Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
Datum predaje zahtjeva stvarno nebi smio imati apsolutno nikakvog utjecaja na upis djeteta u vtić, totalna besmislica i ne vjerujem u to, možda je bio neki nesporazum.
Mene i dalje kopka taj razgovor, jer npr. u onom upitniku koji smo dobili gdje treba navesti neke karakteristike djeteta, stoji izrazita tvrdoglavost i plačljivost, a moja J ima te karakteristika i ne kužim, sad bih ja to trebala prešutjeti, smješkati se na razgovoru i nahvaliti je kako je mirna i uvijek poslušna itd.
Moj sin se doduše pradavno upisivao u vrtić, međutim ostala mi je blijeda slika tog razgovora i bio je ugodan: vezano uz to njih najviše zanimaju npr. alergije, zdravstveno stanje djeteta, njegove navike (npr. ako voli pobjeći i sl. da ga drže na oku malo više), da li sam jede, kaka, ide na wc ili nosi pelenu, što voli jesti, kako spava, s kim živi dijete, kakvi su mu općeniti uvjeti života i sl. i mogu reći da mi razgovor niti najmanje nije bio neugodan ili problematičan jer to zaista trebaju znati u vrtiću.