Citiraj hibiskus prvotno napisa Vidi poruku
ajme prima koliko zuci u samo jednom tvom postu.
gdje vidiš žuč? najprije se ljutiš radi gole istine,
Citiraj hibiskus prvotno napisa Vidi poruku
ajde mi molim te ovo boldano pojasni .
iznosiš dezinformacije (male firme ne mogu u stečaj),
pa kad ti objasnim (drugi put), ti iskolačiš oči , ajme prima,žuči?

firme koje su se otvarale sa ciljem ostavljanja nepodmirenih dugova su mahom otvarali politicki jaki pojedinci i polu-mafijasi. za njih ne vrijede ista pravila kao za obicne smrtnike, koje porezna ganja - itekako. ima ih prekonekoliko koji su i ljude pregazili pa im se ne sudi, jel? to ne znaci da ce se obicni ljudi uspjeti izvuci, na isti nacin, iz takve situacije.
broj blokiranih, likvidiranih i firmi u stečaju, broj dužnika poreznoj upravi i ukupan iznos duga se nikako ne uklapa u teoriju o politički jakim pojedincima.
radi se o mnogo široj pojavi.

niti sam kolerik, niti je ovo tema za ovakvo prepucavanje, samo sam htjela dati pogled na "volontiranje" iz svojih cipela.
i? zaključila da za tebe izmjena zakona i proširenje baze potencijalnih korisnika mjera nisu od koristi.
isto kao što sam i ja dala (isti) pogled na ovu novotariju. ne vidim koristi.

ali problem je što sam rekla da je radnik zaposlen kod privatnika i vlasnik poduzeća u kojem radi nisu u istoj poziciji? e pa, nisu.
radnik mora platiti pdv na kavu -znam ja da ga i ti plaćaš, koliko god jezik plazila.
floskule o financiranju države od strane vlasnika poduzeća, dok svi ostali rade za k, su malo na razini vrtićaraca,
radnik u petrokemiji naravno ništa ne pridonosi ni državi ni bdp-u, jer vlasnik tvornice u kojoj radi je država, a nije hibiskus.