Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Znači, draga u "prirodnome" sa tri (TRI) tablete Klomifena ima 5 folikula!!!!! ISTO kao i sa 24 ampule gonala kad smo bili u punoj stimulaciji!! Pa neka sad netko kaže da to nije ludo... Mislim jasno nam je da to nisu stanice iste kvalitete kao što bi bile sa gonalima i pitanje koliko če biti jajčeka u tih 5 folikula ali svejedno ko bi se toma nadao sa samo 3 tablete Klomifena??

U srijedu kontrola opet, i u petak ili subota punkcija. Nego sad smo zbunjeni, jel to sad onda prirodnjak ili polustimulirani sad??

Po ovome kako je sad ispalo se nama uopće više ne isplati u punu stimulaciju i davati te silne novce...
    matek, pa to je genijalno!!!!
    dakle rastu unatoc bestiji cisti?
    ja bih ovaj postupak brojala kao polustimulirani

matt, draga je primala gonale u oktobru/nov? jel tako? mislim da ova rekacija nema veze sa prijasnom stimulacijom.
    Posljednje uređivanje od spodoba : 05.03.2012. at 11:20

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku
    matek, pa to je genijalno!!!!
    dakle rastu unatoc bestiji cisti?
    ja bih ovaj postupak brojala kao polustimulirani

matt, draga je primala gonale u oktobru/nov? jel tako? mislim da ova rekacija nema veze sa prijasnom stimulacijom.
    Da rastuuuu.... Da da, u 11.2011. je bio puni stimulirani tako da nemaju utjecaja sad gonali više nikakvog. Baš smo iznenađeni situacijom sad. Mislim znali smo da je draga loše reagirala na gonale to je i dr. potvrdio ali da če tako dobro reagirati na klomiće to je iznenađujuče. Treba vidjeti sad ako ovaj put ne uspije da li se nama uopće isplati ič dalje u punu stimulaciju? Po meni, ne....

Hvala svima na lijepim željama...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Da rastuuuu.... Da da, u 11.2011. je bio puni stimulirani tako da nemaju utjecaja sad gonali više nikakvog. Baš smo iznenađeni situacijom sad. Mislim znali smo da je draga loše reagirala na gonale to je i dr. potvrdio ali da če tako dobro reagirati na klomiće to je iznenađujuče. Treba vidjeti sad ako ovaj put ne uspije da li se nama uopće isplati ič dalje u punu stimulaciju? Po meni, ne....

Matt i ja sam jedna od takvih, sa klomifenom uvijek dobijem od 3 do 5 kom, a od gonala 8. tak da ni meni se ne isplati.sretno, bas mi je drago zbog vas.

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mislim da vas više Luči neće stavljati u punu stimulaciju čim je draga dobro reagirala na klomiće..meni je rekao da je super zadovoljan na reakciju s klomifenima i da nema potrebe za punom.. ja sa 15 decapeptila i 20 gonala 9j.s,a sa klomifenom 6j.s.primila sam i 20 gonala ali ne za br.folikula već da hrane j.s.tako mi je Luči objasnio i rekao da nema više punih stimulacija za mene...
    Sretno..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •