Citiraj Matanica prvotno napisa Vidi poruku
Bori se za asistenta, mi smo ga imali jedno vrijeme i isplatilo se, dobili smo ga preko erf-a u sklopu jednog njihovog projekta koji je bio financiran iz donacija. Neki roditelji sami pronađu i plaćaju asistenta, sve ovisi o politici vrtića.

Što se dijete tiče meni je to bolna točka i ne mogu reci da nisam probala ali smo možda pokušali prekasno kada je on već imao neke izričite i teško iskorjenive prohtjeve u prehrani pa sam to još nekako kontrolirala u kućnim uvjetima alli u vrtiću nikako. Imala sam jedno vrijeme dogovor s tetama, nosila poseban kruh, posebno mlijeko, ma uzalud kada njih 23 jede nešto drugo on bi otkinuo od usta drugom djetetu, uzeo tuđe pecivo, puding..
mi smo nasem pricali o tome da je alergican, upozrili tete i stvarno mu rekli da je od toga tvrda stolica, da boli trbuh i da mu nije dobro. vrloje rano (sa 4 vec sam pitao prije nego sto bi nesto jeo da li je to sa glutenom ili bez

sad se zabavljamo ako ga tresne secer da je "my sugar fulled friends" (scena iz megamind kad on djeci otima dehidrator uz pomoc kojeg su smanjili roditelje na kockicu neke materija a klinci tulumare zderuci bonkase i skroz su odljepili od hiperaktivnosti). takodjer se koristimo sa "not now steve" iz cloudy with a chance of meatballs jer steve majmun pukne na hiperaktivu od gumenih bonkasa