Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: mješoviti razvojni poremačaj i Aspergerov sindrom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mrgica prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da još dodam da sam se upravo naručila kod gastroenterologa u Klaićevu, prvenstveno zbog zadržavanja stolice, ali i kako bi se naručila na testove intolerancije na gluten!!
    Iskreno se nadam da će sve dobro proći

I od danas krećemo na akupresuru, što mislim da je savršeno i jako sam happy!!
    daj pogledaj candidu, ako je stolica pretvrda to isto moze biti candida. ako mu dajes secer (kroz sokove, kroz krumpir, rizu i tjesteninu secer pomaze izlucivanje tekucine) dolazis na tvrdu stolicu. vocni jogurti su ti zivi otrov.

trebalo bi izbaciti iz upotrebe omeksivac (jer taj otrov kroz kozu sa odjece ulazi u tijelo) a ves bi trebalo prati organzkim praskom za ves. koliko znam u hr je na trzistu samo ecover i imas u bio&bio. samponi, sapuni, kreme, gel iz pelena.... sve ti to lupa nase klince jace nego NT

mrgica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    daj pogledaj candidu, ako je stolica pretvrda to isto moze biti candida. ako mu dajes secer (kroz sokove, kroz krumpir, rizu i tjesteninu secer pomaze izlucivanje tekucine) dolazis na tvrdu stolicu. vocni jogurti su ti zivi otrov.

trebalo bi izbaciti iz upotrebe omeksivac (jer taj otrov kroz kozu sa odjece ulazi u tijelo) a ves bi trebalo prati organzkim praskom za ves. koliko znam u hr je na trzistu samo ecover i imas u bio&bio. samponi, sapuni, kreme, gel iz pelena.... sve ti to lupa nase klince jace nego NT
    Stvarno ženo pa ti si hodajuća enciklopedija!! Svaka, al svaka ti ćast! Mislim da ću te od sada malo- puno ćešće gnjaviti!!
    Posljednje uređivanje od mrgica : 07.03.2012. at 16:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •