Stranica 21 od 32 PrviPrvi ... 11192021222331 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1585

Tema: ODBROJAVANJE 2012/1

tatjana76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Poz svima i šaljem vam puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
    Prijavljujem se da sam pikalica i prvi UZ mi je 02.04.
    Pa šta mi Bog da!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Wooow, počelo se sve više zahuktavati!!!
    BB, Kiki, Samosvoja
    Moja 1.FM je 03.04.
    Posljednje uređivanje od Snekica : 27.03.2012. at 15:24

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Bili kod dr.L. danas na putu doma, rekao da nam za sada ne trebaju nikakve pretrage što se tiče imunologije, trombofilije ili bilo čega drugog.

Rekao je da možemo napravit ako hoćemo ali da nema smisla jer se na te pretrage šalje tek kada se izgubi trudnoća u spontanom (u što ne spada biokemijska). Ali je rekao da bi TSH mogli malo korigirati prije sljedeći puta pa čemo vidjet onda šta će se dogoditi...

Pauza jedan ciklus i krajem travnja opet polustimulirani...

Samosvoja čestitam!
    Posljednje uređivanje od M@tt : 27.03.2012. at 15:23

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

matt,meni je žao što trudnoća nije ostvarena,ali kada to gledamo s otklonom 2 pokušaja nisu alarm za dizanje panike.Oprostite oboje,ne želim da ovo zvuči grubo,ali to je nažalost realnost kod MPO.
    Sretno dalje!

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hej ekipica, evo da podijelim lijepu vijest s vama. Upravo sam se vratila s prvog ultrazvuka nakon pozitivne bete i na velikom lcd ekranu ugledala sam malu treperavu bubicu veliku 11 mm. Neprocijenjivo!
    Svima vama koje ste u postupcima šaljem puno pozitivnih misli i energije i da uskoro ugledate vaše leptiriće!!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    bravo, samosvoja!!!

antitijela su negativna... a ovaj TSH i fT4...hm... nije to baš kako bi trebalo biti, ali znaš sve - izvrtili smo tu priču već više puta...

sretno svima!!!
    mislim da se nekim liječnicima koji se bave i nalazima štitnjače ne bi jako svidio taj granično niski fT4

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pozdrav svima,evo da se i ja prijavim!nestrpljiva sam čekalica bete 4.4.,punkcija bila 18.,et 21.,sad osluškujem svoje "simptome" i upoređujem s ostalima...inače vas čitam od početka mog hodanja po doktorima pa reko da se javim.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da se nekim liječnicima koji se bave i nalazima štitnjače ne bi jako svidio taj granično niski fT4
    On je pogledao i rekao da je to u redu, da izvadimo opet tsh prije sljedeceg puta i da ako bude opet tako poviseni da cemo ga sniziti terapijom. Za ft4 nije nista rekao. Eto... Kako njega povecati?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kak on to misli sniziti ga u par dana?
    Meni je trebalo 2,5 mjeseca da mi TSH sa 4,2 padne na 1,7. I pod terapijom mi je jednom skočio na 2,9.

fT4 se povećava istim načinom kako se TSH smanjuje- terapijom.

Oprosti Matt ako zvučim grubo, totalno off- malo sam iživcirana prijedlogom novog zakona

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

šta kažu u novom prijedlogu?

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Meni je isto moj primarni ginić rekao da je TSH od 4.6 skroz ok. Međutim, specijalist nuklearne medicine se nije složio s time. Nisu ni oni svi studirali na istom fakultetu.

đerekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

samosvoja čestitam od

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

cure gdje ste??evo sad me doktorica zvala,moji su nalazi gotovi i moja je beta neznam ni sama ali je rekla preko 1000,cure sta je ovo sva se tresem,prsti na rukama su mi se preznojili dok pisem,nista ne vjerujem nista nista...nemam pojma sta cu sada,stvarno sam mislila da nema nista,cak sam joj rekla prije jedno 2 sata kada smo se vidile da osijecam dole grcice i da cu dobit mengu i ona mi je rekla da ako bude negativna da ce prije sljedeceg postupka raditi neke pretrage a htijela sam i kod Lucingera u 8.mj,sva sam izsokirana i imam jos uvijek tremu kao sto Mury kaze

đerekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj nina32 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej ekipica, evo da podijelim lijepu vijest s vama. Upravo sam se vratila s prvog ultrazvuka nakon pozitivne bete i na velikom lcd ekranu ugledala sam malu treperavu bubicu veliku 11 mm. Neprocijenjivo!
    Svima vama koje ste u postupcima šaljem puno pozitivnih misli i energije i da uskoro ugledate vaše leptiriće!!
    WoW, mogu misliti koji neprocjenjiv osječaj
    Čestitam! Bravo

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

to je bio transfer 2 cetverostanicna embrija drugi dan,kakva je to beta,jel moguce da su mi blizanci,cuuureee ljuuuuuubim vas sve i zelim jednako sve kao i sebi,recite mi za betu...........

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mala Emma, čestitam!!!!!!! (baš me vesele trudnoće iz fet-a)e
    vo link za betu http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Twin, al nećeš znati jesu oba prije UZV-a
    Posljednje uređivanje od mare41 : 27.03.2012. at 18:34

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

zaboravila sam reci da su bili zamrznuti embriji

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala Mare,Derekica ljuuuuubim vas sta mislite za betu?

đerekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Mala Emma prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Mare,Derekica ljuuuuubim vas sta mislite za betu?
    Draga ja ti mislim da bi to mogli biti dvojčeki

đerekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

cure gdje ste??evo sad me doktorica zvala,moji su nalazi gotovi i moja je beta neznam ni sama ali je rekla preko 1000,cure sta je ovo sva se tresem,prsti na rukama su mi se preznojili dok pisem,nista ne vjerujem nista nista...nemam pojma sta cu sada,stvarno sam mislila da nema nista,cak sam joj rekla prije jedno 2 sata kada smo se vidile da osijecam dole grcice i da cu dobit mengu i ona mi je rekla da ako bude negativna da ce prije sljedeceg postupka raditi neke pretrage a htijela sam i kod Lucingera u 8.mj,sva sam izsokirana i imam jos uvijek tremu kao sto Mury kaze
    Draga ČESTITAM!!!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mala Emma čestitam, ajde da je barem nekome veselo proljeće. Di si bila u postupku?
    Posljednje uređivanje od M@tt : 27.03.2012. at 18:56

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mala Emma ,čestitam

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

nina32 - bravo na sjajnom ultrazvuku, samo naprijed istim tempom
    MalaEmma - čestitam na beti
    Posljednje uređivanje od BigBlue : 27.03.2012. at 19:12

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mala Emma...čestitam....sretno dalje!!!!!!

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nina32 sretno i nek beba lijepo raste

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

MalaEmma čestitam... blago ti se. Ja moju betu gih trebala vaditi za Uskrs uh sve mi se čini da ću to malo ranije obaviti. dans su mi vratili 2 odlične blastociste.

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nina32 prvotno napisa Vidi poruku
    tebi i tvojoj 11mm velikoj bubici, samo uživajte!
    ~~~~~~~~~~~~~~~ čekalice, pikalice, tužnice....

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Kak on to misli sniziti ga u par dana?
    Meni je trebalo 2,5 mjeseca da mi TSH sa 4,2 padne na 1,7. I pod terapijom mi je jednom skočio na 2,9.

fT4 se povećava istim načinom kako se TSH smanjuje- terapijom.

Oprosti Matt ako zvučim grubo, totalno off- malo sam iživcirana prijedlogom novog zakona
    Gabi nisi zvucila grubo...ne znam kako ga on misli sniziti. Rekao nam je neka ga za tri tjedna ponovno izvadimo i onda donesemo rezultat kod njega kad cemo ic. A sad sta i kako ga on misli sniziti? Ne znam... Ako velis da je tebi trebalo 2,5 mjeseca da ti se tolko smanji onda ne znam vise nista.
    Posljednje uređivanje od M@tt : 27.03.2012. at 19:54

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Gabi nisi zvucila grubo...ne znam kako ga on misli sniziti. Rekao nam je neka ga za tri tjedna ponovno izvadimo i onda donesemo rezultat kod njega kad cemo ic. A sad sta i kako ga on misli sniziti? Ne znam... Ako velis da je tebi trebalo 2,5 mjeseca da ti se tolko smanji onda ne znam vise nista.
    sa vrijednosti TSH 4,2 koji je gornja granica i isto tako fT4 niskim, manja je sansa da mpo uspije iako se i to moze dogoditi. za mpo postupke, TSH je pozeljno da bude do 2, a po americkim vrijednostima do 1. uzimanjem terapije - euthyroxom u dozi koju odredi doktor mpo ili nuklearne medicine, djeluje se na smanjenje TSH i istodobno na povecanje razine fT4. sto se tice fT4, njegove optimalne vrijednosti za mpo postupak su u gornjem segmentu od 17 ili 18.

isto tako, ako je osoba podvrgnuta dosta velikom stresu, zna se dogoditi da TSH u par dana jako naraste npr. meni je u 4 dana narastao sa 5 na 11 iako sam bila pod terapijom euthyroxom od 75 mikrograma.

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure ovo je prvi put da sam s vama podijelila cekanje bete,stvarno ste mi donjele srecu,hvala puno,evo jos su mi ruke znojne od treme,valjda cu smirit hormone.Matt bila sam u postupku u Svicarskoj,inace sam rodena Purgerica,ali zivim u ch.Svima zelim velike bete,zahvaljujem se i ljubim vas sve.
    Derekica jesi li dobila pp?valjda sam ti dobro poslala,malo sam izbubljena.Imam ultrazvuk za 2 tjedna,pa sad opet novo cekanje.....

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

samosvoja čestitke na pozitivnim testićima, bit će to lijepa beta!
    Mala Emma, čestitam od srca, beta je mrak!
    nina32, mogu samo zamisliti i zamišljam taj prekrasan osjećaj kada čuješ bebino srce i vidiš tu malu treperavu bubicu, zato uživajte u svakom trenutku, sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Bili kod dr.L. danas na putu doma, rekao da nam za sada ne trebaju nikakve pretrage što se tiče imunologije, trombofilije ili bilo čega drugog.

Rekao je da možemo napravit ako hoćemo ali da nema smisla jer se na te pretrage šalje tek kada se izgubi trudnoća u spontanom (u što ne spada biokemijska). Ali je rekao da bi TSH mogli malo korigirati prije sljedeći puta pa čemo vidjet onda šta će se dogoditi...

Pauza jedan ciklus i krajem travnja opet polustimulirani...

Samosvoja čestitam!
    M@tt, iste takve priče je i meni pričao dr .L. A kada sam otišla napraviti pretrage za trombofiliju, i predočila nalaze drugim dr. ( Dr. Poljak, dr. Radončić, dr. Alebić), svi se hvataju za glavu kakve su to kod mene mutacije . A uvjerena sam da me dr. L. još ne bi poslao na pretrage, jer i kod mene nije bilo "prave " trudnoće, samo dvije biokemijske. Vi odlučite kako hoćete, ali ja bih na vašem mejstu potražila barem još jedno mišljenje npr. dr. Radončića.

I, da šaljem sviam puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mala Emma , iskrene čestitke, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za urednu trdnoću!!!
    Samosvoja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta potvrdi pozitivne testove!!!!
    nina32 , i neka i dalje bude sve školski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
    Darmar, snekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, go,go, neka vam je uspješan start!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    samosvoja,bravo za plusić !!!
    evo ja jučer bila na punkciji,dobili 4 js i sad čekam četvrtak da vidimo za transfer !
    Kiki30, tek sad vidim, vau, 4 j.s. Super rezultat, želim ti da ti vrate tri prekrasne mrve!! Evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~!!!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Čestitam novim trudnicama

Sretno svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala Mury,vidjet ćemo sutra kako su napredovali
    iako mi dr. rekao kao da bi on ipak meni svatio samo jedan,ja sam ga samo pogledala,nisam ništa komentirala ,vidjet ćemo kako će bit sutra
    svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kiki sretno sutra!!!!!!!

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mala Emma čestitam, koji ti je dan nakon transfera?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

evo ovdje ću odgovoriti phiphy ali i ostalim curama, onako što najbolje mogu:

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, nadam se da sam pogodila temu...koja je zapravo sad procedura? Konačan prijedlog je na Vladi, koliko može proći do izglasavanja Zakona u Saboru? I koliko onda treba da bolnice počnu raditi po novom Zakonu? (kontam da se ipak nekako moraju pripremiti na zamrzavanje zametaka i ostale stvari koje donosi novi Zakon) . Pitam jer bih za tjedan i pol trebala krenuti u punu stimulaciju i ne znam ni sama šta da radim. Bilo bi mi žao da me za npr. mjesec dana profula novi zakon...

konačan prijedlog još nije na Vladi, ali je ustvari trebao biti već sljedeći tjedan. Nakon toga u Sabor već sa sljedećom sjednicom koja vjerujem počinje 16. travnja...... U idealnom slučaju bi zakon mogao biti izglasan tijekom travnja...

Iako sad se čini da niti SDP nije sam na čisto s tim konačnim prijedlogom koji je poslan u proceduru, pa vjerujem da će sad već doći do nekih izmjena..... e pa kad će onda stvarno doći do Vlade, pa iz Vlade u Sabor, dao Bog da to bude tijekom travnja.

ali moje drage cure, tražimo od vas svih malo veći angažman, dajte se uključite i nemojte samo gledati sebe i svoju trenutnu situaciju i svoj postupak, svoju trudnoću, dajte se uključite jer ovo što je do sada izmijenjeno u prijedlogu zakona (oplodnja više od 3 j.s.) je među ostalim trud vrlo aktivnih, požrtvovanih ali i umornih žena s ovog foruma (mahom žena koje su već davno ostvarile svoju trudnoću ili koje se ionako liječe vani, etc.).... UKLJUČIMO SE SVI... TONILI JE NAPISALA ovdje kako:
    http://forum.roda.hr/threads/69889-K...=1#post2106040

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj santana prvotno napisa Vidi poruku
    matt,meni je žao što trudnoća nije ostvarena,ali kada to gledamo s otklonom 2 pokušaja nisu alarm za dizanje panike.Oprostite oboje,ne želim da ovo zvuči grubo,ali to je nažalost realnost kod MPO.
    Sretno dalje!
    mene su u cita poslije 2 neuspjela ivf slali na pretrage trombofilije i od tada sam na andolu , dali smo zbog njega uspjeli to ne znam ali eto bar nesto

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

cure evo da se prijavim da imam punkciju u nedelju ili ponedeljak, trenutno imam 10 velikih folikula, i par manjih koje nece ni punktirati. i prema dr misljenju folikuli fino rastu.

Giselle avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure ovo je prvi put da sam s vama podijelila cekanje bete,stvarno ste mi donjele srecu,hvala puno,evo jos su mi ruke znojne od treme,valjda cu smirit hormone.Matt bila sam u postupku u Svicarskoj,inace sam rodena Purgerica,ali zivim u ch.Svima zelim velike bete,zahvaljujem se i ljubim vas sve.
    Derekica jesi li dobila pp?valjda sam ti dobro poslala,malo sam izbubljena.Imam ultrazvuk za 2 tjedna,pa sad opet novo cekanje.....
    Mala Emma, gdje si u svic? Ja u geneve, al Ivf radila u viliju zg. Jel ti mogu poslat priv.pokuku nekako na forumu?

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kiki30 za transfer~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! !!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sutra na pregled i buduci da ne znaju sto sa zakonom i hoce li uopce i da se sprema navala krajem svibnja i morat ce odbijati ljude, od sutra na yasminu i pripremi za postupak

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Giselle prvotno napisa Vidi poruku
    Jel ti mogu poslat priv.pokuku nekako na forumu?
    Nakon 10. posta

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Curke, imam pitanje...zanima me, jel vi pijete nešto tipa Elevit, Prenatal i sl.? Jel uz to potrebno još dodatno pit i folnu ili je to dovoljno? Ja pijem Elevit, pa me zanima jel bih trebala možda još i folnu? Molim Vaša iskustva.

Hvala puno svima i sretno!!!!

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

14 dan jucer je bio,hvala

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj tlukaci5 prvotno napisa Vidi poruku
    Mala Emma čestitam, koji ti je dan nakon transfera?
    14 dan jucer je bio,hvala

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Giselle prvotno napisa Vidi poruku
    Mala Emma, gdje si u svic? Ja u geneve, al Ivf radila u viliju zg. Jel ti mogu poslat priv.pokuku nekako na forumu?
    Da naravno pitaj sve sto te zanima,posalji mi pp,ja sam u Bernu

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Lovekd,folacin,ide na recept.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •