Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: mješoviti razvojni poremačaj i Aspergerov sindrom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ako si dijete naviknula da piski i kaka u gace a iednokratne pelene i gel iz istih ukljanjaju posljedice i definitivno nije svjestan sad ga trebas prebaciti na wc. kao prvo imas promjenu naucene rutine koja u biti ni jednom djettu nije draga a kod djece u spektru moze biti vrlo dugotrajno dok se prebaci

ja bih pokusala sa platnenim pelenama, da se osvjesti sto je piskanje i kakanje ali bih prvo djetetu objasnila. kako sto obje pisale o tome da ste skuzile da su vam klinci prvenstveno vzualni tipovi onda bih u prici o wc-u koristila ili slikovocu ili bi tata ili stariji brat primjerom pokazao cemu sluzi wc

pa onda iskljucivo festa ako nesto prihvati, sve cista pozitiva. bolje se fokusiraj i guraj sto moze i hvali ga oko toga umjesto da ga pilis i frustriras necim sto mu ne ide

mrgica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    pa ako si dijete naviknula da piski i kaka u gace a iednokratne pelene i gel iz istih ukljanjaju posljedice i definitivno nije svjestan sad ga trebas prebaciti na wc. kao prvo imas promjenu naucene rutine koja u biti ni jednom djettu nije draga a kod djece u spektru moze biti vrlo dugotrajno dok se prebaci

ja bih pokusala sa platnenim pelenama, da se osvjesti sto je piskanje i kakanje ali bih prvo djetetu objasnila. kako sto obje pisale o tome da ste skuzile da su vam klinci prvenstveno vzualni tipovi onda bih u prici o wc-u koristila ili slikovocu ili bi tata ili stariji brat primjerom pokazao cemu sluzi wc

pa onda iskljucivo festa ako nesto prihvati, sve cista pozitiva. bolje se fokusiraj i guraj sto moze i hvali ga oko toga umjesto da ga pilis i frustriras necim sto mu ne ide
    Jesam ga navikla kao i milioni drugih žena svoju djecu!! Ja nisam znala da će sa tim biti toliko teško!! I sve, ali ono, baš sve od gore navedenog isprobala, i slikovnice i tatu i sebe i drugu djecu i mlađeg brata koji je bez problema bez pelena a nema još ni tri godine!! i ništa nije davalo rezultate.

Kod starijeg smo efektivno počeli sa 2,5 god. starosti od odvikavanja i to ono polako , step by step, al nejde i nejde i nejde i to sve do sad kad već ima 5 god.
    Vodeći se mišlju da sad u malo starijim godinama ispoljava čisto svoju volju i inati se, čak smo robali s kaznama i opet ništa, kao da mu uđe kroz jedno uho a kroz drugo izađe!!
    Jel postoji neka udruga, ustanova ili sl., da mi pomogne oko toga!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •