Nije me dugo bilo svrnula sam na kratko curkama dat podrsku Do prije par mjeseci i ja sam tu bila a sad jos mj dana i stize moj mali mrvek Drzte se cure
Nije me dugo bilo svrnula sam na kratko curkama dat podrsku Do prije par mjeseci i ja sam tu bila a sad jos mj dana i stize moj mali mrvek Drzte se cure
Curke pitanje, oplodili su 2 js.
Danas 3dan jedna je 8stanicna, koliko sam shvatila to je super i to je max koliko ih moze imati na 3dan.
Ispravite ako grijesim!
A druga ima toliko stanica da se vise ne daju prebrojit, naprednija od ove prve, odlicna je.
Kako je to moguce za treci dan.
Znaci da prelazi u blastocistu, jer ide preko 8 stanica.
Danas su jednoj curi vratili 5dan 2js 8 stanicne.
to jos nisu blastocite, a peti je dan?
A čuj nije u biologiji uvijek sve po pravilimaja se uvijek sjetim riječi jedne cure tu sa foruma, kad je imala transfer 2 staničnog embrija, doc joj je rekao:nitko od nas ne znakakvi smo embriji mi bili
bitno je da se lijepo dijele, da su pravilnii ne odveć fragmentirani.
Melem, dobro ti je rekla Tikki. Ne brini se previše i nek ti je sa srećom.
Melem sretno!!!
žužy...nisam ničime stimulirana u prirodnome. pratili smo jedan folikul koji sam imala....kad je utvrđena ovulacija....odmrzavali su jajne stanice.
aha,imali ste zamrznute jajne st.,otud 3 zametka..pomislila sam da su te možda s čim postimulirali lagano.žao mi je što nije uspjelo..
Prof se namucio,
Ali mrvice su kod mame
Zahvalna sam do neba,pozdrav iz Petrove
bravo melem!
kako se osjećaš?
tko je radio transfer?
čuvaj draga svoje mrvice..
nadam se da si zadovoljna prof.R
Bravo Melem baš si se namučila,ali glavno da su mrvice na sigurnom!
Moj dok,prof.Vrcic,
Kada je zavrsio,okrenuo se,a ledja znojna koliko se mucio,40min za transfer.
Imam cervix u obrnut S i promijenio katetere i na kraju s jednim usao odmah.
Bilo je vec price o zamrzavanju i enteroskopiji da se izravna cervix
imam 4 folikula tri po 11 mm jedan od 12mm na 9 dcmalo mi tanki endometrija pa sad opet gutam tablete
valjda bude ok
Super da je na kraju dobro prošlo i da su mrvice kod tebesretno draga!
Melem čuvaj svoje mrvice i ima da je za 2tj beta do neba
Pilek sretno!!
Vidim bilo nas je dosta danas u Petrovoj, Melem možda sam i tebe vidjela na krevetu, vidjela sam da je sestri Ireni bilo prometno danasBravo, sad ih čuvaj i uskoro očekujemo tvoju veliku betu. Ja sam danas vidjela svoje 2 mrvice kako im treperi srčeko, ne čuje se još ništa ali se vide
ali moram jače mirovati jer su još jajnici veliki ali su se povukli kako su bili a i tekućina, ali imam hematom mali i rekla je dr. Pavičić ležati i ležati. Kontrola za 3 tjedna sa krvnom slikom, urinokulturom,OGTT-om (fuj) i još nečim što ne znam pročitati ali moj ginekolog će znati. Pusa svima
![]()
Kristina 1977 ajde javi na odbrojavanje pa da te Geceta stavi na listu trudnica![]()
Curke, eto lezim nakon finog rucka u kreveticu i spavuckam, puna utrogestana.
Cudo malo se dogodilo jutros, sada pazim te dvije mrvice.
Reklu su za 14dana beta, jel dan transfera 1 dan?
melem33, dan transfera je nulti dan.
pilek, samo naprijed!![]()
da ja sam bila u onoj gužvi, al mogu ti reći da sam dosta brzo i sve obavila hvala Bogu, mislila sam da ću duže čekati ali kad je krenulo išlo je stvarno brzo..uživaj, papaj,odmaraj, nek te maze i paze ovih 14 dana![]()
Ah, ja i moje guglanje
Uspjela sam naci na stranicama mariborskog ivf centra, da tezak! Nemoguce/onemogucen et moze imati isto faktor da ne dodje do implant. ili da ako dodje, onda se embriji lose razvijaju.
Nisam bas to trazila, ali nasla sam.
Sada sam zvala biologicu i rekla mi je da bi to bilo kada bi bile neke teske anomalije, priraslice, da je bilo puno krvi..ovako ne i cestitala mi na odlicnim mrvicama
melem ne sekirati se prije vremena
sto se tice transfera i moj traje, ne bas 40 minuta, ali bude 20 minuta, sto se mene tice ja bi mogla s anestezijom odraditi transfer, ali me jos nisu shvatili ozbiljno
u svakom slucaju melem sretno
Jutroooo,
Kaj je zatisje u petrovoj?
Vazno jucer mi je bilogica rekla da 14dana totalnog mirovanja je nepreporucljivo, jer treba cirkulacija,kisik,time i prokrvljenost maternice.
Kaze da pacijenticama koje se vrate na job preporuca svakih sat obaveznog protegnuca nogu,prosetati,makar i oko stola.
Melem nemoj čitati previše i opterećivati se, samo se opusti, uživaj, i ja nisam skroz mirovala, ručak, suđe, šetnja po dvorištu, malo do mame, naravno smetala me i prašina i ovo i ono, sve sam ja to polako rješavala, ako osjećaš umor odmoriš. Samo pazi na da ne dižeš teško i ne napinješ se. Ovo ostalo laganini. Ja sam se i vratila na posao nakon 9 dana, a cura s kojom sam bila na transferu je rekla da će ona nakon 3 dana na posao,ali isto sve polako. Kako ti osjećaš da je dobro tako i radi. A mozak na pašu![]()
Bili, bas tak dolaze mi poshete pricamo, stavim sudje usudjricu, ves poslozim, sve laganini.
Lezim malo i tak mic po mic...
veliki pozdrav svim forumašima......
od srca vem želim da vam se ostvare vaše velike želje...
ja sam nova u svemu ovome i izgubljena sam max.
imam jednu zamolbu...
mi smo sad već 3 godine u braku i 2 godine intenzivno radimo na bebi....ali ništa....već sam luda od čekanja mengi..praćenja simptoma jesam li trudna, pa bole dojke ja se razveselim, menga kasni i onda za par dana dođe i padnem u depresiju....i tako ispočetka...
meni je 27 godina, a mužu 31 i meni su dokazani PCO, imam viška kila 174/97kg, to sve nakupljeno od kad sam dobila mirniji posao i samo se vozam u autu i jedem što stignem...uh....pa bih htjeli krenuti od nečega...odlučili smo za petrovu jer živimo blizu pa mi je zgodno ići na preglede i šta treba....
molim vas ako mi možete preporučiti neku dobru i susretljivu dr, jer sam čitala forum i ima puno pozitivnih i negativnih iskustava, pa u vas imam povjerenje i molim vas za pomoć.
čula sam sve naj o Dr. Šprem pa me zanimaju iskustva i koga mi još možete preporučiti...
unaprijed hvala
Dobrodosla,
Ovdje cemo ti sigurno pomoci sa svime sto trebas, da ti smanjimo mpo nedoumice i lutanja.
Doktori u Petrovoj su svi dobri, imas profesore i doktore.
Mozes mi se javiti na pp?
A sva. Tko ti moze nesto reci o svojem doku, kojeg god izabrala bitno je da mu vjerujes i da iz tog povjerenja nastane tvoja opustenost i da im se cijelom timu prepustis.
Moj dok je Vrcic,ozbiljan, vrlo koncentriran na pacijenta, pamti detalje, ne prica puno,ali ono sto kaze vrijedi.njezan, definitvno najnjezniji dok u Petrovoj i sire.Bas ima ruku za to.
Dosao je s godisnjeg napraviti mi transfer, jer spomenuta doktorica nije mogla, ne radi njene nesposobnosti, vec m ja kompliciraniji slucaj po tome bila i prof.V je bio dobitna kombinacija, mozda je presudila sreca ili iskustvo vise, da je on uspio.
Postoje 3 moja iskustva s njim, u kojima je bio covjek, prije nego dok.
Radakovic mi je radio aspiraciju,8 folikula vadio, nisam imala kap krvi nakon aspiracije, jako je posvecen pacijenticama.
I na kraju Sprem, nas dvije imamo losu karmu, uvijek mi nesto fula u prosudbi,npr. Da mozda imam pcos..duga prica, ali dobra je dok.
Ima tu jos Pacijentica od Strelca, Čanića, Ivanišević,Šimunić...netko. E ti dati svoja iskustva.
Bokic cure, nije me bilo 2 tjedna i sad citam postove i skacem "do plafona" od srece... Mrvice rastu, jupiiii...bili, Kristina, Melem- drzite se!!! Puse vam saljem svima!!!
Malasovica, ja sam stvarno slucajno "dopala u ruke" dr. Streleca jer sam pogodila dan kad on ima ambulantu, nisam puno znala o IVF-u pa sam mu dosadjivala sa 100 pitanja, ko neko dijete u tijelu 40-godisnjakinje, imao je strpljenja, nije bilo ko na traci... Jos nisam u postupku (krecem u 10. mj. ) pa ti ne znam reci kakav je kad sve to krene ali cure na forumu znaju sve, male enciklopedije, samo pitajIskustvo s dr. Simunicem imam iz davnih dana kad sam imala problema s rubeolom u trudnoci i tada je bio super, poslije me razocarao kad se "gurao" k Milinivicu oko zakona ali to je druga tema, nema veze s njegovom strucnoscu...
malasovica,eto isto kao i sneki tako sam i ja upala kod dr. streleca.kad smo se prvi put naručivali bilo mi je bitno da ne čekam predugo,kod njega je bio najbliži slobodan termin i tako je krenulo.sad nakon nekoliko "druženja" mogu ti reči da sam zadovoljna s njim i da ga nebi mjenjala.radio mi je folikumetrije,pct,sve objasni,ne odugovlači s koje čim,ljubazan je.dr. šprem mi je radila punkciju,neznam kakva je,nikad nismo razgovarale.dr. čanić mi je bio na transferu,isto dobro iskustvo,jako ljubazan,ma čim mi se nasmijao i poželio sreću na kraju,mam mi je bilo lakše.eto...možda se javi koja cura s iskustvima kod nekog drugog dr. al mislim da ti nebude loše kojeg god odabrala.
Malasovica slažem se sa svime što su ti cure napisale po pitanju doktora, ja sam kod dr.Pavičić-Baldani, jako sam zadovoljna, meni je dobra doktorica, sve mi objasni detaljno svaki puta. Nije mi ona radila punkciju nego dr. Ivana Jurković, koja mi je bila i na prvom pregledu nakon što je utvrđena trudnoća, ona mi je isto ok. Transfer mi je radila dr. Pavičić i stvarno sve je bilo ok. Ako ti bilo što treba tu smo, nemoj se ustručavati pitati. Sve smo mi ovdje došle prvi puta, sa tisuću pitanja i zbrkom u glaviMi smo ti ko mušketiri Svi za jednog, jedan za sve
![]()
Bok curke!
Moji folikulici rastu 16+
A ja sam kod dr šprem,zasad je ok mada mi ne govori bas previse i neznam dal je to samo kod mene slučaj da mi je trebalo toliko vremena da dodjem do AIH-a.
Ja sam kod doktora Strelca,ali ga uopće nisam vidjela ovaj mjesec kad sam išla u postupak,jer je on na godišnjem cijeli mjesec,tako da mi je UVZ odrađivao prof.Vrčić,punkciju radila dok.Baldani,a transfer dok.Čanić koji me oduševio! Mislim da je svejedno kod kog da dođeš svi će odraditi super posao!
Vidim kristina beta ti je prekrasna kad je ultrazvuk??
dobro nam došlai što prije među trudnice otišla
Nemam baš puno iskustva s doktorima jer sam kao i Sneki41 u postupku u 10 mj.( Sneki možda se i budemo družile tamo)
Jedino što ćeš duuugo čekati na postupak između 6 i 9 mj.čak, a koliko sam čula na VV se čeka 2 do 3 mj.pa sad ne znam..
prvo ćeš obaviti konzultacije i stavit ćete na listu za lijekove, navodno da sad upisuju za 02/2013..
I samo pitanje,jel ti dragi napravio spermiogram?
Bili UVZ je u utorak,malo me strah šta će doktori reći,nadam se da je sve u redu! Jel ti i dalje moraš na preglede u petrovu ili sada sve preuzima tvoj ginekolog?
Pozdrav curke,
moram se pridruziti hvalospjevima. ja sam takodjer Strelecov pacijent. Bila sam kod njega na laparoskopiji prije 5g pa sam i s IVF-om nastavila kod njega.
Ne mogu se potuziti na nista. Na prvom IVF-u mi je radio aspiraciju koja je bila savrseno bezbolna. Transfer mi je radio prof. Vrcic i tu je bilo dosta problema.
U drugom postupku, nisam sigurna ko je bio na aspiraciji (bila je nedelja i ja sam bila drogirana kod je doktor usao) ali je bila poprilicno bolna a transfer je radio dr. Strelec. I ovaj puta je bio problematican ali navodno da sam imala srece sto ga je radio upravo on jer je najbolji kod takvih problematicnih stvari. I ta druga kombinacija je bila dobitna![]()
Mislim da može i tvoj ginekolog samo, ja sam išla u Petrovu sad 2. puta jer sam imala slobodne tekućine i jaaako velike jajnike, pa sam išla k njima s obzirom da je ipak postupak bio kod njih pa ono, ali bila sam i kod svog ginekologa. Mislim da ću ići na još jedan pregled kod njih pa onda samo kod svog ginića, budem vidla naručili su me za 3 tjedna pa ću razmisliti do onda. Htjela bih da se sve vrati u normalu pa da se prepustim onda samo u ruke svog ginekologa. ipak da ne putujem svako malo u Zg, znam da nije Zg kraj svijeta ali ono....Drugi tjedan ću kod svog ginekologa pa ću otvoreno popričati s njim.
nešto sam zaribala, pa mi nije prikazalo pola poruke. Vjerujem da će sve biti ok, ja sam bila jako nervozna prije ultrazvuka, uh ...Baš sam danas s MM-om pričala o tebi, kako je bio samo jedan a evo te sad, cijeli se naježio tako mu je bilo drago. Kaže da i on drži palčeve i da javljaš novostiTi se dobro osjećaš? nema mučnina još, vrtoglavica i tako to?