Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Draga hoćubebu, vidiš iz mog potpisa da sam prošla puno postupaka i sa i bez anestezije. Znam točno kako se žene osjećaju, ali mislim da je puno lakše pitati, nego se povlačiti u WC i biti mirno nesretan. Pa nismo u Kurlanima donjim i gornjim. Po meni je to jedan beznačajan i lako rješiv problem kad dečki sjede na stolicama i ne treba oko toga raditi dramu. U mojoj struci je 99% muškaraca. Naivno je misliti da će se on sam sjetiti ustati, a većina će biti sretna da ti može pomoći, samo ako ih podsjetiš malo.

Također, ne mislim da je to jedna krasna gesta kada se neorganizirano primaju pacijenti i kada ih se pušta da čekaju predugo. Opravdanje da se to radi zbog pacijenata je van pameti. Kao što sam napisala koji post ranije, uz velike vremenske bafere, dr. L. ima minimalno 24 minute po pacijentu i to se da lako organizirati. Ako nije u stanju sam platiti sestru na prijemu ili voditi evidenciju, može naručiti neku računalnu podršku koja mu ne bi ni dozvoljavala preklapanje, al tko bi na to mislio kad je pacijenticama svejedno koliko dugo čekaju. Meni nije, ja si to ne mogu priuštiti pa sam išla rađe u Maribor i Ljubljanu, jer bih manje vremena izgubila na čekanje, i prije ovog zakona kojeg svi krše. S ovolikim brojem postupaka koje imam iza sebe je dr. L. neodrživo rješenje za imalo zahtjevnije radno mjesto.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Također, ne mislim da je to jedna krasna gesta kada se neorganizirano primaju pacijenti i kada ih se pušta da čekaju predugo. Opravdanje da se to radi zbog pacijenata je van pameti. Kao što sam napisala koji post ranije, uz velike vremenske bafere, dr. L. ima minimalno 24 minute po pacijentu i to se da lako organizirati. Ako nije u stanju sam platiti sestru na prijemu ili voditi evidenciju, može naručiti neku računalnu podršku koja mu ne bi ni dozvoljavala preklapanje, al tko bi na to mislio kad je pacijenticama svejedno koliko dugo čekaju. Meni nije, ja si to ne mogu priuštiti pa sam išla rađe u Maribor i Ljubljanu, jer bih manje vremena izgubila na čekanje, i prije ovog zakona kojeg svi krše. S ovolikim brojem postupaka koje imam iza sebe je dr. L. neodrživo rješenje za imalo zahtjevnije radno mjesto.
    Meni je Ljubljana bila koma bas zbog posla, tih 10 dana sam hodala ko zombi, i muz isto

I bas mi je blizina posla i pristupacnost auto bila odlucujuca kad sam odabrala L za slijedeci postupak

Medutim kad sam prvi put dosla k njemu, objasnila sam mu situaciju na poslu i da ja ne mogu toliko izostajati i cekati 2-3 sata a red i da ja do 8,30 moram biti u uredu i da ga molim da me uvijek prvu uzme na red
    I tako je i bilo na oba postupka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •