Stranica 68 od 191 PrviPrvi ... 1858666768697078118168 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,351 do 3,400 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

željka, napuhnutost i bockanje nakon postupka je uobičajena stvar... ali ako si baš jako napuhnuta, otežano dišeš i imaš problema s mokrenjem, odmah trk doktoru jer su to simptomi hiperstimulacije.

zeljka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Richy prvotno napisa Vidi poruku
    Zeljka84....kada si ti bila na transferu??Vidim da i ti vadis betu na isti dan kao i ja,pa zato pitam?Strasna....sretno u novom postupku!!
    Sad gledam, pa mi smo bile isti dan na punkciji i et , baš sam smotana
    Bilo nas je 3 na et....znači da smo se upoznale: yes:

zeljka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Frka, ma nije baš teko strašno, mislim da je to ovo uobičajeno...samo kaj mi je ovo prvi postupak pa mi je sve novo i dosta sam nesigurna kaj je normalno a kaj nije... uf

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u subotuinfo:doktorice nema par dana.info2:doktor ne odlazi nikud
    Koliko to nema doktorice? Jel u subotu gore?

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ne,pitala sam dal je gore u sub jer je dns nije bilo i rekli su mi da je nema ni u subotu.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ajmeee......
    Mene nešto zanima. Bila sam 2 puta na IVfu-jednom puna stimulacija, drugi put polustimulacija. U oba postupka nisam dobila ne znam koliko stanica...prvi put 3, drugi put dvije....dakle čak i u punoj stimulaciji maksimalno 3. E sad...doktorica me isto odugovlači zbog navodnog novog zakona. Čula sam da se po novom opet broji ispočetka. Nebi li bilo logično da me onda makar polustimulira, ako vec nece u punu stimulaciju...da mi ne propadnu svi ovi preostali postupci(4)?
    Nego ona mene hoce u čisto klomifenski postupak. Ajd da ja dobijem ne znam koliko, pa da sad nece zamrzavat itd. To bi shvatila...al ovak.....
    Mogla bih iskoristit to što je nema u subotu....cccc....
    Posljednje uređivanje od Strašna : 17.05.2012. at 14:18

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Strašna, bome bi bilo logično - probaj se izboriti...

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pokušat ću vidjet s doktorom...Iako ne znam ima li to smisla... Jel doktorica negdje zapiše da je npr odlucila da ce u slijedecem skilusu probat samo s klomifenima, pa dal on to vidi? il ce on kad me pogleda svoju terapiju?

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja ti ovak mislim prema iskustvu da ti to oni nit ne zapisu nit ne zapamte jer meni uvijek kaze jedno a na kraju opce nije to.tako sam prvo uopce trebala na yasmin i dodem tamo a oni mene u punu stimulaciju.odi fino na pregled,suti i slusaj sto kaze,ako ti se to ne bude svidalo,budes se pokusala dog s njim.ja sam dns bas dugo bila nutra,nije bila prevelika guzva i bio je bas pricljiv.kad si tamo?

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

E baš cu tako i probat.... rekla mi je sestra do 8 da dodjem..a vjerujem da i hocu, jer nisam vezana za prijevoz...s mužem ću...
    Kad si ti?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Ajmeee......
    Mene nešto zanima. Bila sam 2 puta na IVfu-jednom puna stimulacija, drugi put polustimulacija. U oba postupka nisam dobila ne znam koliko stanica...prvi put 3, drugi put dvije....dakle čak i u punoj stimulaciji maksimalno 3. E sad...doktorica me isto odugovlači zbog navodnog novog zakona. Čula sam da se po novom opet broji ispočetka. Nebi li bilo logično da me onda makar polustimulira, ako vec nece u punu stimulaciju...da mi ne propadnu svi ovi preostali postupci(4)?
    Nego ona mene hoce u čisto klomifenski postupak. Ajd da ja dobijem ne znam koliko, pa da sad nece zamrzavat itd. To bi shvatila...al ovak.....
    Mogla bih iskoristit to što je nema u subotu....cccc....
    stvar je u tome, da nece nam se racunat ti "milijevi" postupci, aliiii svaka bolnica ima svoj proračun tralalala i nemaju para

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ajoooooj...znači ništa od mog pokusaja za bilo sta jace od klomifena!? Bem mu...Pa s klomifenima sam imala po 1 folikul...pitanje je hocu li ist i imat..bezveze...

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Zeljka84....ti si ona koja je na dan transfera skroz bila u kašnjenju,zar ne??Plavuša duge kose,ne??ha,ha...kako se ti osjećaš nakon transfera??Ima li kakvih bolova ili nešto slično??

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ajoooooj...znači ništa od mog pokusaja za bilo sta jace od klomifena!? Bem mu...Pa s klomifenima sam imala po 1 folikul...pitanje je hocu li ist i imat..bezveze...
    ne mora znaćit

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Budem ja probala "šarmirat" doktora... :D Svakako vam javim!

zeljka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Richy prvotno napisa Vidi poruku
    Zeljka84....ti si ona koja je na dan transfera skroz bila u kašnjenju,zar ne??Plavuša duge kose,ne??ha,ha...kako se ti osjećaš nakon transfera??Ima li kakvih bolova ili nešto slično??
    hahaha... vidiš kako znaš ...to nije bio moj dan- zakasnila sam na sve što se zakasnit moglo... a ti si pretpostavljam ona crnka kratke kose??
    Ja uglavnom ležim (iako mi je to već prisjelo i leđa mi pucaju al prisilim se bar jos dan-dva) kuham rucak i tak to.Ne radim nikakve kućanske poslove, zasad. Osjećam pritisak dosta u doljnjem djelu trbuha i probadanje u jajnicima, ostalo sve normalno. Kako si ti? Koji je tebi to postupak-čini mi se isto prvi?

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Strasna,buduci da je pregled a nema doktorice,bolje da ne ides prerano jer znas da ce prvo rjesavat liste,svoje i njene,sam ces bzvz cekat dugo:/cek,jel ti to 3.dc??onda startas sad?wuhu!ja moram doc do 7.30,zapravo napisao mi je u 7 jel ikad ikog tak rano primio??sestre su rekle u 7.30
    Curke,dobile budete jezikovu juhu od admina,ovo gore bi islo u temu Nakon transfera

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Da to mi je 3DC. Trebala bi sad u postupak. A ček, primit će me prije postupaka, jel? Više ni ne znam kak toide....

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Prvo idu liste,dakle zene vec u postupku pa onda pregledi,zato kazem.zato je mene dr bila narucila 3dc iza 10.30 ali nju sam zvala direkt a ne sestre,rekla je da tad imaju vise vremena i mozemo polako sve razg kad se guzva rijesi

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mene uvijek kad je 3.dc naruče oko 10-11, ovo mi je prvi put da čujem da netko ide u 8. mislim da stvarno nema potrebe ići tako rano.

zeljka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Strasna,buduci da je pregled a nema doktorice,bolje da ne ides prerano jer znas da ce prvo rjesavat liste,svoje i njene,sam ces bzvz cekat dugo:/cek,jel ti to 3.dc??onda startas sad?wuhu!ja moram doc do 7.30,zapravo napisao mi je u 7 jel ikad ikog tak rano primio??sestre su rekle u 7.30
    Curke,dobile budete jezikovu juhu od admina,ovo gore bi islo u temu Nakon transfera
    upsssić, evo budem se odmah prebacila hvala na usmjeravanju

zeljka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Richy, odgovori mi na temi- nakon transfera

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ne brini sta ce sa klomif. biti sam 1 js
    znas kako se kaze jedan ali vrijedan, najbitnije je u toj cijeloj prici da se oplodi i ta 1 js
    i ja sam u subotu gore oko 8, 8 i 30 pa se vidimo....

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    mene uvijek kad je 3.dc naruče oko 10-11, ovo mi je prvi put da čujem da netko ide u 8. mislim da stvarno nema potrebe ići tako rano.
    ja isto, zato i kazem, stvarno mislim da ce se bezveze nacekati.

Zeljka, puno hvala, cisto da i Vama bude lakse jer se tam nekako sve grupiramo nakon ET pa izmjenjujemo simptome a i da drugima ovdje bude preglednije ako traze hitno neku info. Sretno, curke i da vam se prime. Koliko Vas je tad bilo na punkcijama i et kad ste bile na jednom i drugom? cisto me zanima situacija da znam za drugi tj.

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    i meni je u subotu 3 dc a sestra mi je danas rekla da dodjem u 8 na pregled
    jos ja njoj velim pa ja nisam u postupku zasto tako rano a ona mi kaze pa znam
    ali morate doci, ja vas moram tak zapisati i bla bla....

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ma ne mora moze se to i kasnije ali dobro. sretno, curke!

tamara1981 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure,imam par pitanja za vas...koliko se čeka na prvi pregled na VV?I koliko se čekaju lijekovi?I kako to funkcionira ako je netko iz drugog grada?
    Ako se ide autom,dobiju li se putni troškovi(makar onoliko koliko košta vlak)?Koliko puta bih morala putovati u Zg(kroz cijeli postupak)?
    Bila bih vam zahvalna ako bi mi odgovorili na bilo koje od postavljenih pitanja...poz

zeljka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma nema na čemu Geceta,dok sve pohvatam ali eto uz vasu pomoc je lakse. Hvala na lijepim zeljama!! U subotu 12.5. smo imali punkciju, mislim da nas je bilo4 a u pon.14.5.
    et i bilo nas je3 ,neka me ispravi Richy ak sam kaj pobucala

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

prvi pregled ovisi koliko se ceka, to jedino mozes saznati pozivom
    na lijekove se na VV ne ceka
    ima parova odasvud ali buduci da si iz Os, ti bi dobivala povrat putnih troskova, ne znam koji dio, to najbolje u hzzo provjeriti. a koliko bi morala putovati, dosta. kad se radi o postupku, prvo ides 3dc, pa onda negdje 8 i onda svaki drugi dan ili svaki. Sve su to stvari koje ovise od para do para.
    nadam se da sam barem nesto odgovorila. ja ti svakako preporucam nazvati pa te mozda barem pogledaju prije ljeta i kazu sto sve moras obaviti.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

to je uzasno malo! jel bilo koga na punkciji kad ste imale et? opcenito mi se cini da nas je jako malo, ne samo na vv, ipak jos svi nacekavaju zakon

zeljka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne sjecam se tocno 3 ili 4 cure..ali u zadnje vrijeme nije bas guzva u cekaonici

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj tamara1981 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,imam par pitanja za vas...koliko se čeka na prvi pregled na VV?I koliko se čekaju lijekovi?I kako to funkcionira ako je netko iz drugog grada?
    Ako se ide autom,dobiju li se putni troškovi(makar onoliko koliko košta vlak)?Koliko puta bih morala putovati u Zg(kroz cijeli postupak)?
    Bila bih vam zahvalna ako bi mi odgovorili na bilo koje od postavljenih pitanja...poz
    što se tiče prvog pregleda mislim da je pravilo da zoveš kada dobiješ I narucujes se za 8 do 10 dan ciklusa. Na taj prvi dolazis sama bez muža no trebaš ponijeti sve nalaze koje imate. Tad ti dr. Napravi uzv I kaže što dalje... Za ostalo ne znam bas... Sretno!!!!!!

tamara1981 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala cure

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

tamara1981 ja sam ti prošli tjedan bila prvi put na VV, zvala sam kad sam dobila i sestra me naručila 5 dc, jer je meni taj dan odgovarao (moji su išli u ZG a iz Slavonije smo također)..bila sam naručena u 10, prozvali su me u 10.15h, prije toga mi je sestra uzela mjere (da se pohvalim struk 62, bokovi 92, a i grudi su mi 92, samo mi ih ona nije mjerila,haha), i tako osnovne podatke..doktorica mi napravila uzv, isto malo popričala samnom, pogledala muževe nalaze, rekla mi šta sve trebam obaviti do iduće menstruacije i kad dobijem opet idem gore, vaditi hormone i donijeti nalaze od briseva. Tako da računaj da ćeš u narednih mj dana još jednom sigurno morati u Zg..Meni gin. nije zadnji put dala putni nalog, al ovaj put ću tražit da mi da kad budem išla po uputnice, imamo pravo, čim prelazi 60 km , mislim....ja se raspisala, nadam se da sam barem malo pomogla

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

i ja čujem da baš ovih dana nema neke gužve na punkcijama i transferu, meni osobno je bilo tim bolje...i ja se nadam novom zakonu čim prije, ali mislim da ćemo se još načekati...iako isto tako primjećujem da zadnjih nekoliko dana nije se baš dobivalo puno zdravih stanica...2,3,4...i tako...kod mene su dobili 4 jajne stanice, s tim da su mi dvije bile odlične i njih su mi oplodili, ova treće je bila tek na prago do toga da bude dobra, a ova četvrta dosta loša...ma ja presretna i za te dvije koje su se,hvala bogu oplodile i obje mi mrvice vraćene!Što se tiče putnih troškova, evo ja osobno mogu reći da sam puno puta bila gore na VV, ali sve o svom trošku!Ja jesam prema preporuci liječnika išla odmah gore, ali s tim da mi je odmah rekao da nemam pravo na putne troškove ( a ja sam inače isto Slavonka ), jer da se putni troškovi isključivo isplaćuju samo za najbližu bolnicu gdje se takve stvari obavljaju, a meni je to Osijek!Tako da za sve ostale bolničke ustanove koji su mi dalji moram snositi troškove sama!Iskreno, meni totalno nepravedno, ali ja tu nisam mogla ništa iako sam se stvarno pokušavala izboriti za to!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

u dobru i zlu nadam se da se promjenilo sa putnim nalazima, jer ako ti je Osijek bliži, rijetko koji gin. će ti dati putni nalog. Znači putni nalog možeš dobiti samo ako ideš u najbližu bolnicu. E sad zavisi gdje si u Slavoniji. AKo si na zapadu, onda još i postoji nada. Ja ti želim da nemaš problema što se toga tiče.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Richy zajedno smo pisale

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Eh da...zaboravih reci...i meni su ukinuti putni nalozi koje sam do sada uredno dobivala... Uz gore navedeno objašnjenje, koje sam i sama znala...ali eto dok ide-ide...

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

prvi pregled ovisi koliko se ceka, to jedino mozes saznati pozivom
    na lijekove se na VV ne ceka
    ima parova odasvud ali buduci da si iz Os, ti bi dobivala povrat putnih troskova, ne znam koji dio, to najbolje u hzzo provjeriti. a koliko bi morala putovati, dosta. kad se radi o postupku, prvo ides 3dc, pa onda negdje 8 i onda svaki drugi dan ili svaki. Sve su to stvari koje ovise od para do para.
    nadam se da sam barem nesto odgovorila. ja ti svakako preporucam nazvati pa te mozda barem pogledaju prije ljeta i kazu sto sve moras obaviti.
    Samo da se nadovežem, ako si iz Osijeka...nemaš pravo na putni nalog za ZG. Nego za najbližu ustanovu u kojoj se isto obavlja...a to je Os. Ili sam nešto pobrkala!?

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

I imam jedno glupavo pitanjce....Cure koje idete kod doktora... jel vi sebi nosite kakve suknje ili jednostavno kad se skinete...prešetate onaj tamo dio..onak...gologuze...:D Kod doktorice je paravan za skidanje odmah kraj kreveta na koji trebamo leći pa mi je taj dio nešto lakši.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

strašna moja taktika za ginekologe opcenito su - tunike. nece pomislit da se nisi skinula, a neces ni bit gologuza.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala bubekice!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja nisam nikada pazila na to, a i sada kada sam trudna. Obučem šta mi se taj dan oblači. Svejedno legnem i raširim noge i ne vidim problem da se gologuza prošetam do stola, pa to je samo par koraka.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nakon postupaka, trudnoće i osobito poroda mogu gologuza prošetat i glavnim trgom što se mene tiče sram je negdje ispario u silnoj golotinji

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ma daj, koliki me vec gledaju, opce mi je vise svejedno

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    strašna moja taktika za ginekologe opcenito su - tunike. nece pomislit da se nisi skinula, a neces ni bit gologuza.
    potpisujem!!!!!!

Deamar avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Bok, cure.. Evo i mene k vama na forum.. Ukratko, čitam vas već duže a sad sam se napokon odlučila pridružiti.. Imam 27 godina, suprugu je dg azoospermija i krećemo na VV na daljnju obradu.. Muža sam naručila kod androloga 9.8. a ja idem na pregled 25.5. Neću sad pisati koliko sam razočarana u doktore i način pristupanja.. Reći ću samo da smo od prvog dana prepušteni sami sebi i da nisam čitala tu kod vas pola toga ne bih ni znala.. Izgubili smo puno vremena ali, nema veze.. Idemo dalje.. Sve vas lijepo pozdravljam

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

uh, je ne mogu zamisliti to gologuzo šetanje, i uvijek se čudim kako sam je jedina u suknji u čekaoni... ništa mi drugo nije bed, ali u hlačama idem jedino kad je punkcija ili transfer...

inače, ja danas bila na folikulometriji, kaže dr da ima dosta folikula (ne znam koliko točno), povisio mi na 2 Menopura i sutra sam opet gore. sad me malo neka nervoza ulovila, baš se bojim HS. ali valjda će biti sve ok.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    u dobru i zlu nadam se da se promjenilo sa putnim nalazima, jer ako ti je Osijek bliži, rijetko koji gin. će ti dati putni nalog. Znači putni nalog možeš dobiti samo ako ideš u najbližu bolnicu. E sad zavisi gdje si u Slavoniji. AKo si na zapadu, onda još i postoji nada. Ja ti želim da nemaš problema što se toga tiče.
    E vidiš to nisam znala, znači ništa..a dobro... ma ja sam na istoku, kod Vk, bliže mi je Os naravno nego Zg.
    Tamara ja sam nosila suknju prvi put, navikla sam tako kod svoje soc.gin. A i tunike su praktične, nisam još toliko slobodna da šetam gologuza..., mada napravimo ta 2 koraka u suknji..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ispravak Strašna je pitala to za suknje, ja mislila Tamara..., znači odgovor strašnoj!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •