Stranica 75 od 149 PrviPrvi ... 2565737475767785125 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,701 do 3,750 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    evo bila na prvoj folik. i sutra opet.
    Bio je dr. M. jer V.imao punkcije i okrene on ekran prema meni i pokazuje desni j. tamo 2-3 komada ok. veličine za 7dc a kad okrenuo prema lijevom,prepao se,ja gledam i ne kužim o čemu se radi-kad tamo jedan ogroman folikul,naprema ovim skoro pa duplo veći-a tek je 7dc
    i sad neznam..baš sam tužna
    morat će bit prije i punkcija,joj,baš mi se to niš ne sviđa
    mislim da pravila nema, evo i njoka se sekirala jer je bila rana punkcija pa nosi junaka/junakinju iz jedne jajne stanice.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj olivera prvotno napisa Vidi poruku
    ah, da bar zalede, zadnji put je bilo isti broj kao i sad ali su sve bacili, nikad nisu ništa zaledili a ako sad ne uspije voljela bi na sekundarni dok se zakon ne promijeni...na prirodnjaku nisam isto nikad bila
    bila sam pod općom sada, zadnji put nisam, svakoj preporučam opću ako ima dosta folikula, razlika je u oporavku ogromna, da ne spominjem koliko se manje krvari i brže bol prolazi
    pa nisu zaledili jer su valjda bile slabe kvalitete. ne vjerujem da ti ne bi zaledili da su bile perspektivne. ja gledam po sebi, rađe bi da me ne muče u sekundarnom sa jajnim stanicama upitne kvalitete.
    za 16 folikula definitivno opća.

Citiraj nina32 prvotno napisa Vidi poruku
    hej cure, ma ja krepavam od umora i spava mi se za poluditi, tako da sam tek sad vidjela kako me opako tračate-snekice, dani , thinkpink Idući utorak vam javim koliko nas ima.
    tigrical, da te nema trebalo bi te izmisliti
    ja preporučam opću i kad je samo jedan folikul u pitanju,totalni trans, sve ravno cijeli dan, ma koji normabeli..
    i pitanjce za kraj-ima li netko kakva negativna iskustva s crinone gelom ( gljivice)?
    koliko embrija je vraćeno? kod kojeg si dr? ja ne preporučam opću za manje od 5 folikula, nikako...mene opća baci u takvu depresiju i mrakaču mi napravi u glavi da si to stvarno ne želim. baš me zanima koju drogu će mi uvalit na carsko, pa da mi mozak ode u kuki na 2 mjeseca.
    samo do par spasmexa ovih dana me lagano počeo prati neki depro deprić, ali lagani...uvijek tako od lijekova.

za gljivice ispiranje mlačnim čajem od kamilice, ja sam to radila 3 puta na dan i jako mi je pomoglo, da pokucam evo od početka trudnoće sam na miru.
    Posljednje uređivanje od thinkpink : 21.03.2012. at 10:35

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kiki30, to ti ne mora ništa značiti, bitno je da se onaj oplođeni uhvati, moje punkcije su bile u potezu od 12-17 dana ciklusa

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nina32 ja ti baš nemam nikakvog iskustva s tim
    već po jutru vidim da će ovo biti težak dan, kad će sutra?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a znam ali ako bude rano punkcija,opet mi žao ova 2-3 folikulića jer će bit premali.Tek mi je 7dc.
    a vidjet ćemo,kod mene iz mjeseca u mjesec ovulacija sve ranije
    evo danas je jedna cura imala punkciju cca 20 folikula i to bez opće-svaka čast!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nina32 ja ti baš nemam nikakvog iskustva s tim
    već po jutru vidim da će ovo biti težak dan, kad će sutra?
    olivera izdrži, brzo če sutra...

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    olivera izdrži, brzo če sutra...
    č mi je pobjeglo , da ne ispadnem nepismena

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

a znam ali ako bude rano punkcija,opet mi žao ova 2-3 folikulića jer će bit premali.Tek mi je 7dc.
    A zašto ne žrtvujete ovog velikog i sačekate ona 3 mala? Zato jer bi se veliki razvio i bez klomifena pa je bolje kvalitete, ili je rizik da se manji neće razviti, ili...? Jel netko zna odgovor, baš me to zanima...

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Evo puno~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve vas !!!
    Kiki30 ne znači da savršeni uvijetu daju rezultat,možda te ovaj put sve iznenadi,krene naopako a završi savršeno!!!
    Olivera sretno za četvrtak!!!
    Butterfly kako napreduje?držimo fige draga!!!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

č mi je pobjeglo , da ne ispadnem nepismena
    nisam ni primjetila dok nisi istakla, ma danas sam sva smušena, htjela sam svašta napraviti da idućih par dana ne moram ništa pa sam svašta započela ali skoro ništa završila, ufff ja spremna sad krenuti, utrogestani u torbi...ajme meni koje nestrpljenje

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hej cure, zakuhala se atmosfera.....
    ja čekam, uopće se ne opterećujem, svaki dan se sjetim da čuvam mrvu al uvijek moram ispočetka brojat koliko je dana prošlo od transfera...imam osjećaj,da nemam osjećaj da se nešto "ulovilo", ma, bit će ča bude...uglavnom ća god,gremo dalje...ma sva sam zbunjena...
    ne mogu se više ni pazit,izdržala sam 2 dana da niš ne radim,tako da se ponašam kao inače,čistim,kuham,šetam,trošim...

bebica...pusaka Dori i uživajte u ovim sunčanim danima

kiki ne opterečuj se time,i meni je bilo tako da je vodeći bio veći al se nekako to skoro pa izjednačilo,opet ovisi pod kojim je kutem okrenut uzv, tako je meni reka dr. jer je bio na drugom mjerenju manji pa mi nije bilo jasno, a super mi je što mi dr.M uvijek okrene ekran i sve pokazuje... sretno draga i držim fige za js

nina32 i thinkpink trudničice naše, bacite nam malo prašine da nam se forum malo zatrese od pozitivnih testova i visokih beta

vulkan šta ima kod tebe?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    A zašto ne žrtvujete ovog velikog i sačekate ona 3 mala? Zato jer bi se veliki razvio i bez klomifena pa je bolje kvalitete, ili je rizik da se manji neće razviti, ili...? Jel netko zna odgovor, baš me to zanima...
    Zato što kad puca vodeći (najveći) folikul pucaju i ostali. Tako kad bi se žrtvovao vodeći folikul propao bi i sam postupak jer bi svi folikuli otišli prije punkcije.

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

vidiš dani nisam to znala, sretno ti bilo, samo misli pozitivno
    ja sad krećem po svoju dječicu, očekujem dobre vijesti

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

super, čuvaj ih i mazi....
    ja sam nočas sanjala da sam trudna, veliki trbuh i čak sam osjetila kako se miče...bilo mi je žao što sam se probudila,i bila je curka...

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

baš cijelo jutro mislim na tebe!!! javi nam lijepe vijesti što prije!!!
    i nadam se da imaš i za zamrznuti cijelu nogometnu momčad

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    super, čuvaj ih i mazi....
    ja sam nočas sanjala da sam trudna, veliki trbuh i čak sam osjetila kako se miče...bilo mi je žao što sam se probudila,i bila je curka...
    ja sanjala godinama, ali stvarno godinama curu, nikad nisam imala varijantu s dečkom ni u snu ni u javi...dva puta pregled rekao da je dečko do sada, sad čekamo treći pregled pa da budemo sigurni....ali mi se nekako čini malo vjerojatno da će curi otpasti jajca

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ja sanjala godinama, ali stvarno godinama curu, nikad nisam imala varijantu s dečkom ni u snu ni u javi...dva puta pregled rekao da je dečko do sada, sad čekamo treći pregled pa da budemo sigurni....ali mi se nekako čini malo vjerojatno da će curi otpasti jajca
    hehe , prejaka si !!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo i mene sa folikumetrije,danas malo bolje,ovaj veći ja malo narastao a drugi ga stiže, sutra opet i navečer štoperica
    nego znate koje novosti iz naše klinike!
    stavili TV za zid i sad kad radi ulutrazvuk,sve lijepo pratiš ispred sebe danas sam imala čast bit prva s mojim folikulićima
    danas opet radio dr. M. -dr.V. nije ni bilo...
    Posljednje uređivanje od kiki30 : 22.03.2012. at 11:21

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo i mene sa folikumetrije,danas malo bolje,ovaj veći ja malo narastao a drugi ga stiže, sutra opet i navečer štoperica
    stavili TV za zid i sad kad radi ulutrazvuk,sve lijepo pratiš ispred sebe danas sam imala čast bit prva s mojim folikulićima
    bravo kiki, samo neka rastu, a vidjela sam taj tv ali još nije bio u funkciji kad sam ja bila... već štoperica, pa ti si to stvarno extra brzo odradila

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

da jesi vidjela sutra 9dc i već štoperica a nema veze samo da bude ok i ja sretna..
    a ti,brojiš sitno!! evo odmah puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    hehe , prejaka si !!!
    kažem ti samo da se pripremiš na vrijeme...snovi su jedno, a stvarnost drugo....neki dan sam ušla u Zaru i samo pasla one roza kombinacije. ajde mala mi je utjeha da bih radi cure valjda bankrotirala do kraja, ovako će bit traperice i plava majica i aj bok

a kmeeee, kmeeee ja nisam dobila ni sliku sa transfera ni gledala tv sa stola...ali sam se zato uživila na pregledu u Zg, kao da si u cinestaru. ludnica totalna. u utorak idemo opet i ne mogu dočekati. dobije se i cd za po doma, pa onda buljim u to, iako muž kaže da to više ništa ne važi jer smo onda bili mali, a sad smo veliki

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

e vidiš draga,ti si malo naprednija od nas imaš i cd ali brzo ćemo te i mi stići

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma, vidi, vidi ti našeg KBC-a!!! Dok dođe novi zakon ja ću imat video konferencijsku vezu s folikulima

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bravo za manjeg folikulića! Ne da se on . Stvarno si to brzo odradila ovaj mjesec.

Stvarno? Baš fora! Jedva čekam folikulometriju .

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo nas doma! hahaha
    prošlo je sve 5. od 3 oplodio se 1 četverostanični, sada me tješi tu dok pišem jer se nisam nadala da ćemo sami doći doma, htjeli smo bracu ili seku da se ima s kim igrati, ali ok, bitno da smo mi dobro
    iznenadila sam se da od nas 4 punkcije samo ja sam imala transfer, to me rastužilo malo
    imamo 6 smrznutih što je bum za nas jer nam je ovo 1.put da ih je bilo još kvalitetnih, baš sam sretnica danas
    hvala što ste mislile na mene danas, kiki samo misli pozitivno i bit će sva 3 taman do punkcije, hehe

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

olivera ,jedan ali vrijedan!! da se čvrsto primi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    phiphy,šta je s tobom,jesi nabavila uputnicu?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

olivera mene je recimo taj sekundarni postupak izmučio više nego ijedan prije, svakodnevne folikulometrije i na kraju su sva 3 propala kod odmrzavanja tako da ja više neću pristati da mi išta zamrzavaju ukoliko još budem išla po starom zakonu.
    Sretno u ovom postupku

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja nikako da procurim. Danas mi je 4.dan spottinga, a nikako da krene baš M. Mada po dc bi trebala nekako dobiti danas, sutra. Jeva čekam 1.FM da se gledam na TV!!! Pa makar i moje jajnike

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Curke drage, pozdrav! Javljam se da čestitam Nini predivnu betu, čestitke mamici i tatici!!
    Butterfly, ti znači čekaš do bete? Uh, ja nisam mogla izdržati, pišala ja test već 9dnt. Svaka čast svima koje prežive tih 20-ak dana bez pišanja 4 komada testa kao ja . Nek se mrvičica ulovi čvrsto,čvrsto!!
    Kiki, želim ti da još u ovoj godini ljuljuškaš malog bebolinca!
    Olivera, sve znaš: mirovanje i pozitivne misli!
    Vulkan, najprije ti želim sreću da uspijete ovaj mjesec u vaša četiri zida, a ako ne uspije, onda da travanj bude dobitni!
    Argente, želim da s ovim postupkom popraviš statistike prirodnih IVF-ova u Ri!
    Phiphy, ti imaš sutra konzultacije kod doc.? Sretno, da odaberete dobitnu strategiju!

Ostalim curama sve najbolje i isto puno, puno, sreće ovog proljeća!!

Mi smo jučer bili kod doktora V. potvrdio je trudnoću i već smo veliki 1 cm...Ali moram mirovati!!!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

dr v je bio u sali pa na mom transferu, prije mene je bila i jedna gospođa koja je dobila 2 blastice 5.dan.Zato vas je dr.M primao,možda ću nakon bete vidjeti tu tv, haha

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    olivera mene je recimo taj sekundarni postupak izmučio više nego ijedan prije, svakodnevne folikulometrije i na kraju su sva 3 propala kod odmrzavanja tako da ja više neću pristati da mi išta zamrzavaju ukoliko još budem išla po starom zakonu.
    Sretno u ovom postupku
    nadam se da neće doći do sekundarnog,ali sam prezadovoljna što je došlo do zamrzavanja jer do sad nisu imali šta zamrznuti

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Sretno u ovom postupku
    u potpunosti se slažem sa tobom, a mislim da je moj dr. takodjer vidio da nisam baš za te zaleđene, i smanjio mi je terapiju ako krenem u novi postupak pa pretpostavljam da je to napravio da dobim manje stanica .

njoka ma odlučila sam čekat betu, al već danas sam si isplanirala napravit test u subotu, pa da sam na miru, to će mi bit 12dnt, ako je šta ,vjerujem da će pokazat...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

nadam se da neće doći do sekundarnog,ali sam prezadovoljna što je došlo do zamrzavanja jer do sad nisu imali šta zamrznuti
    Nisam ni ja nikad imala smrznute i bilo mi je onako super filing da ih imam i sad kad sam probala kažem nikad više. Mislim da je i doktor sam svijestan koliko su oni uspješni jer me odmah naručio za stimulirani u 5 mj.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

butterfly ti još nisi dobila m? To je već dobar znak, a da baciš jedan testić?

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Kiki30, njoka, danas sam na konzultacijama i imam uputnicu, valjda za pravu stvar . Moja soc. ginica je za neke stvari za se upucat', a za druge odlična .

Čestitam, njoka!!! Je dr. bio happy? Mislim da i njima dosta znači kad se dogodi trudnoća...ipak je to znak da su dobro odradili svoj posao.

Kiki, ti si danas na štoperici?

Tigrical ...želim nam svima da što kraće buljimo u novi TV (iako, priznajem da se full veselim mom prvom gledanju ) .

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Nisam ni ja nikad imala smrznute i bilo mi je onako super filing da ih imam i sad kad sam probala kažem nikad više. Mislim da je i doktor sam svijestan koliko su oni uspješni jer me odmah naručio za stimulirani u 5 mj.
    meni je to super filing jer to znači da ovaj put rastu ravnomjernije, kaže mi biologica da je to dobro jer su i odmah bolje kvalitete mada to nije potkrijepila djelom jer se od 3 oplođena samo jedan primio, valjda je kriva 2 odabrala
    ma kako god, ja sad jednog čuvam i to mi dosta
    Posljednje uređivanje od olivera : 23.03.2012. at 09:51

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Izvještaj sa prve folikulimetrije: lijevi jajnik 3 folikula. desni 2, ja se šokirala s obzirom da sam dosada imala najviše 2.Uglavnom lijepo ih je vidjeti na ekranu i sad samo da narastu, a bilo nas je valjda 20 u čekaoni ali dobro samo sam dva sata čekala!!
    Phyphi sretno danas na konzultacijama!!
    Snekica jesl počela prava M?? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ SAMO ZA TEBE!!
    Svima sretno!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ej,lucija..onda smo se danas i vidjele ja čekala dr.V.nisam htjela ići kod dr.S.
    kod mene se situacija mjenja iz dana u dan-danas na L.strani jedan taj veliki a na d.strani jedno3-4komada dr.je rekao da bi radije pričekao ova 4 da još do sutra narastu,da neka pustimo ovog velikog tako da sam i sutra dole i onda u ponedjeljak punkcija-a sutra ću ipak morat kod dr. S.jer njega nema ali bitno je da je tamo u pon. na punkciji
    Phiphy,sretno!! da te odmah ubaci u postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    butterfly,snekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

PHIPHY neka konzultacije prođu ok i želim ti da uživaš na folikulom. i vidiš što više lijepih folikula na tv-u...
    MaliMimi ma sve mi se ćini da samo što nisam dobila...i ja ću gledat u novi tv...
    lucija bravo za folikule, pa prolječe je i oni se bude
    sneki ma ća je stom mengom, gle ti to...navijamo za tebe da dođe ća prije a za mene da ne dojde uopće...sretno draga~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    kiki30~~~~~~~~~~~~~~za štopericu

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ej,lucija..onda smo se danas i vidjele ja čekala dr.V.nisam htjela ići kod dr.S.
    kod mene se situacija mjenja iz dana u dan-danas na L.strani jedan taj veliki a na d.strani jedno3-4komada dr.je rekao da bi radije pričekao ova 4 da još do sutra narastu,da neka pustimo ovog velikog tako da sam i sutra dole i onda u ponedjeljak punkcija-a sutra ću ipak morat kod dr. S.jer njega nema ali bitno je da je tamo u pon. na punkciji
    Phiphy,sretno!! da te odmah ubaci u postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    butterfly,snekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    e da ja sam ti ona što je išla kod Smiljanice jer ti nisi htjela pa smo se dogovorile da ako on dođe ideš ti ako ne idem ja, nadam se da ga nisi još dugo čekala.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a to si ti!! ma nisam ,poslije tebe je ušla još jedna cura pa je onda došao.
    bravo za folikuliće,da narastu ~~~~~~~~~~~~~~~ sretno!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

a to si ti!! ma nisam ,poslije tebe je ušla još jedna cura pa je onda došao.
    bravo za folikuliće,da narastu ~~~~~~~~~~~~~~~ sretno!
    Hvala ti puno, i ja želim tebi najljepši mogući ishod!!!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj lucija83 prvotno napisa Vidi poruku
    Izvještaj sa prve folikulimetrije: lijevi jajnik 3 folikula. desni 2, ja se šokirala s obzirom da sam dosada imala najviše 2.
    5 komada u prirodnjaku, wow?! a jesu ti rekli šta očekuju, koliko će ih opstati do punkcije?

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

A ova tri na lijevom jajniku su malo nedostupna jer mi nije jajnik na anatomskoj poziciji, ali da će svejedno probati, za druga dva su rekli da su ok ali su još mala naravno. Budemo vidjeli u prošlomm sam imala samo jedan folikul koji je bio prazan, nadam se da ovi neće biti.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Dobro jutro cure, evo da vam malo ispričam...
    bila ja jučer sa frendicom malo prošetat i nagovori ona mene da idemo kupit test.Naravno ja sam pristala i još sam bila sva sretna jer smo našle Clearblue...
    dođem kući i pokažem mužiću,on zadovoljan i počela priča kako bi bilo da se pokaže plusić...
    idem u krpe i nema šanse zaspati,vrtim se na jednu stranu,pa drugu, upalim tv, pa ugasim, uglavnom test i plusić stalno u mojoj glavi...zaspim oko 2.00h.
    u jutro u 6,30 zvoni sat za utiće i ja skoćim kao da me neko sa iglom u guzu,a mm zamnom...
    ovaj clearbluer test je stvarno super,pa to čudo je digitalno-divimo se ja i mm testu, a u šta da pišam-brzo nađemo neku staru čašu i ja napravim pipi.
    gledamo u taj test,jer se vrti na ekraniću pješćani sat,a kad ono evo ti ga na minus...eh,ke merda-kaže mm.
    meni je bila prva stvar skuhat kavu,upalit laptop i javit mojim suborkama kako mi je "divno" počeo vikend- prekidam sušu i većeras nakon toliko dana idem u akcijuuuuu!!!!
    danas 12dnt.
    sam vam rekla da ću i ja vidit onaj novi tv, puse svima i nema predaje....

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

butterfly kvragu, super si to psihički odradila, divim ti se kako si spremna

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ej,cure.evo obavila i zadnju folik. večeras u 22,30h štoperica i pon. punkcija-peta sam na redu!!
    taj jedan folikul je baš veliki i rekla mi dr. S. da ako on do pon. pukne da sve ode kvragu ča je to istina?
    neznam,ja sam jučer dr. V.drugačije razumjela.a ništa sad ću pomalo pazit i neznam,nadam se da će bit sve kako treba!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kiki30 nemoj se s.... al to ionako ne smiješ jer mužić ionako apstinira, drugo nemaš šta previše paziti. Pošto si samo na klomifenu sve je moguće.
    Butterfly ma baš mi je žao, kad ideš ponovo?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Kiki, preporučam da si mazneš voltaren, ja sam popila jedan na dan štoperice, mislim jedan idući dan, polovicu na dan punkcije, i stvarno folikul nije puknuo. Bila sam uvjerena da neće izdržati jer je već bio velik mislim 21 mm, a u prethodnim ciklusima smo AIH radili kad je bio oko te veličine. Ništa te ne košta probat! Sretno!!
    Hvala Thinkpink na tom savjetu!!Tko zna bi li šta bilo da je nisam poslušala.

Butterfly, žao mi je da nije uspjelo, al evo već stiže novi ciklus, držim fige!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Buterfly, žao mi je, draga! Sr**e! Imaš dobar stav i to je super! U pon idi ipak vaditi betu, možda te iznenadi!
    Ja još NE curim! I dalje imam spotting, dobro da smo još u utorak sestra na humanoj i ja komentirale kako će ovo biti kratki umjesto dugog protokola Još ću dočekati izmjenu zakona! Zadnji put sam dobila mislim 29 ili 30dc, na istom protokolu, samo mi je muka raditi kilometre samo za još par injekcija koje će mi faliti. Al dobro ajde!
    Vulkan, tko je rekao da nećemo biti opet skupa u postupku! Koji je ovo put 3,4?!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 24.03.2012. at 11:51

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

njoka,hvala na savjetu-probat ću i nadam se da će me čekat u pon.!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •