Tikica imaš pozdrave od moje supruge.
M@tt prvotno napisa Tikica imaš pozdrave od moje supruge. hvala ti m@tt stalno mislim na vas.. i sigurna sam u vaš uspjeh i sudbinu ja ću zvati ovaj tjedan dr.L da ga pitam jel mogu idući mjesec u postupak.. strah me odgovora..
tikica78 prvotno napisa hvala ti m@tt stalno mislim na vas.. i sigurna sam u vaš uspjeh i sudbinu ja ću zvati ovaj tjedan dr.L da ga pitam jel mogu idući mjesec u postupak.. strah me odgovora.. Samo ga ti zovi, ja mislim da če te pustiti u postupak. Samo hrabro...
tikica78 prvotno napisa hvala ti m@tt stalno mislim na vas.. i sigurna sam u vaš uspjeh i sudbinu ja ću zvati ovaj tjedan dr.L da ga pitam jel mogu idući mjesec u postupak.. strah me odgovora.. samo ga zovi....mi cemo svi biti uz tebe i bodriti te!
kiarad prvotno napisa samo ga zovi....mi cemo svi biti uz tebe i bodriti te! Potpisujem ovo, navijamo za tebe
tikica78 prvotno napisa ja ću zvati ovaj tjedan dr.L da ga pitam jel mogu idući mjesec u postupak.. strah me odgovora.. Tikica jesi ga zvala?!?!
Bubimitka81 prvotno napisa Tikica jesi ga zvala?!?! hej mila moja.. jesam... rekao mi je da dođem na pregled u srijedu ! tako sam happy.. ako bude sve ok krećem u travnju sa idućom mengom! kako si ti?
tikica78 prvotno napisa hej mila moja.. jesam... rekao mi je da dođem na pregled u srijedu ! tako sam happy.. ako bude sve ok krećem u travnju sa idućom mengom! kako si ti? JUPI!!!!! Znači bit ćeš nam opet u Zagrebu. Super. Ja hoću na kavu.
tikica78 prvotno napisa hej mila moja.. jesam... rekao mi je da dođem na pregled u srijedu ! tako sam happy.. ako bude sve ok krećem u travnju sa idućom mengom! kako si ti? Jeeeeeeeeeeeeej Bravooooooooooo
tikica78 prvotno napisa hej mila moja.. jesam... rekao mi je da dođem na pregled u srijedu ! tako sam happy.. ako bude sve ok krećem u travnju sa idućom mengom! kako si ti? Jupiiiii, baš se veselim, stiglo je opet tvoje vrijeme... Nadam se zadnji put ) Držimo fige da sve bude ok Ja sam ok, kao da ništa nije ni bilo
Pravila foruma