Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3278

Tema: Pitanja forumašicama medicinske struke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Marta, moje pitanje je: je li u nekom zdravstvenom zakonu konkretno definirano da dijete treba imati svog liječnika. Ti očito, kao niti ja, ne znaš odgovor na to konkretno pitanje, pa ideš u razno razne interpretacije..... koje su moram reći promašene jer ovdje nisam niti mi je to namjera iznijela prikaz slučaja sa svim pojedinostima.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    Marta, moje pitanje je: je li u nekom zdravstvenom zakonu konkretno definirano da dijete treba imati svog liječnika. Ti očito, kao niti ja, ne znaš odgovor na to konkretno pitanje, pa ideš u razno razne interpretacije..... koje su moram reći promašene jer ovdje nisam niti mi je to namjera iznijela prikaz slučaja sa svim pojedinostima.

Mogu se ja malo raspitati (i bolje pročešljati zakon), ali mislim da je imanje liječnika opće prakse (kao i stomatologa kojeg plaća HZZO) PRAVO, ali ne i obaveza. Obaveza je brinuti se za zdravlje dijeteta i pružiti mu liječničku skrb ako je potrebna, ali nije zanemarivanje ne imati izabranog liječnika. Druga stvar je ta što je liječnok nužan da bi se zadovoljila forma koju škola zahtjeva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •