se nasmije srce ti se istopi..
    mm vam je već javljao tijek poroda ali evo od mene iz prve ruke..
    u sub sam primljena u bolnicu jer je moj dr Mimica bio dežuran i tako smo se dogovorili. po dolasku stanje nije upućivalo da će porod uskoro jer sam idalje bila otvorena samo 1 cm. međutim tu istu večer u 21h su počeli trudovi, nisu bili pravilni ali su postajali sve jači međutim nije ih pratilo otvaranje ali je dr rekao da me dovedu u rađaonu i da će kreniti porod ali da neće forsirati otvaranje..tako da sam ja prilično namučila jer su trudovi bili sve jači i jači i naravno gone te da tiskaš a kako nisam se otvarala samo su me upozoravali da dišem i da ne smijem tiskati jer da djete može dobiti hematome na glavi...za pratnju sam imala mamu ali mi nisu dali da dođe prije 5h ujutro..tek u 8h ujutro sam bila otvorena 8 cm i tek mi je onda dr uključio drip i niti 10 min iza toga sam porodila. stvarno sam imala sreću da je dr Mimica bio dežuran i da je bio cijelo vrijeme uz mene, samo finiš poroda nije on izvršio jer mu je smjena završavala u 7h a on je ostao do 8h i nije mogao dalje. a eto ja rodila par minuta iza toga ali je zato prepustio me jednoj isto super dr Vukšić jako ljubaznoj i dragoj.
    Eto kažem nije bilo lako ( moja mama se čak jedan tren zanesvjestila kad je vidila koju bol trpim ali je srećom medicinska uhvatila i spustila na pod ) međutim ono kad sve prođe zaboraviš kad vidiš svoje djete.
    Međutim ono što mi je ostavilo gorak okus na usnama je tretman osoblja na odjelu babinjača. Čula sam svakakvih priča o tom osoblju i uvijek sam mislila da žene malo preuveličaju i da su možda ''razmažene'' i da osoblja možda nije dovoljno pa da zato ''ne stižu''.
    Međutim ono što sam tamo doživjela od komentara, tretmana, ne-pomoći me je jako razočaralo. kako godinama idem na plućni odjel mogu vam reći da do jedna sestra tamo je carica, ljubazna i bez obzira što rade s starcima, mjenjaju im pelene, katetre, dižu ljude od 100 kg i ne žale se a ove rade s djecom, malim anđelima, same su rađale a nemaju apatije prema ženskoj boli nakon poroda e to mi nikako nije jasno.
    Ako vas zanimaju detalji pisati ću vam i o tome.
    Ali zapravo nastojim sve zaboraviti i uživati u svom anđelu!

HVALA SVIMA NA LIJEPIM ŽELJAMA!!!!!!!!! ZNAM DA STE BILE UZ MENE!

PUNO ČESTITKI I POZDRAVA NAŠOJ NOVOJ MAMI ĐURĐI!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Uzivaj Prag-zasluzila si!!!Ljubni Mariju u moje ime!!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Prag, uživajte, čestitam na rođenju male Marije. Btw, kad već spominješ Dickensa, moj mališan rođen je na 200tu obljetnicu njegova rođenja, baka ga već prozvala malim Dickensom
    Također čestitke i mami Đurđi!
    I neka nam se ovaj dio foruma što prije popuni s nekim novim imenima trudnica ~~~~~~~ (neću više da ne budem oftop).

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Iva Mia, Prag i Đurđa cestitam!
    Uzivajte!!!!!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Samo da se malo javim Jučer smo bili na pregledu - 36+3. Sva su nam mjerenja u najboljem redu. Radila sam i bris na klamidiju budući da zasada planiram porod u vodi. Cura je procijenjena na 2750g. Ja zatvorena potpuno, VAT uredan. Ma sve 5!
    Klara, kada ti imaš pregled? Da vidimo i tvoju curicu

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Darkica, super za bebačicu!! Jel imaš i one druge nalaze za porod u vodi? Znaš da trebaš oko 37.tj. kod njih na polikliniku na jedan pregled? Tako je bar bilo kad sam ja išla pa provjeri.

prag i đurđa, čestitke!!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Darkica prava ti je curica, velika
    Ja sam pisala prošli tjedan,onda sam imala uzv, sad sljedeći je za 2 tjedna, a za par dana idem prvi put na ctg. Sve u redu, težina 2,5kg sa 33tt+3, okrenuta glavom dolje i naravno spavala,uvik miruje na uzv.

Baš lipo šta možete birat porod u vodi,u nas u novome rodilištu stoji kada neupotrebljena,i nemamo taj izbor. Na tečaju su nam rekli da je rodilište u RI najbolje u Hrv. i u rangu sa najboljim europskim rodilištima.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj luci07 prvotno napisa Vidi poruku
    Darkica, super za bebačicu!! Jel imaš i one druge nalaze za porod u vodi? Znaš da trebaš oko 37.tj. kod njih na polikliniku na jedan pregled? Tako je bar bilo kad sam ja išla pa provjeri.

prag i đurđa, čestitke!!
    Imam sve ostale pretrage koje je dr Marić na tečaju spomenuo.Nije tražio da se dođe k njima na pregled već da donesem sve nalaze, i zadnji barem 3 tjedna prije termina...a ako ga ne stignem napraviti, ionako oni rade pregled tik prije, pa...All good for now

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    Darkica prava ti je curica, velika
    Ja sam pisala prošli tjedan,onda sam imala uzv, sad sljedeći je za 2 tjedna, a za par dana idem prvi put na ctg. Sve u redu, težina 2,5kg sa 33tt+3, okrenuta glavom dolje i naravno spavala,uvik miruje na uzv.

Baš lipo šta možete birat porod u vodi,u nas u novome rodilištu stoji kada neupotrebljena,i nemamo taj izbor. Na tečaju su nam rekli da je rodilište u RI najbolje u Hrv. i u rangu sa najboljim europskim rodilištima.
    Riječko je rodilište treće u Europi....nisam to znala dok nisam bila na tečaju. Znala sam da je dobro, ali ovo je i mene iznenadilo

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

cure moje evo samo kratko da vam se javim u pauzi između dojenja i još jednom zahvalim na svim čestitkama i dobrim željama!

sjetila sam se da vam prenesem još jedan korisan savjet, svim budućim mama..
    kako sam ja imala problema s početkom dojenja, Marija je vukla bradavice i počele su krvaviti, sve mi rane bile na vrhovima a mlijeko nije išlo..
    uglavnom pomogla mi je Purelan kremica, koja sanira u dan problem a nije štetna za bebu, ne mora se prati prije dojenja.
    isto tako za početak mlijeka mi je puno pomogao savjet da u baby bočicu staklenu stavim vrelu vodu i masiram s njoj od vrha sike do bradavice..toplina proširuje mliječne kanale, opušta siku i mlijeko doslovice mi počelo curiti...zlata vrijedan savjet pa možda nekome zatreba!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Prag Marija je predivna Jos jednom cestitke tebi i TM

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Prag kakvu krasoticu ste dobili,prosto divna djevojcica!!!Hvala na savjetima,uvijek dobro dodju nama koje smo obezglavljene u mnostvu
    informacija i ne znamo da li cemo ista zapamtiti kad dodje vrijeme!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Prag, Marija je preslatka.
    Kao već iskusna dojilja koja je prošla i ragade i soor i zastojnu dojku s temperaturom 39 i nešto, potpisujem tvoje savjete i dodajem: svakako pogledajte Rodin dvd o dojenju, ako imate mogućnost otiđite i na tečaj... i broj SOS telefona za dojenje si umemorirajte u mobitel. Mene su cure spasile. Da nije bilo njih pila bi antibiotike par tjedana nakon poroda. Zbilja zaslužuju svaku pohvalu!

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo samo da se kratko javimo
    puno puno hvala svima na čestitkama i iskrenim željama.danas smo napokon stigle kući iz bolnice jer nas je uhvatila hiper žutica,ali Bogu hvala sad smo doma i uživamo u našem malom mirišljavom smotuljku
    čim stignem napisat ću vam kako se sve odigralo

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

đurđa i prag preslatke su vam bebice.
    Prag hvala na savjetima. Ja ću si to svakako zapisati jer,naravno, već sutra neću znati o čemu je riječ.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •