Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Eto i ja polako krećem u akciju.Večeras stigla M .Dr. Poljak napisao folikumetrija 5 dc. što spada na Uskršnji ponedjeljak, i i doktora nema do 11. Aj računam možda može folikumetrija 6dc to je u utorak.Uf malo sam zbunjena. Zovem Cito ujutro da vidimo što dalje

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Eto i ja polako krećem u akciju.Večeras stigla M .Dr. Poljak napisao folikumetrija 5 dc. što spada na Uskršnji ponedjeljak, i i doktora nema do 11. Aj računam možda može folikumetrija 6dc to je u utorak.Uf malo sam zbunjena. Zovem Cito ujutro da vidimo što dalje
    ili će ti uzv napravit Šparac ili ćeš ić 6dc,nije to kasno

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    ista stvar, ja sam zvala dr.P, kaže on da ga nema od 5.-10, ali da će šsarac uraditi prvu folikulometriju. ja ga pitala, može li on nastaviti postupak kada dođe, 2.folik i ostalo, kaže on, naravno da može. i ja sam mislila mijenjati termin, ali neću. nije mi bed da mi dr.š. bude na prvoj, a ostalo uradi dr.P...tako da znaš, da dr.P može nastaviti postupak kada se vrati p.s.sretno do neba

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

[QUOTE=corinaII;2111987]Eto i ja polako krećem u akciju.Večeras stigla M .Dr. Poljak napisao folikumetrija 5 dc. što spada na Uskršnji ponedjeljak, i i doktora nema do 11. Aj računam možda može folikumetrija 6dc to je u utorak.Uf malo sam zbunjena. Zovem Cito ujutro da vidimo što dalje[/QUOTE

Corina II i ja sam iz ZD, ne brini se što moraš na folikulometriju u pon oni ti uvijek rade, bez obzira na blagdane, zato se ne brini

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •