Stranica 74 od 149 PrviPrvi ... 2464727374757684124 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,651 do 3,700 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav svima!Evo mene opet malo kod vas.Čestitam svim novim trudnicama,a čekalicama želim puuno sreće!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    ej cure,teta u ljekarni mi je rekla da je klomifene proizvodio Belupo ali da ih više ne proizvode zato da ih nema ni kod nas ni u Slo.a neznam više koga pitat,a valjda će ih bit u Trstu
    kiki nadam se da ćeš ih naći, ali mene zanima šta u slučaju da ih ne nađeš, dali postoji koja zamjena za njih...pogotovo jer se više ne proizvode
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 16.03.2012. at 11:53

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo,našla sam ih u Trstu,piše na kutiji clomifene Clomid-a valjda je to to dođu 4,90E
    evo sutra krećem s terapijom,do 7dc a poslije ćemo vidjeti..možda dobijem i koju dozu Gonala,po potrebi
    danas se naučila i na 1 folikumetriju- u utorak i krenulo jeee uh,tako me valjda ovo proljeće razbudilo da sam sva neka optimistična
    butterfly,kako si ti

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

uh,tako me valjda ovo proljeće razbudilo da sam sva neka optimistična
    Isti feeling . Proljeće je tako super .
    Sretno s talijanskim klomifenima !!!

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mrkvica84 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!Evo mene opet malo kod vas.Čestitam svim novim trudnicama,a čekalicama želim puuno sreće!!
    E tebe stvarno dugo nisam vidjela... u kojoj si fazi?
    Cure drage sretno svima!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo bas cekam m pa krecem na prirodnjak.A ti?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo,našla sam ih u Trstu,piše na kutiji clomifene Clomid-a valjda je to to dođu 4,90E
    evo sutra krećem s terapijom,do 7dc a poslije ćemo vidjeti..možda dobijem i koju dozu Gonala,po potrebi
    danas se naučila i na 1 folikumetriju- u utorak i krenulo jeee uh,tako me valjda ovo proljeće razbudilo da sam sva neka optimistična
    butterfly,kako si ti
    super da si ih našla, neka ti donesu sreću...
    ja sam ok, nekako sam manje opterečena nego u prijašnjim postupcima, nemam simptoma kao što čitam po forumu(probadanja, grčevi,....), ništa, mene su (.)(.) počele bolit dva dana prije transfera,znači za vrijeme ovulacije i ne prestaju,tako da mi se sve čini da ću dobit m. za nekih 10-tak dana,ali ja omah krećem onda u novi postupak...

svim curkama šaljem puuunooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ma koji novi postupak kad je ovaj dobitni
    ma i ne moraš imat simptome,ja kad nisam imala niti jedan simptom beta je bila pozitivna,samo se ti probaj opustit i uživaj u lijepom vremenu-bit će to sve za pet

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ma koji novi postupak kad je ovaj dobitni
    ma i ne moraš imat simptome,ja kad nisam imala niti jedan simptom beta je bila pozitivna,samo se ti probaj opustit i uživaj u lijepom vremenu-bit će to sve za pet
    kiki šaljem ti

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

punkcija u ponedjeljak

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj olivera prvotno napisa Vidi poruku
    punkcija u ponedjeljak

suuuper....držim fige za js, sretno

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

phiphy,pa di si ti,jel ima šta novog?jesi šinula testić javi nam se...
    olivera sretno na punkciji~~~~~~~~~~~~
    butterfly,evo puno,puno za beturinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hej Kiki, ma nisam, došla m. u subotu, tako da borba ide dalje...

Imam par pitanja pa ako netko zna: kad se po drugi put moraju raditi brisevi jer je isteklo 6 mjeseci, da li treba raditi i HIV i hepatitis nalaz i hormone 3. dan ciklusa?
    I drugo: da li je netko počeo s folikulometrijama, a da nije imao uputnicu za postupak? Ja sam u situaciji da tek u petak idem kod S. na dogovor za postupak, a u subotu mi je 8 dan ciklusa, tj. prvi dan za folikulometriju. I praktički nema šansi da za subotu nabavim uputnicu jer mi je soc. gin petkom ujutro, a konzultacije su u podne pa kad dođeš na red...S. ima konzultacije i danas pa se dvoumim da li da se nacrtam već danas tamo iako mi je sestra rekla da ih danas ima jako puno na konz.
    Posljednje uređivanje od phiphy : 19.03.2012. at 09:17

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

phiphy,a baš mi je žao..
    mislim da samo briseve ponavljaš,tako sam barem ja.
    Moraš imat uputnicu za folikumetriju,pa kako ne stigneš do petka nabavit uputnicu?

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

I meni . Ali nema vremena za tugu, idemo dalje .

Meni soc. gin. uvijek napiše na uputnici IUI i onda sve ide na tu uputnicu, i folikulometrije i inseminacija. A što tebi napiše tvoja gin. za IVF? Problem mi je jer ne znam koji mi je sljedeći postupak, nadam se prirodni IVF, ali do petka zapravo neću znati dok S. ne kaže zadnju...

Danas mi sestra nije bila baš uvjerljiva kad sam je pitala za ponavljanje briseva i ostaloga pa pitam ovdje...
    Posljednje uređivanje od phiphy : 19.03.2012. at 09:28

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

dobijem jednu uputnicu,piše za IVF i ET.
    ja se dogovorila odmah s d. ako ne uspije da dođem prvi dan m. dole s uputnicom i naručim se za 1 folikumetriju.
    ali ti sad ideš na prirodnjak? a neznam,odi sutra dole oko 11h kad se sve malo stiša pa pitaj.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    I meni . Ali nema vremena za tugu, idemo dalje .

Meni soc. gin. uvijek napiše na uputnici IUI i onda sve ide na tu uputnicu, i folikulometrije i inseminacija. A što tebi napiše tvoja gin. za IVF? Problem mi je jer ne znam koji mi je sljedeći postupak, nadam se prirodni IVF, ali do petka zapravo neću znati dok S. ne kaže zadnju...

Danas mi sestra nije bila baš uvjerljiva kad sam je pitala za ponavljanje briseva i ostaloga pa pitam ovdje...
    hej draga, žao mi je što je došla m...grrrr
    meni je dr na transferu rekao ako dobijem sada m. dolazim 8dc na folikulom. sa uputnicom za ivf+et (tu ulaze sve folikulom.), i moram napraviti briseve i vadit krv na zarazne bolesti jer mi je prošlo 6 mj. od zadnjih nalaza.
    a što se tiće tvoje up. mislim da ti je dr. može napisat pa u slučaju da nešto fali neće biti problema, sestra će ti reči ako još šta treba nodopisati ili ispraviti, bitno da ti dođeš sa up.

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

A zvat ću danas pa pitati...S. ima danas ambulantu pa ako treba, da se danas zaletim do podruma.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

phiphy, ne znam kako je kod tvoje gin., ali uostalom to dogovoriš sa sestrom i mislim da ne bi smjelo biti problema, dođeš na folikulometriju i onda kad se dogovorite šta i kako dalje, odeš kod soc. gin i uzmeš uputnicu i doneseš na slijedećem pregledu... meni se čini jednostavno...

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala, butterfly101! Držim fige da kod tebe bude boljih vijesti .

Zvrcnut ću ih danas pa vidjeti što će mi reći. Možda ni moja gin. neće imati ništa protiv da mi na slijepo napiše uputnicu za IVF.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

eej, koke, da vam javim svoje novosti: jučer mi je transferiran 1 krasni embrijić, isti ja
    beta za dalekih 17 dana

Što danas ima na programu u nmk, oliverina punkcija, još nešto?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

argente,super za krasan embrijić..sretno i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hvala draga, i tebi da sutra vidiš bellissimi foliculi italiani

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

butterfly thnx, evo punkcija odrađena, malo boli ali dobro je. sad ću odmarati do četvrtka pa idem po djecu.
    argente bravo
    phiphy ja sam ponovila nalaze nakon više od 1g. ali ja sam kod dr V. tako da S.možda ima drugu teoriju, samo za postupak moraš imati uputnicu jer te neće primiti na folikulom.ali do petka ju stigneš.pitaj svoju gin da ti da jednu bez datuma pa si riješila sve. a ponovljeni brisevi ti nebi ni stigli bit gotovi do punkcije u ovom postupku ako kreneš tako da ti ih neće ni tražiti.ne drže se slijepo tog pravila

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bravo, olivera, neka se sad lijepo plode izabrane js .

Meni nalazi briseva trebaju za sljedeći ciklus, za ovaj (za koji moram na konzultacije) mi još pokrivaju oni prethodni. M. mi je prošli put tako rekao, ne bih ja to samoinicijativno.

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ni nemoj unaprijed, meni je dr V jednom rekao da bi trebalo svakih 6mj ali to je skupo i samo gnjavaža ako je sve ok pa on ne traži ćešće nego 1x na godinu

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

atrgente bravo za embrij....

olivera i, koliko je bilo js? držim fige za lijepe embrije...

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

16 komada, samo mi nisu rekli ništa o njima...tako da ne znam je li to broj folikula ili jajnih stanica, ima li šta za zaledit, kakav je bio spermiogram...

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

u je! ma svaka čast, a ostalo čes saznat na dan transfera...sretno

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

butterfly thnx
    kada ste vi počele piti vitamine, željezo, folnu kiselinu ili nista ništa?
    meni je dr opće prakse jučer dala folacin za planiranu i heferol jer sam sklona anemiji pa da imam manje briga,kaže da ništa drugo ne kupujem nego samo da se što zdravije hranim

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ja sam počela piti folnu s prvim danom pikanja. To je za sada sve što uzimam.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Malo crnog humora: kaže meni dr. da uzimam folnu 3 mjeseca prije početka planiranja trudnoće, i evo ja je pijem već preko 8 godina...

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ja je isto on and off uzimam već 5 godina, sad u zadnjoj turi bez prestanka 7 mj.
    a željezo ne pijem samo zbog nuspojava...
    Posljednje uređivanje od Argente : 20.03.2012. at 11:08

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ma mislim stvarno cure

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Malo crnog humora: kaže meni dr. da uzimam folnu 3 mjeseca prije početka planiranja trudnoće, i evo ja je pijem već preko 8 godina...
    He,he, ovo je super humor za početak prolječa i naših uspjeha koje toliko čekamo, ja sam odustala od svega...zadnjih mj.dana pijem samo elevit

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku

nina32 jesi ti vadila betu??
    Svima puuuuno pozdrava i sretnih vibrica da bude čim više lijepih vijesti na ovoj temi!!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

butterfly thnx
    kada ste vi počele piti vitamine, željezo, folnu kiselinu ili nista ništa?
    meni je dr opće prakse jučer dala folacin za planiranu i heferol jer sam sklona anemiji pa da imam manje briga,kaže da ništa drugo ne kupujem nego samo da se što zdravije hranim
    ja sam uzimala centravit prenatal vit, min i omegu na početku svakog postupka do bete. onda bih stala. toplo ga preporučam jer ne izaziva mučnine, probala i NW i solgar koji mi je bio prestrašan /napominjem da onda nisam bila trudna/.

u dobitnom postupku do bete centravit, onda je dr rekao samo folacin...negdje u cca 14 tjednu je rekao da mogu prestati /od folacina mi je bilo grozno zlo/ i opet se vratila na staru varijantu centravita i baš sam zadovoljna. beba je naprednija nekoliko dana.

ja se hranim jako zdravo, jedino meso kupujemo, ribu lovi tata /nisam je jela 4 mjeseca radi užasnih mučnina i prije 3 dana opet probala i sad se ubijam u njoj kao i prije trudnoće/, voće i povrće sve sami imamo iz svog bio uzgoja.

jedini "otrov" trenutno su banane, jagode i maline iz dućana, ali ne mogu si pomoći, a mojima je slabo kad vide da to jedem.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

jel' čekamo kakve lijepe vijesti? ajde me malo razveselite? tko vadi betu?

mene prošli tjedan ulovili pregrozni grčevi u crijevima, drugi dan maternica i na kraju bolovi u mjehuru, bubrezima i kičmi....baš sam si bila jadna i tužna. završila kao hitnoća kod gina i nakon sat vremena utz-a ustanovili da su miomi opet narasli i da stišću druge organe pa zato nastaju grčevi i bolovi. ne mogu baš stajati predugo /čitaj više od pola sata/ jer imam dva komada preko 5 cm taman na ušću maternice sa svake strane jedan. više neću niti voziti jer me ubija od bolova dok vozim.

nakon nekoliko spasmexa i po par litara čaja od brusnice dnevno danas sam skoro ona stara.

inače, živci i dalje na mjestu i dalje me ne peru hormoni o kojima svi pričaju i dalje se samo smijem i baš mi je lijepo bez obzira na strogo mirovanje.

beba je naprednija za nekoliko dana i to je jedino bitno, danas smo 18+2 i ja vjerujem u nas.

u utorak smo opet kod Kosa u Zg i jako se veselim tom pregledu. opet gledanje 3D i 4D i super je kako se dragi jadan raspameti...a neće priznati

cure držite se i čuvajte živce, prava igra živaca kreće tek sa betom

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

jučer sam čula od jedne trač babe lokalne da je cura koju znam površno, ali sam je viđala u postupcima trudna i kaže meni ova tračerica: "Ali znaš ona ti jadna nije mogla ostati trudna, pa je jadna završila na umjetnoj oplodnji, pa je jadna na mirovanju sada!!!!"

ja sam se samo nasmijala i tako mi je drago da ima novih trudnica!!!!

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo cure da vam se i ja malo javim, nije me bilo jedno vrijeme jer mi je moj dragi mužić izbriso username i lozinku (slučajno kaže on) a ja ko da sam plava nikako se sjetit pa smo igrali igru pokušaja i pogreške
    I onda napokon sam uspijela a kad ono vi se raspisale ko lude ne mogu sve pohvatat pogotovo jer čitam s prekidima (čitaj kad me Dora pusti )
    Drago mi je da je u Ri aktivno i samo neka bude!!
    Želim vam svima puno puno pozitivnih beta!!

Ne znam možda sam već pitala al se ne sijećam, koliko dugo se čuvaju jajne stanice?Ja ih imam još osam al sam onda zaboravila to pitat a sad nisam u blizini humane pa reko možda mi vi možete pomoć

I da igra živaca definitivno počinje nakon pozitivne bete!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dani82, vidim nitko ne odgovara, a nina nam ima oooooooogromnu betu! Tvoja bebica napreduje? Uživajte i mazite se do besvjesti! I mi ćemo polako doći do toga!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sneki moja cura je odlično, sve je za 5! Nadam se da ćeš ubrzo i ti imati jedno malo biće da se brineš o njemu i da ga voliš ... kao i sve cure s foruma.

Nina32, propustila sam tvoju betu, ali mi je jako drago što je pozitivna!! Želim ti jednu školsku trudnoću dalje!!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku

Nina32, propustila sam tvoju betu, ali mi je jako drago što je pozitivna!! Želim ti jednu školsku trudnoću dalje!!
    a gdje je nina objavila betu? ja sam to propustila!!!

pa čestitam nina od srca

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Na Odbrojavanju. Kopiram
    16.03.2012., 16:10
    Postovi182

Moja beta danas 13910. Da. dobro vidite. Ajme meni, nije mi dobro...

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Na Odbrojavanju. Kopiram

auuuu kolika beta!!! koji dan transfera? koliko embrija vraćeno? bit će ovdje beba!!!!!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ajoooj, rekla sam si, obečala da ću se opustiti ali stalno razmišljam jesu li višak jajnih stanica zaledili, kako napreduje dijeljenje stanica, do četvrtka ću bit napeta kao puška, ufff

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ajoooj, rekla sam si, obečala da ću se opustiti ali stalno razmišljam jesu li višak jajnih stanica zaledili, kako napreduje dijeljenje stanica, do četvrtka ću bit napeta kao puška, ufff
    pa naravno da su zaledili, bit će i kod tebe bebica, ne brini. si dobila anesteziju pri punkciji? baš plodna punkcija!!!! a ne moje...ćorak, pa jedva dvije, pa evo jedna i to dobitna...ma stvarno nikada nisam mislila da ću biti te sreće da mi prirodnjak uspije.

inače, najteže i najneizvjesnije vrijeme mi je bilo od punkcije do transfera, užas koja agonija. i kada sam imala dvije stanice odluka da li vratiti dva embrija ili ne. sad barem znam odgovor za sljedeći put.
    Posljednje uređivanje od thinkpink : 20.03.2012. at 17:34

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ah, da bar zalede, zadnji put je bilo isti broj kao i sad ali su sve bacili, nikad nisu ništa zaledili a ako sad ne uspije voljela bi na sekundarni dok se zakon ne promijeni...na prirodnjaku nisam isto nikad bila
    bila sam pod općom sada, zadnji put nisam, svakoj preporučam opću ako ima dosta folikula, razlika je u oporavku ogromna, da ne spominjem koliko se manje krvari i brže bol prolazi

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

hej cure, ma ja krepavam od umora i spava mi se za poluditi, tako da sam tek sad vidjela kako me opako tračate-snekice, dani , thinkpink Idući utorak vam javim koliko nas ima.
    tigrical, da te nema trebalo bi te izmisliti
    ja preporučam opću i kad je samo jedan folikul u pitanju,totalni trans, sve ravno cijeli dan, ma koji normabeli..
    i pitanjce za kraj-ima li netko kakva negativna iskustva s crinone gelom ( gljivice)?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo bila na prvoj folik. i sutra opet.
    Bio je dr. M. jer V.imao punkcije i okrene on ekran prema meni i pokazuje desni j. tamo 2-3 komada ok. veličine za 7dc a kad okrenuo prema lijevom,prepao se,ja gledam i ne kužim o čemu se radi-kad tamo jedan ogroman folikul,naprema ovim skoro pa duplo veći-a tek je 7dc
    i sad neznam..baš sam tužna
    morat će bit prije i punkcija,joj,baš mi se to niš ne sviđa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •