-
pozdrav svima
koliko vidim na webu pise da je klinika otvorena u travnju , a evo i linka njihove sluzbene web stranice :
http://www.ivfsarajevo.com/
inace bolujem od azoo , prosle godine radjena prva i jedina punkcija testisa na VV , pri punkciji je nadjeno nesto spermija , no kako to tamo ne zamrzavaju .... u procesu sam pronalaska mjesta gdje bih mogao ponoviti postupak i pritom u slucaju da mi se nesto nadje da se i zamrzne . Ako zna netko gdje bih se to dalo izvesti unutar Hrvatske ili okoline molio bih da mi se javite sa informacijama , takodje ako imate kakva pitanja rado cu vam odgovoriti i probati pomoci ako mogu 
p.s. inace prije punkcije sam na svoju ruku privatno radio inhibin b koji je pokazao katastrofalnu normu od 20 uz opis teskog poremecaja spermatogeneze , fsh takodje iznad norme 17 , testosteron takodje ispod granice 8 , 30 , i unatoc tome svemu pri prvoj punkciji jednog testisa mi je nadjeno dovoljno za ivf i icsi postupak , tako da mozete zakljuciti po mome slucaju da unatoc svim tim nalazima mozete se nadati necemu , tako da ne uzimajte zdravo za gotovo negativne odgovore doktora donese na temelju losih nalaza . .
Inace muzevima bih preporucio tretmane refleksologije stim da se ukaze razlog i cilj do kojeg zelite doci osobi koja se time bavi .
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma