-
ali evo, još jednom.
što se kozmetike tiče, ja se ne šminkam. imam neku suludu alergiju i ne smijem neke stvari stavljat na lice.
gel za tuširanje kupujem balein, akoristim ga toliko da mi jedna tuba traje tri mjeseca - suha koža, pa ne pšretjerujem
djeca imaju johnson gel za tuširanje - više od mjesec dana im traje
mm jednom u tri mjeseca treba kremu za brijanje i aftershave
mengu trenutno nemam
vrećica praška za veš mi traje barem tri mjeseca, perem recimo 4 mašine tjedno, omekšivač po više od pol godine traje litra
u dm kupujem mjesečno za 150 kn u prosjeku, s uračunatim pirom, kuskusom, bulgurom, grizovima, posijama.
10 rola wc papira traje barem mjesec dana , nekad i duže
piletinu u vindiji na mjesečnoj bazi, oko 300 kn ostavim,
redovan špeceraj u šparu i lidlu, jednom tjedno, samo ono što mi fali doma jer prezirem gomilanje
meso koje nije piletina nemam na ledu, kupim po potrebi, kad ga zaplaniram za ručak
grickalice djeca jedu rijetko, a kad ih jedu onda su nezdrave i za tu količinu me boli uvo.
radim zimnicu - kiselu i slatku, blaniširanm povrće kad mu je sezona, pa stavljam na led, to je jedino čega mi nikad ne fali
voće i povrće jedemo sezonsko
kolače pečem, na ručkove vani idemo jedino na T turnirima i to samo cjelodnevnim - jednom u 2,3 mjeseca
kazališta, kina, koncerti, ponekad, pomno odabrano, a često i to bude sa nekakvih nagradnih igara ili na akcijama tipa one u cinestaru. inače filmove gledamo doma, uz kokice koje im napravi mm
kuham svaki dan, nekad i dvaput
odjeća? obojica hrpu toga dobiju, ono što ne dobiju kupujem na burzi, rasprodajama ili akcijama. zimske jakne i skafandere za dvije sezone nosive,
sebi sam kupila malo skuplje čizme kad sam mogla, ovo im je bila 4. i zadnja zima
mm cipele isto tako
trebam još?
i imam sretnu djecu koja su obišla hrvatsku uzduž i poprijeko, sa pohancima u sendviču i svakom boca vode, djed mraz i uskršnji zec im ispunjavaju želje i idemo na more svake godine dvaput - u svoje. i sad za kraj, lani smo za 12 dana ljhetovanja potrošili ravno 800 kn. bili na dva plaćena izleta,m svaki dan sam kuhala i svaki dan su jeli sladoled i kupili su si gluposti.
onako je kako je,nama je dobro. ja sam 2010 bila 8 mjeseci bez ikakvih prihoda, povremeno neki sitni, sitni honorar bi kapnuo. u takvoj situaciji kad imaš točno toliko i ni lipe više i znaš da se neće nekim čudom pojaviti, prilagodiš se. jer nemaš izbora.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma