Stranica 34 od 112 PrviPrvi ... 2432333435364484 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,651 do 1,700 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Nije me dugo bilo svrnula sam na kratko curkama dat podrsku Do prije par mjeseci i ja sam tu bila a sad jos mj dana i stize moj mali mrvek Drzte se cure

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Curke pitanje, oplodili su 2 js.
    Danas 3dan jedna je 8stanicna, koliko sam shvatila to je super i to je max koliko ih moze imati na 3dan.
    Ispravite ako grijesim!
    A druga ima toliko stanica da se vise ne daju prebrojit, naprednija od ove prve, odlicna je.
    Kako je to moguce za treci dan.
    Znaci da prelazi u blastocistu, jer ide preko 8 stanica.
    Danas su jednoj curi vratili 5dan 2js 8 stanicne.
    to jos nisu blastocite, a peti je dan?

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

A čuj nije u biologiji uvijek sve po pravilima ja se uvijek sjetim riječi jedne cure tu sa foruma, kad je imala transfer 2 staničnog embrija, doc joj je rekao:nitko od nas ne znakakvi smo embriji mi bili bitno je da se lijepo dijele, da su pravilnii ne odveć fragmentirani.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Melem, dobro ti je rekla Tikki. Ne brini se previše i nek ti je sa srećom.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Idem ja po mrvice moje

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Melem sretno!!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

žužy...nisam ničime stimulirana u prirodnome. pratili smo jedan folikul koji sam imala....kad je utvrđena ovulacija....odmrzavali su jajne stanice.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

aha,imali ste zamrznute jajne st.,otud 3 zametka..pomislila sam da su te možda s čim postimulirali lagano.žao mi je što nije uspjelo..

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku

Idem ja po mrvice moje
    Melem,
    sretno!

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Prof se namucio,
    Ali mrvice su kod mame
    Zahvalna sam do neba,pozdrav iz Petrove

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

bravo melem!
    kako se osjećaš?
    tko je radio transfer?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

čuvaj draga svoje mrvice..
    nadam se da si zadovoljna prof.R

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bravo Melem baš si se namučila,ali glavno da su mrvice na sigurnom!

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Moj dok,prof.Vrcic,
    Kada je zavrsio,okrenuo se,a ledja znojna koliko se mucio,40min za transfer.
    Imam cervix u obrnut S i promijenio katetere i na kraju s jednim usao odmah.
    Bilo je vec price o zamrzavanju i enteroskopiji da se izravna cervix

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

dobro je,glavno da su mrvice kod tebe

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    Moj dok,prof.Vrcic,
    Kada je zavrsio,okrenuo se,a ledja znojna koliko se mucio,40min za transfer.
    Imam cervix u obrnut S i promijenio katetere i na kraju s jednim usao odmah.
    Bilo je vec price o zamrzavanju i enteroskopiji da se izravna cervix
    e draga pa jel nisi rekla da je prof.R tvoj dok?
    ja mislila dobit ću informacije iz prve ruke..hihihi
    ma nema veze,bitno da se sretno završilo

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    e draga pa jel nisi rekla da je prof.R tvoj dok?
    ja mislila dobit ću informacije iz prve ruke..hihihi
    ma nema veze,bitno da se sretno završilo
    Ne, on mi je radio aspiraciju, jer sam je imala za vikend kada je bio dezuran.
    Sorry, ne sjecam se puno, ok je, pristojan.

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

imam 4 folikula tri po 11 mm jedan od 12mm na 9 dc malo mi tanki endometrija pa sad opet gutam tablete valjda bude ok

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Super da je na kraju dobro prošlo i da su mrvice kod tebe sretno draga!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Melem čuvaj svoje mrvice i ima da je za 2tj beta do neba
    Pilek sretno!!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Vidim bilo nas je dosta danas u Petrovoj, Melem možda sam i tebe vidjela na krevetu, vidjela sam da je sestri Ireni bilo prometno danas Bravo, sad ih čuvaj i uskoro očekujemo tvoju veliku betu. Ja sam danas vidjela svoje 2 mrvice kako im treperi srčeko, ne čuje se još ništa ali se vide ali moram jače mirovati jer su još jajnici veliki ali su se povukli kako su bili a i tekućina, ali imam hematom mali i rekla je dr. Pavičić ležati i ležati. Kontrola za 3 tjedna sa krvnom slikom, urinokulturom,OGTT-om (fuj) i još nečim što ne znam pročitati ali moj ginekolog će znati. Pusa svima

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kristina 1977 ajde javi na odbrojavanje pa da te Geceta stavi na listu trudnica

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim bilo nas je dosta danas u Petrovoj, Melem možda sam i tebe vidjela na krevetu, vidjela sam da je sestri Ireni bilo prometno danas Bravo, sad ih čuvaj i uskoro očekujemo tvoju veliku betu. Ja sam danas vidjela svoje 2 mrvice kako im treperi srčeko, ne čuje se još ništa ali se vide ali moram jače mirovati jer su još jajnici veliki ali su se povukli kako su bili a i tekućina, ali imam hematom mali i rekla je dr. Pavičić ležati i ležati. Kontrola za 3 tjedna sa krvnom slikom, urinokulturom,OGTT-om (fuj) i još nečim što ne znam pročitati ali moj ginekolog će znati. Pusa svima
    Je, je..
    Danas je sestra Irena imala aspiraciju i 3 transfera, a jos sve nekako kasnilo, ja zastopala vremenom.
    A ri si bila u onoj guzvi tamo pred ambulantom?

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Curke, eto lezim nakon finog rucka u kreveticu i spavuckam, puna utrogestana.
    Cudo malo se dogodilo jutros, sada pazim te dvije mrvice.
    Reklu su za 14dana beta, jel dan transfera 1 dan?

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

melem33, dan transfera je nulti dan.

pilek, samo naprijed!

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nulti, joj kak volim to nulto

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

da ja sam bila u onoj gužvi, al mogu ti reći da sam dosta brzo i sve obavila hvala Bogu, mislila sam da ću duže čekati ali kad je krenulo išlo je stvarno brzo..uživaj, papaj,odmaraj, nek te maze i paze ovih 14 dana

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ah, ja i moje guglanje
    Uspjela sam naci na stranicama mariborskog ivf centra, da tezak! Nemoguce/onemogucen et moze imati isto faktor da ne dodje do implant. ili da ako dodje, onda se embriji lose razvijaju.
    Nisam bas to trazila, ali nasla sam.
    Sada sam zvala biologicu i rekla mi je da bi to bilo kada bi bile neke teske anomalije, priraslice, da je bilo puno krvi..ovako ne i cestitala mi na odlicnim mrvicama

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

melem ne sekirati se prije vremena
    sto se tice transfera i moj traje, ne bas 40 minuta, ali bude 20 minuta, sto se mene tice ja bi mogla s anestezijom odraditi transfer, ali me jos nisu shvatili ozbiljno
    u svakom slucaju melem sretno

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Danas nas je bome bilo u Petrovoj!

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Jutroooo,
    Kaj je zatisje u petrovoj?
    Vazno jucer mi je bilogica rekla da 14dana totalnog mirovanja je nepreporucljivo, jer treba cirkulacija,kisik,time i prokrvljenost maternice.
    Kaze da pacijenticama koje se vrate na job preporuca svakih sat obaveznog protegnuca nogu,prosetati,makar i oko stola.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u vrlo nervoznoj fazi . Ovaj tjedan idem po lijekove, pa onda sredinom 6. počinjem s pikanjem, ili možda i ranije, ne znam kakav će mi protokol točno biti. Prvi put nisam bila ovako živčana, možda zato što nisam znala točno u što se upuštam... Kada ti počinješ?
    Draga ja sam pokupila lijekove,krajem ovog mjeseca počinjem sa pikanjem tak da sam u 6 mjesecu i na punkciji i svemu ostalome ako Bog da!! Sada cekam vješticu..heheheh

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mary kava kad dodjes

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Melem nemoj čitati previše i opterećivati se, samo se opusti, uživaj, i ja nisam skroz mirovala, ručak, suđe, šetnja po dvorištu, malo do mame, naravno smetala me i prašina i ovo i ono, sve sam ja to polako rješavala, ako osjećaš umor odmoriš. Samo pazi na da ne dižeš teško i ne napinješ se. Ovo ostalo laganini. Ja sam se i vratila na posao nakon 9 dana, a cura s kojom sam bila na transferu je rekla da će ona nakon 3 dana na posao,ali isto sve polako. Kako ti osjećaš da je dobro tako i radi. A mozak na pašu

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bili, bas tak dolaze mi poshete pricamo, stavim sudje usudjricu, ves poslozim, sve laganini.
    Lezim malo i tak mic po mic...

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

veliki pozdrav svim forumašima......
    od srca vem želim da vam se ostvare vaše velike želje...
    ja sam nova u svemu ovome i izgubljena sam max.
    imam jednu zamolbu...
    mi smo sad već 3 godine u braku i 2 godine intenzivno radimo na bebi....ali ništa....već sam luda od čekanja mengi..praćenja simptoma jesam li trudna, pa bole dojke ja se razveselim, menga kasni i onda za par dana dođe i padnem u depresiju....i tako ispočetka...
    meni je 27 godina, a mužu 31 i meni su dokazani PCO, imam viška kila 174/97kg, to sve nakupljeno od kad sam dobila mirniji posao i samo se vozam u autu i jedem što stignem...uh....pa bih htjeli krenuti od nečega...odlučili smo za petrovu jer živimo blizu pa mi je zgodno ići na preglede i šta treba....
    molim vas ako mi možete preporučiti neku dobru i susretljivu dr, jer sam čitala forum i ima puno pozitivnih i negativnih iskustava, pa u vas imam povjerenje i molim vas za pomoć.
    čula sam sve naj o Dr. Šprem pa me zanimaju iskustva i koga mi još možete preporučiti...
    unaprijed hvala

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Dobrodosla,
    Ovdje cemo ti sigurno pomoci sa svime sto trebas, da ti smanjimo mpo nedoumice i lutanja.
    Doktori u Petrovoj su svi dobri, imas profesore i doktore.
    Mozes mi se javiti na pp?
    A sva. Tko ti moze nesto reci o svojem doku, kojeg god izabrala bitno je da mu vjerujes i da iz tog povjerenja nastane tvoja opustenost i da im se cijelom timu prepustis.
    Moj dok je Vrcic,ozbiljan, vrlo koncentriran na pacijenta, pamti detalje, ne prica puno,ali ono sto kaze vrijedi.njezan, definitvno najnjezniji dok u Petrovoj i sire.Bas ima ruku za to.
    Dosao je s godisnjeg napraviti mi transfer, jer spomenuta doktorica nije mogla, ne radi njene nesposobnosti, vec m ja kompliciraniji slucaj po tome bila i prof.V je bio dobitna kombinacija, mozda je presudila sreca ili iskustvo vise, da je on uspio.
    Postoje 3 moja iskustva s njim, u kojima je bio covjek, prije nego dok.
    Radakovic mi je radio aspiraciju,8 folikula vadio, nisam imala kap krvi nakon aspiracije, jako je posvecen pacijenticama.
    I na kraju Sprem, nas dvije imamo losu karmu, uvijek mi nesto fula u prosudbi,npr. Da mozda imam pcos..duga prica, ali dobra je dok.
    Ima tu jos Pacijentica od Strelca, Čanića, Ivanišević,Šimunić...netko. E ti dati svoja iskustva.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bokic cure, nije me bilo 2 tjedna i sad citam postove i skacem "do plafona" od srece... Mrvice rastu, jupiiii...bili, Kristina, Melem- drzite se!!! Puse vam saljem svima!!!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Malasovica, ja sam stvarno slucajno "dopala u ruke" dr. Streleca jer sam pogodila dan kad on ima ambulantu, nisam puno znala o IVF-u pa sam mu dosadjivala sa 100 pitanja, ko neko dijete u tijelu 40-godisnjakinje, imao je strpljenja, nije bilo ko na traci... Jos nisam u postupku (krecem u 10. mj. ) pa ti ne znam reci kakav je kad sve to krene ali cure na forumu znaju sve, male enciklopedije, samo pitaj Iskustvo s dr. Simunicem imam iz davnih dana kad sam imala problema s rubeolom u trudnoci i tada je bio super, poslije me razocarao kad se "gurao" k Milinivicu oko zakona ali to je druga tema, nema veze s njegovom strucnoscu...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj malasovica prvotno napisa Vidi poruku
    ...čula sam sve naj o Dr. Šprem pa me zanimaju iskustva i koga mi još možete preporučiti...
    ja sam kod dr.šprem i mogu reći sve najbolje za nju.
    profesionalna, susretljiva, osjećajna, nježna, uvijek dobre volje.
    da je bar više takvih doktora.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

malasovica,eto isto kao i sneki tako sam i ja upala kod dr. streleca.kad smo se prvi put naručivali bilo mi je bitno da ne čekam predugo,kod njega je bio najbliži slobodan termin i tako je krenulo.sad nakon nekoliko "druženja" mogu ti reči da sam zadovoljna s njim i da ga nebi mjenjala.radio mi je folikumetrije,pct,sve objasni,ne odugovlači s koje čim,ljubazan je.dr. šprem mi je radila punkciju,neznam kakva je,nikad nismo razgovarale.dr. čanić mi je bio na transferu,isto dobro iskustvo,jako ljubazan,ma čim mi se nasmijao i poželio sreću na kraju,mam mi je bilo lakše.eto...možda se javi koja cura s iskustvima kod nekog drugog dr. al mislim da ti nebude loše kojeg god odabrala.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Malasovica slažem se sa svime što su ti cure napisale po pitanju doktora, ja sam kod dr.Pavičić-Baldani, jako sam zadovoljna, meni je dobra doktorica, sve mi objasni detaljno svaki puta. Nije mi ona radila punkciju nego dr. Ivana Jurković, koja mi je bila i na prvom pregledu nakon što je utvrđena trudnoća, ona mi je isto ok. Transfer mi je radila dr. Pavičić i stvarno sve je bilo ok. Ako ti bilo što treba tu smo, nemoj se ustručavati pitati. Sve smo mi ovdje došle prvi puta, sa tisuću pitanja i zbrkom u glavi Mi smo ti ko mušketiri Svi za jednog, jedan za sve

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bok curke!
    Moji folikulici rastu 16+
    A ja sam kod dr šprem,zasad je ok mada mi ne govori bas previse i neznam dal je to samo kod mene slučaj da mi je trebalo toliko vremena da dodjem do AIH-a.

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam kod doktora Strelca,ali ga uopće nisam vidjela ovaj mjesec kad sam išla u postupak,jer je on na godišnjem cijeli mjesec,tako da mi je UVZ odrađivao prof.Vrčić,punkciju radila dok.Baldani,a transfer dok.Čanić koji me oduševio! Mislim da je svejedno kod kog da dođeš svi će odraditi super posao!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Vidim kristina beta ti je prekrasna kad je ultrazvuk??

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj malasovica prvotno napisa Vidi poruku
    veliki pozdrav svim forumašima......
    od srca vem želim da vam se ostvare vaše velike želje...
    ja sam nova u svemu ovome i izgubljena sam max.
    imam jednu zamolbu...
    mi smo sad već 3 godine u braku i 2 godine intenzivno radimo na bebi....ali ništa....već sam luda od čekanja mengi..praćenja simptoma jesam li trudna, pa bole dojke ja se razveselim, menga kasni i onda za par dana dođe i padnem u depresiju....i tako ispočetka...
    meni je 27 godina, a mužu 31 i meni su dokazani PCO, imam viška kila 174/97kg, to sve nakupljeno od kad sam dobila mirniji posao i samo se vozam u autu i jedem što stignem...uh....pa bih htjeli krenuti od nečega...odlučili smo za petrovu jer živimo blizu pa mi je zgodno ići na preglede i šta treba....
    molim vas ako mi možete preporučiti neku dobru i susretljivu dr, jer sam čitala forum i ima puno pozitivnih i negativnih iskustava, pa u vas imam povjerenje i molim vas za pomoć.
    čula sam sve naj o Dr. Šprem pa me zanimaju iskustva i koga mi još možete preporučiti...
    unaprijed hvala
    dobro nam došla i što prije među trudnice otišla
    Nemam baš puno iskustva s doktorima jer sam kao i Sneki41 u postupku u 10 mj.( Sneki možda se i budemo družile tamo)
    Jedino što ćeš duuugo čekati na postupak između 6 i 9 mj.čak, a koliko sam čula na VV se čeka 2 do 3 mj.pa sad ne znam..
    prvo ćeš obaviti konzultacije i stavit ćete na listu za lijekove, navodno da sad upisuju za 02/2013..
    I samo pitanje,jel ti dragi napravio spermiogram?

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bili UVZ je u utorak,malo me strah šta će doktori reći,nadam se da je sve u redu! Jel ti i dalje moraš na preglede u petrovu ili sada sve preuzima tvoj ginekolog?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav curke,
    moram se pridruziti hvalospjevima. ja sam takodjer Strelecov pacijent. Bila sam kod njega na laparoskopiji prije 5g pa sam i s IVF-om nastavila kod njega.
    Ne mogu se potuziti na nista. Na prvom IVF-u mi je radio aspiraciju koja je bila savrseno bezbolna. Transfer mi je radio prof. Vrcic i tu je bilo dosta problema.
    U drugom postupku, nisam sigurna ko je bio na aspiraciji (bila je nedelja i ja sam bila drogirana kod je doktor usao) ali je bila poprilicno bolna a transfer je radio dr. Strelec. I ovaj puta je bio problematican ali navodno da sam imala srece sto ga je radio upravo on jer je najbolji kod takvih problematicnih stvari. I ta druga kombinacija je bila dobitna

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj kristina1977 prvotno napisa Vidi poruku
    Bili UVZ je u utorak,malo me strah šta će doktori reći,nadam se da je sve u redu! Jel ti i dalje moraš na preglede u petrovu ili sada sve preuzima tvoj ginekolog?
    Mislim da može i tvoj ginekolog samo, ja sam išla u Petrovu sad 2. puta jer sam imala slobodne tekućine i jaaako velike jajnike, pa sam išla k njima s obzirom da je ipak postupak bio kod njih pa ono, ali bila sam i kod svog ginekologa. Mislim da ću ići na još jedan pregled kod njih pa onda samo kod svog ginića, budem vidla naručili su me za 3 tjedna pa ću razmisliti do onda. Htjela bih da se sve vrati u normalu pa da se prepustim onda samo u ruke svog ginekologa. ipak da ne putujem svako malo u Zg, znam da nije Zg kraj svijeta ali ono....Drugi tjedan ću kod svog ginekologa pa ću otvoreno popričati s njim.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

nešto sam zaribala, pa mi nije prikazalo pola poruke. Vjerujem da će sve biti ok, ja sam bila jako nervozna prije ultrazvuka, uh ...Baš sam danas s MM-om pričala o tebi, kako je bio samo jedan a evo te sad, cijeli se naježio tako mu je bilo drago. Kaže da i on drži palčeve i da javljaš novosti Ti se dobro osjećaš? nema mučnina još, vrtoglavica i tako to?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •