da javim dobru vijest, danas 11dpt (3.dan) Clearblue +!!!
aj aj aj...Giselle.......uuuuuffff...super!!!! baš se veselim..i jedva čekam da i ja krenem!!! lajkam tvoje teorije.....slićno razmišljamo!!!!!
Suncica...ja sam u Petrovoj....kod Baldani......bili smo mi u jesen...i nisam imala ovulaciju. Trebala bi proć ovulacija...radi žutog tijela i proizvodnje progesterona.....nisam htjela ja nikakve hormone za oticanje jer sam bila hiperstimulirana. i sad idemo prirodno...možda ju potrefimo!!! Ja sam ostala trudna....endometrij mi je bio 8 mm. kad sam dan nakon transfera završila u bolnici zbog hiperstimulacije...ali u kc....doktor koji me pregledao mi je rekao...zašto su mi uopće to radili...tanak je endometrij, to nema šanse......plakala sam se i rekla mu da kak mi to može reći i da ću baš sad u inat njemu ostat trudnai jesam!!
cure hvallllllaaaaaaaaaaaaa....treba....meni trebaju ovakva ohrabrenja!!!! sretno svima!!!!
( ja još moram spavat dvije noći...pa za Zagreeebbb )
hvala kapica
u biti ja sam bas pitala biologa, s obzirom da se i sama bavim znanoscu, zasto takva hajka oko smrzavanja j.st., i on je rekao da zato jer se to nije radilo, i ne radi rutinski, no oni su se do sad uvjezbali i to je sad provjerena metoda. tak da
no naravno da je glupo ne oplodit sve, i uopce ta ogranicenja i zakoni su posve apsurdni i treba ih ukinuti! svaka od nas je individualni slucaj i tako se izazovu treba pristupit, a ne po nekim izmisljenim pravilima.
sretno svima i budite strpljive, uspjeh zajamcen!!!![]()