marimar slažem se s tobom po pitanju savjeta tipa "samo nemoj misliti i bit će"

neka me netko nauči kako mogu ne misliti na najvažniji cilj u našem životu i dati ću mu sve što imam
maca papucarica gdje ideš na lpsc? Hrabro i sretno! mi smo se dogovorili s dr, da ako ova treća aih ne uspije u 4 mjesec obavim lpsc...hgs sam napravila prije 8 mjeseci i nalaz je, po doktorovim riječima bio "za +4" (desno se kontrast odmah razlio,lijevo sa zadrškom)...malo se pribojavam lpsc, ali napravit ću je u Cita, a u njih imam veliko povjerenje pa će valjda sve bit ok.
billiejean opet potpisujem...godine nisu mjerilo za želju i strpljenje...a realno mm i nije baš u cvijetu mladosti (40god)....nažalost vrijeme ne stoji i mislim da se treba što prije reagirati...što se izlazaka s posla tiče i meni je to problem, srećom folikulometrije obavim kroz popodne (radim stalno ujutro) a za aih molim boga da se potrefi subota (prošli put jest,vjerojatno će i ovaj) jer ne smijem reći na poslu gdje idem

pa mi je to veće opterećenje nego sam postupak...i naravno odmah nakon postupka trčim natrag na posao
Drizl puno sreće!