gdje vidiš žuč? najprije se ljutiš radi gole istine,
iznosiš dezinformacije (male firme ne mogu u stečaj),
pa kad ti objasnim (drugi put), ti iskolačiš oči , ajme prima,žuči?
broj blokiranih, likvidiranih i firmi u stečaju, broj dužnika poreznoj upravi i ukupan iznos duga se nikako ne uklapa u teoriju o politički jakim pojedincima.firme koje su se otvarale sa ciljem ostavljanja nepodmirenih dugova su mahom otvarali politicki jaki pojedinci i polu-mafijasi. za njih ne vrijede ista pravila kao za obicne smrtnike, koje porezna ganja - itekako. ima ih prekonekoliko koji su i ljude pregazili pa im se ne sudi, jel? to ne znaci da ce se obicni ljudi uspjeti izvuci, na isti nacin, iz takve situacije.
radi se o mnogo široj pojavi.
i? zaključila da za tebe izmjena zakona i proširenje baze potencijalnih korisnika mjera nisu od koristi.niti sam kolerik, niti je ovo tema za ovakvo prepucavanje, samo sam htjela dati pogled na "volontiranje" iz svojih cipela.
isto kao što sam i ja dala (isti) pogled na ovu novotariju. ne vidim koristi.
ali problem je što sam rekla da je radnik zaposlen kod privatnika i vlasnik poduzeća u kojem radi nisu u istoj poziciji? e pa, nisu.
radnik mora platiti pdv na kavu-znam ja da ga i ti plaćaš, koliko god jezik plazila.
floskule o financiranju države od strane vlasnika poduzeća, dok svi ostali rade za k, su malo na razini vrtićaraca,
radnik u petrokemiji naravno ništa ne pridonosi ni državi ni bdp-u, jer vlasnik tvornice u kojoj radi je država, a nije hibiskus.