Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

A sto kaze doktor? Mozda ste samo naletili na takav ciklus? Ili treba ipak, kao sto je dr. L. dao, povisiti dnevnu dozu. Ja bih na tvom mjestu napravila friske hormone plus AMH, cisto da znas s cim imate posla. Mozda vas to usmjeri kratkom protokolu za drugi put, ako ce vam uopce trebati - sad navijajmo za jednu i vrijednu js, sretno!!!

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    A sto kaze doktor? Mozda ste samo naletili na takav ciklus? Ili treba ipak, kao sto je dr. L. dao, povisiti dnevnu dozu. Ja bih na tvom mjestu napravila friske hormone plus AMH, cisto da znas s cim imate posla. Mozda vas to usmjeri kratkom protokolu za drugi put, ako ce vam uopce trebati - sad navijajmo za jednu i vrijednu js, sretno!!!
    Zadnji hormoni su iy drugog mjeseca, upravo bili friski pred ovovaj Mb.
    Zapravo je dr u Mb rekao da su ovi folikuli poceli svoj ciklus prije 100 dana i da je malo sta moglo uticati na taj 'predodredeni broj'. Prvi put tad cujem za takvu pojavu -ali sta je to uticalo da tad bude bas tako malo.

Dr L , od njegove stimulacije sam se tesko oporavila i nakon tog pokusaja nemam nedvosmislene simptome ovulacije. I ciklusi su krenuli dva dana gore dole.

A pro pos dnevne doze, u Mb su rekli bude li sljedeceg protokola biti ce drugaciji, znaci mogao bi biti i kratki.

Svakako uradim AMH.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •