Pokazuje rezultate 1 do 50 od 498

Tema: SD - najnovije - (2. dio)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

evo najnovije sa SD

predradjaona- zabrana kretanja van sobe. znaci, kad nisi na ctgu, onda se kreces samo u sobi sa 6 kreveta.
    loptu vidis al ti je to. stoji u garderobi.
    zabrana unosenja stvari. za neke. ja sam dosla s odjela sa svim stvarima. ukljucujuci hranu i pice
    neke cure su se pitale kako to jer su njima zabranili da ista nose.
    komprese nemaju, tako da sam do poroda potrosila paket ulozaka (curila mi je pl.voda)

radjaona- imaju boxove sa stolicama i fakat si u skoro sjedecem polozaju. iako mi je to sve u magli jer sam zaista dosla u njega na sam izgon. no isto tako imaju i boxove u kojima si sama u prostoriji, ali tamo su obicni kreveti.
    nakon poroda, beba je bila 2h na meni. onda su nas razdvojili- ona je isla na pedijatriju, ja na babinjace. ili sam bar trebala. nije bilo mjesta pa sam provela kojih sat i pol u predradjaoni cekajuci mjesto.

babinjace- kad sam dosla na odjel, relativno brzo sam dobila bebu. odmah su me pitali zelim li ju cijepiti, ako da, za sta, ako ne, sta ne, i da potpisem formular. nisu radili nikakav problem oko toga.
    osim 2h ujutro, beba je bila cijelo vrijeme samnom.
    posjete ulaze u sobu, tako da je starija kci vec taj dan drzala seku u narucju.
    doma se ide (ako je sve ok) drugi dan (porod je nulti) iliti laicki, treci dan. iznimno zene koje su rodile u jutarnjim satima mogu pustiti dan ranije, racunajuci nulti dan kao prvi.
    tako smo preksutra vec bili doma.

sto se tice kakanja pitali su jesmo li. ja sam trazila granule, dobila, popila i nista. htjela sam im slagati jer su rekli da bez stolice nema izlaza, ali me na dan otpusta nitko nije nista pitao.

otpusta se izmedju 11 i 12h.

posto sam imala razgovor s anesteziologom zbog carskog, pitala sam da li se mogu maziti s bebom. receno mi je da ju mogu poljubiti, ali nema mazenja, dojenja...a na pitanje da li to moze tata, odgovoreno mi je da oni na zalost to nemaju i da za tako nesto, ako zelim, treba ici u vinogradsku.
    mozda nekom taj podatak pomogne.

inace, sve pohvale osoblju. zaista su svi od reda bili ljubazni i pristupacni, s osmijehom na licu.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 28.04.2012. at 16:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •