Stranica 57 od 120 PrviPrvi ... 747555657585967107 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,801 do 2,850 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cure evo ako kome pomaže,doktor L. kaže da je jako bitno da je trbuh napuhnut od ispod cica do dole jajnika i da je to najveći znak trudnoće i da zato daje sve 3 inekcije poslije transfera da pospješi trudnoću

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

M@tt kako je bilo, jesu se obje oplodile?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Curke hvala vam svima na lijepim zeljama!!

Evo vracene nam dvije mrvice. biologica rekla da su odlicne!

Sad ono najteze opet... Iscekivanje...

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sretno M@tt!!!!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

M@tt, Bubimitka sretno i vibram da nam javite radosne vijesti!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

m@tt samo da vam poželim puno sreće, rekla sam ti da je ovo vaša sudbina i znam da ćete nam uskoro objaviti veliku betu!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

M@tt i Bubimitka sretno i vama i vašim mrvicama!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Curke hvala vam svima na lijepim zeljama!!

Evo vracene nam dvije mrvice. biologica rekla da su odlicne!

Sad ono najteze opet... Iscekivanje...
    Matt to ce biti dvije mrvice!
    Mislim na vas i molim za ogromnu beturinu!!!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure hvala vam svima na lijepim željama. Najbolje ste...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno potpomognuta oplodnja u privatnika

zanima me da li netko zna ako se ide u privatnog doktora za potp.oplodnju imam li kakvih prava od hzzo-a za povrat troškova

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

m@tt kako je ženica?

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

M@tt želim da i vas iznenadi beta kao što je i mene..To je sad to vidjet ćeš...

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    m@tt kako je ženica?
    A dobro je, odmara i uživa. Upravo sam došao s posla, donio joj ručak i tak to. Lagano ovih dana. Sada pa na kućanske poslove....

Citiraj nati prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt želim da i vas iznenadi beta kao što je i mene..To je sad to vidjet ćeš...
    Joj da bar nati... Dao bih sve na svijetu da završi tako.

Hvala vam

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tikica imaš pozdrave od moje supruge.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Matt, samo polako.
    Ja molim nekog, ako mi može pomoći. Znam da nije ovo tema ovdje ali očajnim ljudima svašta pomaže. Trudna sam 8 tjedana i imam užasne mučnine, ne povraćam ali sve kaj pojedem imam užasnu mučninu i kiselinu. Probala sam sve od jogurta, čok, mlijeko, banane, jogurti, bademi (fuj), čajevi, đumbir (ajme majko), mentol bomboni, dvopek....ako netko može pomoći sa bilo čim, bila bih zahvalna.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Matt, samo polako.
    Ja molim nekog, ako mi može pomoći. Znam da nije ovo tema ovdje ali očajnim ljudima svašta pomaže. Trudna sam 8 tjedana i imam užasne mučnine, ne povraćam ali sve kaj pojedem imam užasnu mučninu i kiselinu. Probala sam sve od jogurta, čok, mlijeko, banane, jogurti, bademi (fuj), čajevi, đumbir (ajme majko), mentol bomboni, dvopek....ako netko može pomoći sa bilo čim, bila bih zahvalna.
    za kiselinu meni pomaže rennie od bayer-a a za mučninu na žalost ništa

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A dobro je, odmara i uživa. Upravo sam došao s posla, donio joj ručak i tak to. Lagano ovih dana. Sada pa na kućanske poslove....
    Bravo M@tt, neka uživa a ti je i dalje mazi i pazi

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tikica imaš pozdrave od moje supruge.

hvala ti m@tt stalno mislim na vas.. i sigurna sam u vaš uspjeh i sudbinu

ja ću zvati ovaj tjedan dr.L da ga pitam jel mogu idući mjesec u postupak.. strah me odgovora..

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ja ću zvati ovaj tjedan dr.L da ga pitam jel mogu idući mjesec u postupak.. strah me odgovora..
    Samo ga ti zovi, ja mislim da če te pustiti u postupak. Samo hrabro...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

samo ga zovi....mi cemo svi biti uz tebe i bodriti te!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

samo ga zovi....mi cemo svi biti uz tebe i bodriti te!
    Potpisujem ovo, navijamo za tebe

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Najbolji ste, puno vam hvala!nazvati cu ga možda vec i sutra ..
    Nego Bubi kako si ti? Ništa ne pričaš!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala što pitaš..
    A ne znam ni što bih rekla, prehlađena sam pa kašljem i šmrckam po cijele dane..
    Stomak (jajnici) me tu i tamo bocnu, ništa posebno...
    Jedino što se osjećam nekako puna zraka koji mi samo kruži po utrobi i pravi lagane grčeve.. Ne znam ni kako bi ih opisala...
    Baš sam čitala kako M@tt svojoj dragoj nosi ručak, ja sam dobila na dan transfera i dan poslije na gotovo a od jučer kuham i muvam se normalno po kući, onako laganini pa sad baš kopam po netu koliko mi je to pametno..

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala što pitaš..
    A ne znam ni što bih rekla, prehlađena sam pa kašljem i šmrckam po cijele dane..
    Stomak (jajnici) me tu i tamo bocnu, ništa posebno...
    Jedino što se osjećam nekako puna zraka koji mi samo kruži po utrobi i pravi lagane grčeve.. Ne znam ni kako bi ih opisala...
    Baš sam čitala kako M@tt svojoj dragoj nosi ručak, ja sam dobila na dan transfera i dan poslije na gotovo a od jučer kuham i muvam se normalno po kući, onako laganini pa sad baš kopam po netu koliko mi je to pametno..
    draga ja sam to radila cijelo vrijeme a i svih ovih 15 tt MM je dobrica ali izgleda da su rijetki M-ovi kao M@tt

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sonja hvala ti na ohrabrenju, nadam se da to laganini tumaranje po kući ne škodi, baš naprotiv pogoduje boljoj cirkulaciji, samim time i implantaciji...
    Ma i MM je dobrica i dobila bih ja ručak svaki dan samo da poželim, ali jednostavno po prirodi nisam taj tip, zato i radim sve sama po kući..

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    draga ja sam to radila cijelo vrijeme a i svih ovih 15 tt MM je dobrica ali izgleda da su rijetki M-ovi kao M@tt
    Hvala

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

jutros sam spojila sam na ovu temu
    pa da ne promakne post (visoko je gore, a vi ko na kavici )...
    Citiraj pongo prvotno napisa Vidi poruku
    zanima me da li netko zna ako se ide u privatnog doktora za potp.oplodnju imam li kakvih prava od hzzo-a za povrat troškova
    ne, nemaš pravo na povrat
    smatra se da naše državne klinike mogu osigurati liječenje

jedino ako privatna klinika ima ugovor s HZZO-om i ako si dobila termin preko HZZO-a

jedine privatne klinike koji (za sad/još uvijek) imaju ugovore su CITO u Splitu i IVF u Zagrebu

to se, mislim, dugo čeka
    (cure/dečki na ovom topicu će to znati bolje od mene)

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam išla privatno kod dr Lučingera u IVF centar i nisam imala, to jest nemam prava za naknadu troškova od strane HZZO-a budući da postupak MPO mogu obaviti i u svome gradu, u KBC-u. Od privatnika, ugovor s HZZO-om su imali IVF poliklinka u Zg i Cito u Splitu, ali ne znam imaju li još uvijek odnosno koliko će dugo još imati...ali, i duge su liste čekanja da dobiješ postupak na teret HZZO-a u tim ustanovama.

drizl avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja sam išla u Beta Plus, Novi Zagreb i nemam pravo na naknadu troškova. Al doktorica i sestre su stvarno jako ljubazne (čak sam jednu od sestara držala za ruku prilikom aspiracije js) i toplo preporučam. A za plačanje se možete sve dogovoriti, čak nisu ni toliko skupi.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

cure ima li tko kakva iskustva s poliklinikom Škvorc u Samoboru? oni su navodno među prvima dobili licencu za mpo

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj applepie prvotno napisa Vidi poruku
    cure ima li tko kakva iskustva s poliklinikom Škvorc u Samoboru? oni su navodno među prvima dobili licencu za mpo
    Osobno nemam, ali prijateljica je bila tamo prije 2-3 god. i nije baš bila oduševljena, nisam baš shvatila zašto..
    A i čini mi se da ovdje baš i nema cura koje su išle tamo.. Neka me netko slobodno ispravi ako griješim..

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ak mene pitas, bjezi sto dalje. oni imaju super biloge ali problem je sto doktor ne pogodi terapiju.meni je doktor super, ali fakat za mpo nije. ak ti trebaju detalji pitaj me na pp.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tikica jesi ga zvala?!?!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

prvi postupak smo radili kod njih 01/2009, neiskusni mi, neiskusan dr - završilo bez transfera

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Tikica jesi ga zvala?!?!
    hej mila moja.. jesam... rekao mi je da dođem na pregled u srijedu ! tako sam happy.. ako bude sve ok krećem u travnju sa idućom mengom!

kako si ti?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hej mila moja.. jesam... rekao mi je da dođem na pregled u srijedu ! tako sam happy.. ako bude sve ok krećem u travnju sa idućom mengom!

kako si ti?
    JUPI!!!!! Znači bit ćeš nam opet u Zagrebu. Super. Ja hoću na kavu.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, ako je sutra ko za druženje- pogledajte ovdje: http://forum.roda.hr/threads/72148-n...ati-na-Bundeku

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

kako si ti?
    Jeeeeeeeeeeeeej

Bravooooooooooo

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kako si ti?
    Jupiiiii, baš se veselim, stiglo je opet tvoje vrijeme... Nadam se zadnji put )
    Držimo fige da sve bude ok
    Ja sam ok, kao da ništa nije ni bilo

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Shadow2 prvotno napisa Vidi poruku
    Kruca,
    Nemoj se bedirati..meni se cini da je tvoj slucaj ipak bolji nego moj,ako nista imas bolji amh. Osim toga i naizgled slicne situacije,u praksi se mogu pokazat drugacije...
    Znam da si prestrasena..i ja sam bila...ali sam se odlucila borit s ovo malo jada sta mi je ostalo...pa mozda..ko zna..

Nije on mene odbio,da sam ja inzistirala..ili izrekla zelju..vjeovatno bi mi " dopustio" da pokusamo.
    Naime kad sam mu rekla rezultat,on mi je bez okolisanja rekao da bi za mene bila najbolja donacija,nije on bio neuljudan,dapace bio je cak i topao..ali za mene u tom trenutku je to bilo previse..netom u dvi minute sam dobila nalaz sokantnog amh,i preporuku za donaciju j.s......ja sam mu se zahvalila i zavrsila razgovor...i na tome je ostalo sta se tice njega...
    Nazovi ga,znas..kako je..u zivotu ti mozda imas dobra iskustva s nekim ljudima,a neko drugi ne...
    U svakom slucaju probaj sve..da ti ne bude zao...
    Ovo je moj slucaj..a tvoj mozda bude skroz drugaciji..
    Kad budes zvala ,javis mimsta ti je rekao?
    Hvala,Kruca..i samo naprijed!)
    Shadow2...bila sam kod dr., oduševio me, i mene i MM Pogledao je sve nalaze i postupke do sada, pogledao antralce i rekao da nije sjajno, ali da nije nemoguće. AMH samo znači da ima još malo, ali ako je sve drugo ok da se i sa to malo može nešto napraviti, jer za trudnoću je potreban samo jedan embrij, vrlo jednostavno Rekao je da je dobro što su mi FSH i LH normalni, jer da je FSH 15,20 da bi mi onda rekao da možemo pokušati, ali da su šanse male. Još je spomenuo da ima nekoliko trudnoća sa niskim AMH, čak i nižim nego moj (najniži što je spominjao je 1,5). U sljedećem ciklusu na postupak, kad pogleda stanje odlučuje o stimulaciji. Meni je ovo totalno drugačiji pristup od svega što sam do sada prošla i ako ništa psihički mi je puno, puno lakše. A dalje...šta bude bude, al neću si moći predbacivati da nisam baš sve pokušala.
    Ja da sam na tvom mjestu, ja bih još jednom otišla do njega sa svim nalazima i porazgovarala o svemu....nemaš što izgubiti. Meni sve to kod tebe liči na neki nesporazum, ja sam dobila dojam da se i on bori skupa s nama, pa makar bila i još jedna jedina stanica! Čim je spomenuo trudnoću sa AMH 1,5 odmah sam se sjetila tebe...moraš ići, ona je uspjela, možda ćeš isto tako i ti i ja!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Matt, samo polako.
    nekada davno procitala da treba cuclati kosticu od masline ili sljive, mozda nije neki savjet ali probaj
    caj od dumbira inace pijem i prefini mi je, ali o ukusima se na raspravlja, mozda predugo drzis dumbir pa ti je preljut, a inace dumbir mozes naribati u cijedeni sok od narance, no medutim ako ti je okus dumbira fuj onda nema bas pomoci

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

M@tt , Bubi Kiarad hvala vam puno.. U srijedu idem ali imam avion u 14h idem na poslovni put pa cu prije toga skočiti m pregled , držite mi palceve da sve bude dobro i da dr.L kaze da mogu u postupak!

A ja dotad molim za vas cekalice bete i našu trudnicu Kiarad..

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tikica, a odkud si ti ako slobodno pitam? Mozes mi i na PM odgovoriti ako hoces...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    nekada davno procitala da treba cuclati kosticu od masline ili sljive, mozda nije neki savjet ali probaj
    caj od dumbira inace pijem i prefini mi je, ali o ukusima se na raspravlja, mozda predugo drzis dumbir pa ti je preljut, a inace dumbir mozes naribati u cijedeni sok od narance, no medutim ako ti je okus dumbira fuj onda nema bas pomoci
    Hvala, ocito da drzim predugo jer mi je ljut, al kak s enista u taj dumbir ne kuzim, nema pomoci.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

M@tt , Bubi Kiarad hvala vam puno.. U srijedu idem ali imam avion u 14h idem na poslovni put pa cu prije toga skočiti m pregled , držite mi palceve da sve bude dobro i da dr.L kaze da mogu u postupak!

A ja dotad molim za vas cekalice bete i našu trudnicu Kiarad..
    thanx, drzimo fige i palceve i sve kaj treba.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj drizl prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam išla u Beta Plus, Novi Zagreb i nemam pravo na naknadu troškova. Al doktorica i sestre su stvarno jako ljubazne (čak sam jednu od sestara držala za ruku prilikom aspiracije js) i toplo preporučam. A za plačanje se možete sve dogovoriti, čak nisu ni toliko skupi.
    za dr. Dmitrović i njezin tim!!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    1977, bome ima malo pacijentica ovdje na forumu koji su kod Kurjaka išli na liječenje, naprosto zbog toga što je već 2002. bilo jasno da nešto nije u redu tamo. Žao mi je što si upala u loše ruke. Kako to da si tako mlada uopće išla kod Kurjaka pred 10 godina, a tek lani na ICSI? Možda previše pitam, slobodno zanemari ako sam preznatiželjna, ali nisam nikad još na forumu komunicirala s nekim tko je bio kod Kurjaka na liječenju/pregledima.
    Završio je jučer 2.ICSI, rezultat: 14 dnt beta je 140,30, 16 dnt ( jučer ) beta je 45. Sada nažalost i vjerujem u sve kaj ste napisale jer je scenarij indentičan kod svih očigledno.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

1977,
    žao mi je
    vibram od srca da sljedeći postupak bude uspješan. sretno!
    koliko je vremena prošlo između davanja injekcije bhcg i vađenja bete?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tikica, a odkud si ti ako slobodno pitam? Mozes mi i na PM odgovoriti ako hoces...
    Iz Osijeka..

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tikice morrat će pasti jedna kavica kad budem dolazila u Slavoniju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •