Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 224

Tema: upisi Zagreb 2012-2013

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Moj sin se doduše pradavno upisivao u vrtić, međutim ostala mi je blijeda slika tog razgovora i bio je ugodan: vezano uz to njih najviše zanimaju npr. alergije, zdravstveno stanje djeteta, njegove navike (npr. ako voli pobjeći i sl. da ga drže na oku malo više), da li sam jede, kaka, ide na wc ili nosi pelenu, što voli jesti, kako spava, s kim živi dijete, kakvi su mu općeniti uvjeti života i sl. i mogu reći da mi razgovor niti najmanje nije bio neugodan ili problematičan jer to zaista trebaju znati u vrtiću.
    Da, ma ne mislim ja da će razgovor biti neugodan i čak dapače drago mi je da postoji takav razgovor kod upisa u vrtić, ALI ako će moje djete imati isti broj bodova kao i mnoga druga djeca i ako će odlučivati to što ona ima pelene i zbog toga neće biti upisana, ili zato što je malo tvrdoglavije dijete onda mi je to blesavo.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mitovski, nadam se da ćemo se ovim našim dvojbama za koji dan dobro nasmijati i imati djecu upisanu u vrtić/jaslice
    U svakom slučaju - sretno svima!!!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

drage moje ,iz svog iskustva i iskustva mojih frendica konačni odabir onih koji imaju isti broj bodova se radi po procjeni komisije da to "lijepo" prevedemo prema tome jel netko ima ili nema vezu, nažalost jadno ali istinito bar u našem djecom natrpanom kvartu.svi isit broj bodova a nema nikakvog kriterija za klasificirat i onda upadnu oni koji su našli neku vezu.

al dobra stvar u tome je što tko god se žalio a pripada tom kvartu je poslije uspio upisati dijete.
    tako da je moj savjet,ako dijete ne upišete, odmah se bacit na žalbu.

ja se iskreno nadam da će bit lakše sad jer nam seka već ide u isti vrtić, nadam se dabi to mogla bit neka prednost.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ma ne mislim ja da će razgovor biti neugodan i čak dapače drago mi je da postoji takav razgovor kod upisa u vrtić, ALI ako će moje djete imati isti broj bodova kao i mnoga druga djeca i ako će odlučivati to što ona ima pelene i zbog toga neće biti upisana, ili zato što je malo tvrdoglavije dijete onda mi je to blesavo.
    ak te mogu utješit, u našem vrtiću bespelenaštvo prakticiraju tek od 25-36mjeseci, s time da svu djecu koja su prošla te dve godine, tek najesen poslože po kahlicama, svi su se čudili kad sam svoje 19 mj.dete dovela bez pelena u vrić u 9 mjesecu, i mala je cijelu godinu dana imala svoja 2 wc tak da je mogla birat na koji će.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I to je istina u potpunosti! Meni su hvalile tete sina kako za svima skuplja i sprema stvari i igračke, istinu govoreći u prvu ruku sam mislila da su me zamijenili da sam nečija tuđa mama - doma sam bila ja ta koja je uvijek spremala...
    i meni su to govorili za mog prvog, ali on je takav i u stvarnosti.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje ,iz svog iskustva i iskustva mojih frendica konačni odabir onih koji imaju isti broj bodova se radi po procjeni komisije da to "lijepo" prevedemo prema tome jel netko ima ili nema vezu, nažalost jadno ali istinito bar u našem djecom natrpanom kvartu.svi isit broj bodova a nema nikakvog kriterija za klasificirat i onda upadnu oni koji su našli neku vezu.

al dobra stvar u tome je što tko god se žalio a pripada tom kvartu je poslije uspio upisati dijete.
    tako da je moj savjet,ako dijete ne upišete, odmah se bacit na žalbu.

ja se iskreno nadam da će bit lakše sad jer nam seka već ide u isti vrtić, nadam se dabi to mogla bit neka prednost.
    nažalost to nije nikakva prednost.

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj jurisnik prvotno napisa Vidi poruku
    nažalost to nije nikakva prednost.
    hm, ne znam baš...
    kada sam upisivala sina, dobila sam jasan odgovor (na pitanje kakve su nam "šanse") da ne mogu ništa garantirati, da će vidjeti kakva im je navala, ALI ako ima više djece s istim br.bodova da se uvijek trude upisati dejcu koja već u dotičnom vrtiću imaju brata/sestru.
    I nisam samo ja sa svojim vrtićem imala to iskustvo, znam za više takvih slučajeva

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ekica prvotno napisa Vidi poruku
    kada sam upisivala sina, dobila sam jasan odgovor (na pitanje kakve su nam "šanse") da ne mogu ništa garantirati, da će vidjeti kakva im je navala, ALI ako ima više djece s istim br.bodova da se uvijek trude upisati dejcu koja već u dotičnom vrtiću imaju brata/sestru.
    I nisam samo ja sa svojim vrtićem imala to iskustvo, znam za više takvih slučajeva
    to sam i ja čula
    btw, predali papire jučer, pitam kolika je gužva, veli žena: pa taman je do danas predano onoliko prijava koliko ima praznih mjesta (a još nije ni pola roka od natječaja prošlo)
    i iznenadila se da smo iz kvarta??? valjda ih ima dosta iz susjednih kvartova koji su "mladi", a nemaju vrtić (Kajzerica, Trokut...), pretpostavljam da je to u igri

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Predali ste u Siget?
    Istina, Kajzerica nema vrtić i djecu od tamo bi kao Trnsko/siget trebalo primati, ali oni jedva svoju djecu upišu... užas

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hm, pa meni je baš i logički da ako već jedno ili više djece iz obitelji ide u taj objekt da prime još braće... To je o.k.

Jelena, super za malu koja je imala 2 wc-a na raspolaganju! Baš fora!!!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hm, pa meni je baš i logički da ako već jedno ili više djece iz obitelji ide u taj objekt da prime još braće... To je o.k.

Hm..pa meni baš i nije...

Znači da se nekome primi 2 djece, a nekome niti jedno. Po meni bi bilo pravednije da se daje prednost onima koji nemaju već jedno dijete u vrtiću.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

[QUOTE=Deaedi;2136963]Hm..pa meni baš i nije...

Znači da se nekome primi 2 djece, a nekome niti jedno. Po meni bi bilo pravednije da se daje prednost onima koji nemaju već jedno dijete u vrtiću.[/QUOTE

Ma daj! Taj bi znači trebao drugo dijete voditi u drugi vrtić, jako zgodno i praktično... Pa lakše je meni voditi npr. jedno dijete u susjedni kvart u vrtić nego nekome dvoje/troje na dva ili tri različita mjesta! Bravo! Ovo samo genijalac može smisliti! Od 7h ujutro ti treba za 2 ili djece barem 1 h dok ih razvoziš na 2 ili 3 različite lokacije... Svašta! Mislim da bi trebali malo imati humanosti u sebi. Po čemu bi bilo pravednije dati prednost jednima ili drugima?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Po čemu bi bilo pravednije dati prednost jednima ili drugima?
    Pa ti si napisla da ti je OK da prednost imaju oni koji vec imaju jedno dijete u vrticu.

Ja mislim da je baš obrnuto:

1. Iz moje i plaće mog muža izdvaja se prirez iz kojeg se financiraju i vrtići. Recimo dijete mi se ne upiše u vrtić, nego se upiše nečije drugo dijete čiji brat ili sestra idu vrtić. Dakle, oni koriste beneficije za 2 djece, mi za niti jedno, a prirez plaćamo i mi i oni. Dakle, jedni dobivaju duplo više, neki ništa.

2. Ako imaš 2 djece, a jedno ti se upiše u vrtić, a jedno ne, za drugo trebaš organizirati čuvanje. Teta čuvalica sigurno košta više za 2 djece, nego za 1. Zato smatram da je pravednije da se iz npr. 2 obitelji sa 2 djece upiše po jedno iz svake obitelji, nego 2 iz jedne obitelji, a niti jedno iz druge.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mislim da bi trebali malo imati humanosti u sebi. Po čemu bi bilo pravednije dati prednost jednima ili drugima?
    Zanimljivo kako se svi pozivaju na humanost kada trebaju nešto dobiti, ali ne i kada bi trebali nešto dati. Ajde da rasprava bude praktična, a ne filozofska.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

hm, ne znam baš...
    ovo da stariji brat/seka nije prednost mi je rekla tajnica u vrtiću a i znam takve slučajeve gdje drugo dijete nije upisano (iako su imali i "pomoć kod upisa")

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cula sam sa par strana da vrtići NISU umreženi i da predam na više strana (roditeljskih strana, dakle ne od neke "inside" osobe)
    sto mislite o tome?

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ti si napisla da ti je OK da prednost imaju oni koji vec imaju jedno dijete u vrticu.

Ja mislim da je baš obrnuto:

1. Iz moje i plaće mog muža izdvaja se prirez iz kojeg se financiraju i vrtići. Recimo dijete mi se ne upiše u vrtić, nego se upiše nečije drugo dijete čiji brat ili sestra idu vrtić. Dakle, oni koriste beneficije za 2 djece, mi za niti jedno, a prirez plaćamo i mi i oni. Dakle, jedni dobivaju duplo više, neki ništa.

2. Ako imaš 2 djece, a jedno ti se upiše u vrtić, a jedno ne, za drugo trebaš organizirati čuvanje. Teta čuvalica sigurno košta više za 2 djece, nego za 1. Zato smatram da je pravednije da se iz npr. 2 obitelji sa 2 djece upiše po jedno iz svake obitelji, nego 2 iz jedne obitelji, a niti jedno iz druge.
    Tak bi mogli svi oni koji nemaju uopće djece isto nabrajati... Zanimljivo je da se uvijek broje djeca, a ne broje se stadioni i ostale gadosti koje svi skupa financiramo iz svojih plaća tj. prireza. Isto tako bi mi zaposleni sad mogli prozivati socijalu koja ima direktan upis u vrtić (makar su roditelji nezaposleni) da ne doprinose već samo dobivaju... Draga Daedi, bez uvrede ali nitko ti ne brani da imaš još djece i da još bolje iskoristiš izdvajanja tebe i tm-a kroz prirez. ower and out

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Informacija o umreženosti:
    Svi vrtići grada Zagreba su umreženi .
    Privatni i vjerski vrtići NISU umreženi sa onima grada Zagreba, i kod njih se predaje posebno.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Predali ste u Siget?
    da

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Informacija o umreženosti:
    Svi vrtići grada Zagreba su umreženi .
    Privatni i vjerski vrtići NISU umreženi sa onima grada Zagreba, i kod njih se predaje posebno.
    ovako su i meni rekli i to izričito, da NE NOSIMO u vrtiće pod b i c, već samo predajemo u prvi, da oni vide njihove upisane podatke
    i, da, zvala sam i jedan vjerski vrtić, kao i jedan privatni u kvartu (Čigru) i rečeno mi je da oni NISU umreženi i kod njih se zasebno nose papiri (ako koga zanima, u Čigri su rokovi isto sad, kao i u gradskim, a kod časnih u 2. polovici svibnja)

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Tak bi mogli svi oni koji nemaju uopće djece isto nabrajati... Zanimljivo je da se uvijek broje djeca, a ne broje se stadioni i ostale gadosti koje svi skupa financiramo iz svojih plaća tj. prireza. Isto tako bi mi zaposleni sad mogli prozivati socijalu koja ima direktan upis u vrtić (makar su roditelji nezaposleni) da ne doprinose već samo dobivaju... . ower and out

Draga winnerica, svatki argument može vući na ovu ili onu stranu, no i dalje smatram da je činjenica da je pravednije da, s obzirom na ograničen broj mjesta, mjesto u vrtiću dobije po jedno dijete iz dvije obitelji, nego dvoje iz jedne obitelji. Oni argumenti koje si navela u prvom postu na ovu temu, su samo stvar komocije.

Nadalje, drugi dio tvog posta, je bez obzira na ogradu
    Draga Daedi, bez uvrede ali nitko ti ne brani da imaš još djece i da još bolje iskoristiš izdvajanja tebe i tm-a kroz prirez
    vrlo uvredljiv. Na stranu to što ne znaš koliko imam djece, jer to, s obzirom na temu oko koje smo se raspravljale, nema nikakve veze.

Inače, činjenica je da je, iskreno, meni draže raširiti noge i raditi djecu sa svojim mužem, nego raditi na poslu od 9-17h i puniti gradsku i državnu blagajnu. Da, priznajem, ljepše mi je je.ati se nego raditi. Nažalost, svijet ne funkcionira kako si ti to zamislila, jer kada bi svi samo tako hedonistički živjeli, u konačnici, ne bi imali šta za iskoristiti, jer nitko ne bi radio, pa ne bi ni izdvajao za socijalne potrebe. Zato je većina ljudi ipak odgovornija i razumnija, pa onda možda i shvaća činjenicu da nije OK tražiti sve samo radi svoje komocije, nego, ako si nešto već dobio, moraš omogućiti da i drugi također ima priliku iskoristiti svoje pravo na vrtić.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Fascinira me često ovaj forum, odnosno kako plane (nepotrebna) rasprava u sekundi i kako smo i ovdje od informacija o upisu došli do toga koliko tko širi noge i kome...

Zna li tko kad su upisi u Waldorfskom "Vitica"?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja isto znam nekoliko primjera iz prakse gdje je dana prednost ako je već jedno dijete u vrtiću a pogotovo ako je to već treće dijete, ja ću u svakom slučaju naglasiti da je seka već tu.

i by the way ne znam nikoga kome svojevoljeno jedno dijete ide u vrtić a drugo čuva teta čuvalica, pa to bi bio kuršlus ujutro zašto ja idem, zašto ja ostajem doma, ma dajte to nema veze sa životom.

ja dok sam imala jedno dijete, bilo mi je normalno da imaju prednost oni kojima je dijete već upisano, apsolutno mi ništa drugo nije padalo na pamet (kao pametno rješenje). Ipak sam suosjećala s tim roditeljima jer sam razmišljala na način da ću se jednog dana i ja naći na njihovom mjestu.

nego vratimo se na temu...kako su vam prošli intervjui? nama je u ponedjeljak zakazan.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

msilia sam na "svojevoljno"

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

kako su vam prošli intervjui? nama je u ponedjeljak zakazan.
    baš sam ovo htjela pitati... nama je u iduću srijedu

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

pitanje- da li privatne vrtiće sufinancira grad? cini mi se da sam to negdje procitala

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

cure recite mi ja sam predala u kvatrovski vrtic papire a mali mi ide u 5 kvartova dalji vrtic koji sam navela ko dodatni vrtic ak ne upadne tu. jel oni automaski gledaju da stave djecu u taj vrtic koji smo napisali ili to bezveze pisemo. jer kak je moja rodjena u 10 mj zena mi je rekla da mogu upasti di sin ide al mi je daleko njih dvoje voditi tam pa bi malu tu probala al oni ne primaju one koji su rodjeni do 1.9 a kam ove poslje

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ja isto znam nekoliko primjera iz prakse gdje je dana prednost ako je već jedno dijete u vrtiću a pogotovo ako je to već treće dijete, ja ću u svakom slučaju naglasiti da je seka već tu.

i by the way ne znam nikoga kome svojevoljeno jedno dijete ide u vrtić a drugo čuva teta čuvalica, pa to bi bio kuršlus ujutro zašto ja idem, zašto ja ostajem doma, ma dajte to nema veze sa životom.

ja dok sam imala jedno dijete, bilo mi je normalno da imaju prednost oni kojima je dijete već upisano, apsolutno mi ništa drugo nije padalo na pamet (kao pametno rješenje). Ipak sam suosjećala s tim roditeljima jer sam razmišljala na način da ću se jednog dana i ja naći na njihovom mjestu.

nego vratimo se na temu...kako su vam prošli intervjui? nama je u ponedjeljak zakazan.
    treće dijete definitivno ima prednost jer se dobivaju bodovi na to
    u upitniku ima neko pitanje gdje se upisuju stariji brat/seka i u koji vrtić idu (nama je još teta koja je primala molbe upisala i grupu u koju je d išla)

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj mala-vila prvotno napisa Vidi poruku
    pitanje- da li privatne vrtiće sufinancira grad? cini mi se da sam to negdje procitala
    Sufinancira od ukupne komecijalne cijene koliko znam, na kraju opet cifra za roditelje bude cc 1500 kn za ove što sam ja gledala.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj mala-vila prvotno napisa Vidi poruku
    da, sa 1.600 kn
    http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=31352

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nismo još predali papire jer će nam biti gotovi u ponedjeljak (ovi koje čekamo), pa onda odmah nosim papire i vidim za dalje...

Daedi, što da ti kažem nego da si jedna obična prostakuša, pogledaj kako se izražavaš... Bljuv!

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj malo janje prvotno napisa Vidi poruku
    cure recite mi ja sam predala u kvatrovski vrtic papire a mali mi ide u 5 kvartova dalji vrtic koji sam navela ko dodatni vrtic ak ne upadne tu. jel oni automaski gledaju da stave djecu u taj vrtic koji smo napisali ili to bezveze pisemo. jer kak je moja rodjena u 10 mj zena mi je rekla da mogu upasti di sin ide al mi je daleko njih dvoje voditi tam pa bi malu tu probala al oni ne primaju one koji su rodjeni do 1.9 a kam ove poslje
    To ti je najbolje pitati u vrtiću kad idete na razgovor. Ne vjerujem baš da je upitnik "bez veze", ipak im to donosi određene informacije...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zna li tko kad su upisi u Waldorfskom "Vitica"?

U viticu se mozes upisati bilo kad ako ima mjesta.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Daedi, što da ti kažem nego da si jedna obična prostakuša, pogledaj kako se izražavaš... Bljuv!
    A čuj, istina nije uvijek lijepa za čuti!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

da uletim ovako ko padobranas u fajt
    jel netko zna da li je procedura za promjenu vrtica ista kao i kod prvotnog upisa ili je drugacija?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo mijenjali vrtic prosle godine, jer smo preselili.
    Predali smo papire u zeljeni vrtic na redovnom natjecaju u svibnju, obavili razgovor i sve, i bili primljeni.
    S novom skolskom godinom krenuli smo u taj novi vrtic, a iz starog smo se ispisali prije toga.

Dakle, sve jednako kao i da nismo bili prethodno upisani negdje drugdje.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    Predali smo papire u zeljeni vrtic na redovnom natjecaju u svibnju, obavili razgovor i sve, i bili primljeni.
    S novom skolskom godinom krenuli smo u taj novi vrtic, a iz starog smo se ispisali prije toga.

hvala

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku

I mi isto ovako. Još smo se na kraju iznenadili da su nas primili u vrtić, tj jaslice gdje je još teže dobiti mjesto (a nismo mijenjali adresu).

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja svog malog vec 3 godine nemogu prebaciti u kvartovski vrtic. kazu vec su popunjeni

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja svog malog vec 3 godine nemogu prebaciti u kvartovski vrtic. kazu vec su popunjeni
    jeste sva tri puta predavali papire tijekom upisnog roka u svibnju? i sva tri puta vas odbili? jeste li se ikad žalili?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

da 3 puta ispocetka upisivali u svibnju. kad sam pisala receno mi je da budem sretna sto ima bilo gdje vrtic tak da sam odustala ove godine

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a da možda ipak predaš, pa da ti deca budu u istom. njgore je decu razvlačiti po gradu

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a nemam vise zelja za odbijanjem jer je JAVNA TAJNA da trebas tam vezu. Znam da mala nebu upala pa se nadam da ce ju stavit kod brace u vrtic jer sam sam njega navela ko dodatni

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Mozda ja sad padam s Marsa (prvo dijete), ali kako dokazujes radni odnos, treba neka potvrda? I kako ju srociti?

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda ja sad padam s Marsa (prvo dijete), ali kako dokazujes radni odnos, treba neka potvrda? I kako ju srociti?
    poslodavac ti daje potvrdu da si zaposlena.
    svrhu ti stavi da trebas radi upisa djeteta u vrtic.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a nemam vise zelja za odbijanjem jer je JAVNA TAJNA da trebas tam vezu. Znam da mala nebu upala pa se nadam da ce ju stavit kod brace u vrtic jer sam sam njega navela ko dodatni
    a da ipak probaš?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Potvrdu izdaje poslodavac, samozaposleni si izdaju sami, forma je otprilike ovakva;

POTVRDA O ZAPOSLENJU

Ovom potvrdom potvrđujemo da je djelatnik, IME I PREZIME, zaposlen u poduzeću NAZIV PODUZEĆA, na radnom mjestu NAZIV. Imenovani je radni odnos zasnovao na neodređeno, dana DATUM ZASNIVANJA.

Potvrda se izdaje u svrhu upisa djeteta u dječji vrtić te se ne može koristiti u druge svrhe.

Još datum izdavanja potvrde + potpis i pečat poslodavca

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

rok za upis je do 16.05., to znači da u srijedu (16.05.) još uvjek mogu predati dokumentaciju za upis??MOLIM VAS HITAN ODG,NISAM U ZG..hvala

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

možeš i u srijedu

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi smo danas predali papire, sutra već imamo 2 termina od po 15 min (za svaku) za razgovor...

Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •