Stranica 76 od 203 PrviPrvi ... 2666747576777886126176 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,751 do 3,800 od 10138

Tema: Nakon transfera!

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kraljica!!!
    Mury, sretno!

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    mene nikad ništa nije boljelo, tek sad će

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Da 7dnt je, za sad ne misli draga pišat, a mislim da ni neće. Zadnji put smo paničarili s tim testovima i rekla je da više ne želi tak da... Čekamo subotu.
    Sjetio sam se tebe i tvojih bolova i o tome da smo pričali da će na kraju biti to dobro što te boli. Sad bih ja htio da mi dragu barem malo boli nešt ali ona za sad nema apsolutno nikakve simptome. Grozan sam znam...

A vidjet čemo kako će završit na kraju. Nadajmo se najboljem.
    hej, evo da se javim, i meni danas 7dt, nemam ama baš nikakve,apsolutno nikakve naznake da se događa bilo kakva promjena koja bi mi signalizirala da ću ovog puta uspjeti...ja mislila čekat do petka i napravit test...hm, možda odgodim za subotu pa skupa slavimno

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

aslan predivne si riječi napisala... suze mi idu.. i ja tako mislim da moramo svi prije ili kasnije uspjeti.. hvala ti

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mury sretnooo!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mery13 i kiki30, hvala cure!!!! kiki30, vidim da si i ti u akciji, pa SRETNO!!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj matahari prvotno napisa Vidi poruku
    kraljica!!!

Mury, sretno!
    ste vidle temu za čestitare za Inesz?
    Mury, draga, držim fige!
    Posljednje uređivanje od mare41 : 20.03.2012. at 14:52

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mare baš sam danas razmišljala o njoj a nisam mogla do neta...prekrasno

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mare41 i matahari, hvala i vama, i iskreno se nadam da ste i vi u nekakvoj akciji

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mury, super! Nisam pratila kako ti je tekao postupak. Koliko js, koji dan si imala ET?

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mi to rješavamo "po doma"...za sad!!!

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    mare41 i matahari, hvala i vama, i iskreno se nadam da ste i vi u nekakvoj akciji

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Mury, super! Nisam pratila kako ti je tekao postupak. Koliko js, koji dan si imala ET?
    snekica, klomifen + 9 menopura + 3 cetrotida = 3j.s. Dvije se oplodile, i to ne ICSI metodom, nego obično IVF metodom, budući se nalaz MM jako popravio, našli 67mil/ml plivača , a nekada bila OAT, sada samo astheno. Vratili mi drugi dan dvije četverostanične mrve...nekako sam optimistična ovaj put, i odlučila biti trudna svih 9 mjeseci

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mury...sretno!!!!! Nek se obje mrve lijepo usidre u maminoj buši idućih 9 mjeseci

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

mury draga, sretno, neka tvoj optimizam ovaj put pobijedi
    ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨svima koji čekate bete, da vam ovo bude najljepše proljeće

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj darmar prvotno napisa Vidi poruku
    mury draga, sretno, neka tvoj optimizam ovaj put pobijedi
    ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨svima koji čekate bete, da vam ovo bude najljepše proljeće
    Pridružujem se željama...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Čestitam novim trudnicama, čekalicama ~~~~
    Meni je danas 10 dnt i počinju predmenstr. bolovi koji mi se ne sviđaju, neočekivana M ne treba stići za 2 dana...
    Jedino drugačije od PMS-a su bolne bradavice.. Ali nekako imam loš predosjećaj...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    snekica, klomifen + 9 menopura + 3 cetrotida = 3j.s. Dvije se oplodile, i to ne ICSI metodom, nego obično IVF metodom, budući se nalaz MM jako popravio, našli 67mil/ml plivača , a nekada bila OAT, sada samo astheno. Vratili mi drugi dan dvije četverostanične mrve...nekako sam optimistična ovaj put, i odlučila biti trudna svih 9 mjeseci
    Bravo! Ovaj put ima da budeš trudna svih 9 mj, i da se ne buniš jer imaš mučnine do 12tj! I točka!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam novim trudnicama, čekalicama ~~~~
    Meni je danas 10 dnt i počinju predmenstr. bolovi koji mi se ne sviđaju, neočekivana M ne treba stići za 2 dana...
    Jedino drugačije od PMS-a su bolne bradavice.. Ali nekako imam loš predosjećaj...
    Bubi kod nas apsolutno nikakvog simptoma. Ni najmanjeg ovaj put. Ne znam... Pa M ti ne može doć sada ako koristiš utriće...

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bubi kod nas apsolutno nikakvog simptoma. Ni najmanjeg ovaj put. Ne znam... Pa M ti ne može doć sada ako koristiš utriće...
    M@tt ja sam svaki put preko utriča dobila krvarenje i to 2-3 dana prije bete.
    bubi nadam se da to neće biti slučaj kod tebe

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt ja sam svaki put preko utriča dobila krvarenje i to 2-3 dana prije bete.
    bubi nadam se da to neće biti slučaj kod tebe
    Ma daj?? Eto opet nešto novo znam...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma daj?? Eto opet nešto novo znam...
    Matt, jos malo....

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Matt, jos malo....
    Ma da, ali ne znam, nemam baš dobar predosječaj. Nadam se da me vara...

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

svim čekalicama bete sretnooo!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma da, ali ne znam, nemam baš dobar predosječaj. Nadam se da me vara...
    Još nije kasno

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Još nije kasno
    Kasno za šta? Da uspije? Nadam se dan nije... Vidjet čemo uskoro...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Kasno za šta? Da uspije? Nadam se dan nije... Vidjet čemo uskoro...
    jel draga radila test ili ste odlučili čekati betu?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    jel draga radila test ili ste odlučili čekati betu?
    Nije radila i mislim da ni neče... Čekamo subotu. Bit če 13 dnt onda. Ak će bit 0 onda ne moramo više ponavljat jel tako?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Nije radila i mislim da ni neče... Čekamo subotu. Bit če 13 dnt onda. Ak će bit 0 onda ne moramo više ponavljat jel tako?
    ako je 13 dnt beta=0 onda ne morate više ponavljati.
    al svaka čast na strpljenju.... ja bi već 9dnt radila test

sretno... pratim tvoje postove i stvarno se nadam da je ovaj dobitni

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ako je 13 dnt beta=0 onda ne morate više ponavljati.
    al svaka čast na strpljenju.... ja bi već 9dnt radila test

sretno... pratim tvoje postove i stvarno se nadam da je ovaj dobitni

Joj hvala ti....

Ako sad ne uspije već smo se ja i draga dogovorili da pauziramo travanj i u svibnju opet u polustimulirani, naravno ako dr. L. odobri ali mislim da ne bi trebalo biti problema.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Joj hvala ti....

Ako sad ne uspije već smo se ja i draga dogovorili da pauziramo travanj i u svibnju opet u polustimulirani, naravno ako dr. L. odobri ali mislim da ne bi trebalo biti problema.
    ja svoj drugi pokušaj još čekam.... nikako novi zakon da dođe..... stalno nas za nos vuku.
    razmišljala sam i o polustimuliranim postupcima, ali s obzirom na nalaz mog dragog sa jako lošom morfologijom šanse bi bile minimalne....

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ja svoj drugi pokušaj još čekam.... nikako novi zakon da dođe..... stalno nas za nos vuku.
    razmišljala sam i o polustimuliranim postupcima, ali s obzirom na nalaz mog dragog sa jako lošom morfologijom šanse bi bile minimalne....
    Vidim da ste vi bili u Sloveniji. Imate nešto zamrznutih ili ne? Pa možda ne bi bilo loše ubaciti neki polustimulirani dok čekaš punu stimulaciju

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Vidim da ste vi bili u Sloveniji. Imate nešto zamrznutih ili ne? Pa možda ne bi bilo loše ubaciti neki polustimulirani dok čekaš punu stimulaciju
    ništa smrzlića nemam
    imala sam 10 j.s., 8 je bilo zrelo, 3 su se oplodile, 2 smo vratili a ona jedna nije doživjela peti dan da ide na smrzavanje.

sad mi se neda ubacivati polustimulirani, počela sam vaditi nalaze za Prag, tak da čekam lipanj pa ako se ovdje ništa ne promijeni po pitanju zakona idem tamo

sretno tebi i dragoj i obavezno javi rezultat u subotu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sretno, i ja sam čekalica bete,,,,,,

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bubi,bas nekako imam dobar osijecaj za tebe,ma bit ce to sve super,nemoj mislit negativno.Meni je danas 8 dnt i nemam neke siptome,neznam vidit cemo kako bog da.Matt kak ti je zenica?Jel to ti i Bubi vadite betu u subotu ili petak da znam posto cu biti na putovanju u petak cijeli dan pa necu moci na internet.Imak1 Sretno..
    Ljuuuubim vas sve i bit ce sve dooobroooooooooooooo

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Mala Emma prvotno napisa Vidi poruku
    Bubi,bas nekako imam dobar osijecaj za tebe,ma bit ce to sve super,nemoj mislit negativno.Meni je danas 8 dnt i nemam neke siptome,neznam vidit cemo kako bog da.Matt kak ti je zenica?Jel to ti i Bubi vadite betu u subotu ili petak da znam posto cu biti na putovanju u petak cijeli dan pa necu moci na internet.Imak1 Sretno..
    Ljuuuubim vas sve i bit ce sve dooobroooooooooooooo
    U subotu vadimo oba dva... Kad ti vadiš?

hvala na lijepim željama Ženica je dobro, doma je, uživa lagano.
    Posljednje uređivanje od M@tt : 21.03.2012. at 09:18

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Dobro onda taman cu biti kuci u subotu i mislit cu na vas,ja vadim u utorak ali sam dogovorila termin popodne jer ne mogu opet izostajat s posla pa ce rezultati biti u srijedu.Ja ti vecinu vremena pokusavam normalno funkcionirat i ponekad se pravim kao da i nisam bila na transferu da se ne opterecujem puno ako me razumijes....
    uzivajte u dolasku proljeca........pozz

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Mala Emma prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro onda taman cu biti kuci u subotu i mislit cu na vas,ja vadim u utorak ali sam dogovorila termin popodne jer ne mogu opet izostajat s posla pa ce rezultati biti u srijedu.Ja ti vecinu vremena pokusavam normalno funkcionirat i ponekad se pravim kao da i nisam bila na transferu da se ne opterecujem puno ako me razumijes....
    uzivajte u dolasku proljeca........pozz
    Ma mi ti imamo malo fizički zahtjevniji posao, pa je zbog tog draga doma. Imamo svoju firmu pa nam po tom pitanju malo lakše. Sretno i tebi....

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma mi ti imamo malo fizički zahtjevniji posao, pa je zbog tog draga doma. Imamo svoju firmu pa nam po tom pitanju malo lakše. Sretno i tebi....
    Matt, glavu gore. Samo polako. Drago mi je da vec razmisljate o novim postupcima, mozda glupo zvuci ali znas moje razloge. Drzimo vam svi fige.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

M@tt da kod vas ne bude kao kod meneRazočarana što nismo došli do blastocista odradili IVF što sam morala.Ubjedjena da nema ništa od toga nisam mirovala niti dana i već razradjivala plan za sljedeći postupak a 13-dnt + i 2 dana kasnije beta
    kiarad kak si nam ti?
    Šta nam je sa Elenom od bete je ne vidjam više na forumu?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt da kod vas ne bude kao kod meneRazočarana što nismo došli do blastocista odradili IVF što sam morala.Ubjedjena da nema ništa od toga nisam mirovala niti dana i već razradjivala plan za sljedeći postupak a 13-dnt + i 2 dana kasnije beta
    kiarad kak si nam ti?
    Šta nam je sa Elenom od bete je ne vidjam više na forumu?
    Hej Sonja, ja sam puno bolje. Mucnine su kao prestale iako me sada muci konstantna knedla u grlu ali to rijesim jednim normabelom navecer. imam osjecaj da cu prestat gutat. imam u subotu ultrazvuk pa nikak docekat. I ja sam prije par postova pitala di je Elena. ona je naime zasluzna jer me nagovorila na zadnji ivf i isto mi je cudno da se ne javlja, ali koliko se sjecam muz joj mrkne laptop svako malo. Nadam se da je dobro.

Elena javi se....

Sonja, kako si ti?

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Još uvijek isto ali dok je mrvica dobro ne žalim se
    Posljednje uređivanje od Sonja29 : 21.03.2012. at 15:24

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Baš je nekako sve lakše uz forum
    Ja mrzim te simptome koji mogu značiti i trudnoću i dolazak M!!! Grrrrrr....

I nikako da si utuvim u glavu da će možda ipak biti sve ok. Zapravo me stid nadati se da uspije prvi IVF kad ima toliko cura ovdje koje su ih prošle bezbroj..
    Mi ćemo isto u polustimulirani čim prije tj. kad dr. L. da zeleno svjetlo, ako ovo ne upali..
    Sretno nam svima

drizl avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

I nikako da si utuvim u glavu da će možda ipak biti sve ok. Zapravo me stid nadati se da uspije prvi IVF kad ima toliko cura ovdje koje su ih prošle bezbroj..

Ja sam isto na čekanju bete i to s prvog IVF-a. Čitam koliko su cure prolazile IVF-a i sve me strah. Kod nas je sve ok i mi smo trebali na drugi AIH al zbog stimulacije razvilo se previše folikula pa smo odlučili ići na IVF.

Držim svima fige

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj drizl prvotno napisa Vidi poruku

Ja sam isto na čekanju bete i to s prvog IVF-a. Čitam koliko su cure prolazile IVF-a i sve me strah. Kod nas je sve ok i mi smo trebali na drugi AIH al zbog stimulacije razvilo se previše folikula pa smo odlučili ići na IVF.

Držim svima fige
    A kad vadiš betu? Da te stave na listu ako te nisu još. Ajd sretno...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

joj cure,
    meni je za 3 dana drugi uzv, bila sam na prvom 20 dpt, vidila se gestacijska i zumanjcana, sad cekam ovaj za 3 dana da vidimo dali srce kuca pa nervozna sam ko pas...a takva nisam nikad, neznam jeli normalno bit nasekiran ovoliko??
    sad sam u 7 tjednu, kad je bio prvi uzv bila sam na pocetku 5 tjedna pa se nije moglo cuti srce,me zanima kad ste vi neke cule prve otkucaje??

sretno svakoj koja krece i koja je krenula u postupak, sve najljepse cekalicama bete!!! da sve budete sretne do neba

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Drage moje evo da vam javim bili smo na 1.UZV cuju se uredni otkucaji srca bebica je 7,2mm i danas sam 6+4....
    Reko je dr da je sve super da uzivam i za 4 tjedna kontrola...sad sam napokon smirena i sretna...
    Inace se super osjecam osim sto mi je muka po cijeli dan a ne mogu povratit...pa me to smeta jako ali nadam se da cemo i to izdrzati...

Svim cekalicama kojecega zelim svu srecu da i vi cujete ubrzo svoje srceko...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj thubbe prvotno napisa Vidi poruku
    joj cure,
    meni je za 3 dana drugi uzv, bila sam na prvom 20 dpt, vidila se gestacijska i zumanjcana, sad cekam ovaj za 3 dana da vidimo dali srce kuca pa nervozna sam ko pas...a takva nisam nikad, neznam jeli normalno bit nasekiran ovoliko??
    sad sam u 7 tjednu, kad je bio prvi uzv bila sam na pocetku 5 tjedna pa se nije moglo cuti srce,me zanima kad ste vi neke cule prve otkucaje??

sretno svakoj koja krece i koja je krenula u postupak, sve najljepse cekalicama bete!!! da sve budete sretne do neba

draga thubbe, to je sve tako normalno. cuti ces srceko kako kuca tocno tako kako su te narucili na uzv, moras biti strpljiva, jer nakon tog uzv nema uzv tri tjedna. to je citava vjecnost. ali pozitiva i glava gore. normalno je da smo mi sada nabrijane hormonima i da se sekiras. ali biti ce sve ok.-

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje evo da vam javim bili smo na 1.UZV cuju se uredni otkucaji srca bebica je 7,2mm i danas sam 6+4....
    Reko je dr da je sve super da uzivam i za 4 tjedna kontrola...sad sam napokon smirena i sretna...
    Inace se super osjecam osim sto mi je muka po cijeli dan a ne mogu povratit...pa me to smeta jako ali nadam se da cemo i to izdrzati...

Svim cekalicama kojecega zelim svu srecu da i vi cujete ubrzo svoje srceko...
    chiara, tak je i meni bilo tocno u tom tvom tjednu, ali hvala Bogu proslo je nekako, sad pak jedem ko mutava. mozda da probas sa cajem od dumira smiriti mucnine. i pomazu mentol mobmoni bez secera. bademi...moras naci nesto sto ti pase, ja imam doma pol ducana, i od toga mi je samo jedna stvar pasala da mi malo pomogne.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

mi isti dan imali transf. meni dr. rekao da vadim tek 29.03.
    hoćete li napravit koji testić ranije?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Što nam je sa čekalicama??? Evo, moj optimizam splasnuo (a je dugo trajao) ...već 3 dana osjećam lagane menstrualne bolove, i desni janik ...ne znam kako opet sve sipočetka, jer mi je psiha koma, tlak skače čim se sjetim da čekam betu, otkucaji srca ne padaju ispod 90 (kao da mi je konstantno trema, ustvari je mi trema od rezultata bete). Srce želi ići dalje, ne predavati se, ali psiha više ne može, potonula sam

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mury,draga drži mi se...znam da je teško ali sigurna sam da ćeš uspjeti !!
    šaljem ti veliki puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •