Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    ovo ne vjerujem. jedino ako svaki dan jedu pekinšku patku, prstace ili šta ja znam jastoga.
    Ah, čuj, ako jedu vani (djeca i odrasli) ili naručuju hranu izvana svaki dan, lako ti dođe na toliko (red veličine 1000 eur)...

Ja sam se tako čudila susjedi koja je godinama djeci plaćala obroke u školi (ne samo mliječni nego i ručak), ne samo maloj djeci nego klipanima u višim razredima, koji bi uredno mogli podgrijati, pa i skuhati nešto. Dodaj tome jedan obrok vani za odrasle (gablec u štajaznam Mercatorovom restoranu, svaki radni dan) i eto ti cifre! ALI to nikako nije za ovaj topic, a još manje za moju kuću.

Odnedavno postoji mogućnost da i moja djeca jedu ručak u školi (mliječni obrok jedu otkad su izašli iz boravka). Pitala sam ih, ali ne žele, nisu više bebe i radije si griju ručak doma. Odahnula sam, jer za lovu koliko košta obrok vani, mi uredno jedemo svi četvoro kuhano doma. Istina, to ne može svatko (ne radi se samo o lovi, mnogi ne stignu, ima raznih razloga) ali mi pojedemo gablec vani možda 2 do 3 puta godišnje, naručimo pizzu doma isto toliko (kad je veliko čišćenje ili kad nešto slavimo) a dečki si sami kuhaju tjesteninu, polako dolazimo i do krumpira i tako ... sve korak po korak. Hrana vani puno košta, a i volimo domaće.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 28.03.2012. at 14:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •