Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moji baka i deda su u vinogradu imali klet s poljskim zahodom, ali u njemu je uvijek bila rola normalnog wc-papira, samo u onom kratkom razdoblju opće krize u osamdesetima, kad stvarno nije bilo ničeg (ima li na forumu onih koji se sjećaju nepreglednih redova za 10 dag kave, malu kutiju praška za veš... ) se koristio onaj rozi u listićima, a inače uvijek u roli. Bila sam u dosta poljskih zahoda i bili su većinom opremljeni papirom u listićima, novine su mi bile u domeni priča u koje nisam vjerovala sve dok ih nisam osobno vidjela.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    (ima li na forumu onih koji se sjećaju nepreglednih redova za 10 dag kave, malu kutiju praška za veš... )
    Ima, ima... Sjećam se da sam jednom iz parka vikala baki na prozor četvrtog kata zgrade: "baaaakaaaaa, stigla je kava u naš dućaaaaan!!!!" (nije mi se dalo ići gore da bih joj to rekla ), dok je baka sišla s četvrtog kata bez lifta, susjedi kupili svu kavu...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Ima, ima... Sjećam se da sam jednom iz parka vikala baki na prozor četvrtog kata zgrade: "baaaakaaaaa, stigla je kava u naš dućaaaaan!!!!" (nije mi se dalo ići gore da bih joj to rekla ), dok je baka sišla s četvrtog kata bez lifta, susjedi kupili svu kavu...
    Sjećam se, sjećam. I kako sam jednom s bakom čekala u redu da bi kupili prašak i kako me gnječila svjetina i kako me teta s blagajne stavila pored sebe i kako sam joj zahvalna bila jer sam prodisala. Za to stanje a za tetu

A što se tiče vinogradskih užitaka, može se to obaviti i tako da odaberete manje grbavi kamen, nakon upotrebe okrenuti prema zemlji

vezano za temu, uvatili smo se ovih papira jer nam je strah u kostima, znamo kako je s papirima koji nisu višeslojni ni u rolama pa nas hvata panika vratimo li se na tu fazu. U životu je najteže ić unatrag. Neki psiholog je rekao da su ljudi najviše zadovoljni uspiju li učinit korak više nego njihovi roditelji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •