aslan predivne si riječi napisala... suze mi idu.. i ja tako mislim da moramo svi prije ili kasnije uspjeti.. hvala ti![]()
Mery13 i kiki30, hvala cure!!!! kiki30, vidim da si i ti u akciji, pa SRETNO!!!!
mare baš sam danas razmišljala o njoj a nisam mogla do neta...prekrasno![]()
mare41 i matahari, hvala i vama, i iskreno se nadam da ste i vi u nekakvoj akciji![]()
Mury, super! Nisam pratila kako ti je tekao postupak. Koliko js, koji dan si imala ET?
snekica, klomifen + 9 menopura + 3 cetrotida = 3j.s. Dvije se oplodile, i to ne ICSI metodom, nego obično IVF metodom, budući se nalaz MM jako popravio, našli 67mil/ml plivača, a nekada bila OAT, sada samo astheno. Vratili mi drugi dan dvije četverostanične mrve...nekako sam optimistična ovaj put, i odlučila biti trudna svih 9 mjeseci
![]()
Mury...sretno!!!!! Nek se obje mrve lijepo usidre u maminoj buši idućih 9 mjeseci![]()
mury draga, sretno, neka tvoj optimizam ovaj put pobijedi
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨svima koji čekate bete, da vam ovo bude najljepše proljeće![]()
Čestitam novim trudnicama, čekalicama ~~~~
Meni je danas 10 dnt i počinju predmenstr. bolovi koji mi se ne sviđaju, neočekivana M ne treba stići za 2 dana...
Jedino drugačije od PMS-a su bolne bradavice.. Ali nekako imam loš predosjećaj...![]()
ništa smrzlića nemam
imala sam 10 j.s., 8 je bilo zrelo, 3 su se oplodile, 2 smo vratili a ona jedna nije doživjela peti dan da ide na smrzavanje.
sad mi se neda ubacivati polustimulirani, počela sam vaditi nalaze za Prag, tak da čekam lipanj pa ako se ovdje ništa ne promijeni po pitanju zakona idem tamo
sretno tebi i dragoj i obavezno javi rezultat u subotu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
sretno, i ja sam čekalica bete,,,,,,
Bubi,bas nekako imam dobar osijecaj za tebe,ma bit ce to sve super,nemoj mislit negativno.Meni je danas 8 dnt i nemam neke siptome,neznam vidit cemo kako bog da.Matt kak ti je zenica?Jel to ti i Bubi vadite betu u subotu ili petak da znam posto cu biti na putovanju u petak cijeli dan pa necu moci na internet.Imak1 Sretno..
Ljuuuubim vas sve i bit ce sve dooobroooooooooooooo
Dobro onda taman cu biti kuci u subotu i mislit cu na vas,ja vadim u utorak ali sam dogovorila termin popodne jer ne mogu opet izostajat s posla pa ce rezultati biti u srijedu.Ja ti vecinu vremena pokusavam normalno funkcionirat i ponekad se pravim kao da i nisam bila na transferu da se ne opterecujem puno ako me razumijes....
uzivajte u dolasku proljeca........pozz
M@tt da kod vas ne bude kao kod meneRazočarana što nismo došli do blastocista odradili IVF što sam morala.Ubjedjena da nema ništa od toga nisam mirovala niti dana i već razradjivala plan za sljedeći postupak a 13-dnt + i 2 dana kasnije beta
kiarad kak si nam ti?
Šta nam je sa Elenom od bete je ne vidjam više na forumu?
Hej Sonja, ja sam puno bolje. Mucnine su kao prestale iako me sada muci konstantna knedla u grlu ali to rijesim jednim normabelom navecer. imam osjecaj da cu prestat gutat. imam u subotu ultrazvuk pa nikak docekat. I ja sam prije par postova pitala di je Elena. ona je naime zasluzna jer me nagovorila na zadnji ivf i isto mi je cudno da se ne javlja, ali koliko se sjecam muz joj mrkne laptop svako malo. Nadam se da je dobro.
Elena javi se....
Sonja, kako si ti?
Još uvijek isto ali dok je mrvica dobro ne žalim se![]()
Posljednje uređivanje od Sonja29 : 21.03.2012. at 15:24
Baš je nekako sve lakše uz forum
Ja mrzim te simptome koji mogu značiti i trudnoću i dolazak M!!! Grrrrrr....
I nikako da si utuvim u glavu da će možda ipak biti sve ok. Zapravo me stid nadati se da uspije prvi IVF kad ima toliko cura ovdje koje su ih prošle bezbroj..
Mi ćemo isto u polustimulirani čim prije tj. kad dr. L. da zeleno svjetlo, ako ovo ne upali..
Sretno nam svima![]()
I nikako da si utuvim u glavu da će možda ipak biti sve ok. Zapravo me stid nadati se da uspije prvi IVF kad ima toliko cura ovdje koje su ih prošle bezbroj..
Ja sam isto na čekanju bete i to s prvog IVF-a. Čitam koliko su cure prolazile IVF-a i sve me strah. Kod nas je sve ok i mi smo trebali na drugi AIH al zbog stimulacije razvilo se previše folikula pa smo odlučili ići na IVF.
Držim svima fige![]()
joj cure,
meni je za 3 dana drugi uzv, bila sam na prvom 20 dpt, vidila se gestacijska i zumanjcana, sad cekam ovaj za 3 dana da vidimo dali srce kuca pa nervozna sam ko pas...a takva nisam nikad, neznam jeli normalno bit nasekiran ovoliko??
sad sam u 7 tjednu, kad je bio prvi uzv bila sam na pocetku 5 tjedna pa se nije moglo cuti srce,me zanima kad ste vi neke cule prve otkucaje??
sretno svakoj koja krece i koja je krenula u postupak, sve najljepse cekalicama bete!!! da sve budete sretne do neba![]()
Drage moje evo da vam javim bili smo na 1.UZV cuju se uredni otkucaji srca bebica je 7,2mm i danas sam 6+4....
Reko je dr da je sve super da uzivam i za 4 tjedna kontrola...sad sam napokon smirena i sretna...
Inace se super osjecam osim sto mi je muka po cijeli dan a ne mogu povratit...pa me to smeta jako ali nadam se da cemo i to izdrzati...
Svim cekalicama kojecega zelim svu srecu da i vi cujete ubrzo svoje srceko...
draga thubbe, to je sve tako normalno. cuti ces srceko kako kuca tocno tako kako su te narucili na uzv, moras biti strpljiva, jer nakon tog uzv nema uzv tri tjedna. to je citava vjecnost. ali pozitiva i glava gore. normalno je da smo mi sada nabrijane hormonima i da se sekiras. ali biti ce sve ok.-
chiara, tak je i meni bilo tocno u tom tvom tjednu, ali hvala Bogu proslo je nekako, sad pak jedem ko mutava. mozda da probas sa cajem od dumira smiriti mucnine. i pomazu mentol mobmoni bez secera. bademi...moras naci nesto sto ti pase, ja imam doma pol ducana, i od toga mi je samo jedna stvar pasala da mi malo pomogne.
Što nam je sa čekalicama??? Evo, moj optimizam splasnuo (a je dugo trajao)...već 3 dana osjećam lagane menstrualne bolove, i desni janik
...ne znam kako opet sve sipočetka, jer mi je psiha koma, tlak skače čim se sjetim da čekam betu, otkucaji srca ne padaju ispod 90 (kao da mi je konstantno trema, ustvari je mi trema od rezultata bete). Srce želi ići dalje, ne predavati se, ali psiha više ne može, potonula sam
![]()
mury,draga drži mi se...znam da je teško ali sigurna sam da ćeš uspjeti !!
šaljem ti velikipuno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu